Cum pariez online la Fortuna

726

Fortuna Bet, Efortuna sau simplu Fortuna (deschide cont – bonus 300 RON) este singura casa de pariuri care activeaza si in mediul offline la care iti recomand sa pariezi pe internet. Faptul ca activeaza atat in agentii stradale cat si pe internet a facut ca Fortuna sa fie una dintre agentiile de pariuri preferate de romani. Daca vrei si tu sa pariezi online la Fortuna atunci citeste acest articol cu mare atentie.

I Deschiderea contului

In primul rand vreau sa-ti spun ca trebuie sa completezi toate datele solicitate cu maxima atentie. Daca gresesti o litera / cifra la nume sau CNP exista riscul sa ai probleme atunci cand ajungi in fericita faza de a retrage bani.

Daca dai click pe acest link se va deschide o pagina precum cea de mai jos. Acolo va trebui sa dai click pe butonul “Vreau 300 RON“.

Se va deschide acum formularul de inregistrare similar cu acesta:fortuna-formularAici completezi pe rand:

Prenume: prenumele tau, exact asa cum apare in buletin (carte de identitate)fortuna-1Nume: numele de familie, exact asa cum este scris in buletinfortuna-2Tara: este setata automat Romania
fortuna-3Aveti rezidenta fiscala in Romania?: bifeaza DA, altfel nu vei putea deschide contul
fortuna-21Adresa: scrie adresa asa cum este ea in cartea de identitate, chiar daca la momentul crearii contului locuiesti in alta parte

fortuna-4Oras: scrie orasul din cartea de identitate

fortuna-5Cod postal: scrie codul postal al adresei trecute mai sus (il gasesti cautand pe Google: coduri postale)

fortuna-6Telefon mobil: scrie numarul de telefon mobil

fortuna-7Am peste 18: bifeaza casuta, altfel nu vei putea finaliza inregistrarea. Daca nu ai 18 ani nu deschide cont, vei fi depistat la verificarea contului si contul o sa-ti fie blocat.

fortuna-9Accept Termeni si conditii: pentru a putea finaliza inregistrarea trebuie sa bifezi aceasta casuta

fortuna-10CNP: scrie codul numeric personal din 13 cifre din buletin

fortuna-11Email: completeaza cu un email validfortuna-12Data nasterii: selecteaza cu atentie data nasterii

fortuna-13Nume de utilizator: scrie un nume de utilizator din 5-16 caractere, il vei folosi de fiecare data la logarefortuna-14Parola: scrie o parola pe care o vei folosi la logare, trebuie sa contina intre 8 si 20 de caractere si sa aiba cel putin o majuscula, o cifra si un caracter specialfortuna-15Confirmare parola: rescrie parola de mai susfortuna-16Modeda: este setat automat RONfortuna-17Cod promotional (optional): lasa aceasta casuta necompletatafortuna-18Doresc sa primesc bonusuri si oferte inedite: lasa bifata casuta daca vrei sa primesti pe email diferitele ofertele existente la agentiefortuna-19Inregistrare: da click pe acest buton pentru a finaliza inregistrarea.fortuna-20Acum ai cont la cea mai mare casa de pariuri din Europa Centrala. Mai departe te vei putea bucura de bonusul Fortuna: primul pariu fara risc pana la 300 RON.

II EFECTUAREA UNEI DEPUNERI

Cu contul creat si logat in el urmeaza pasul urmator: efectuarea primei depuneri. In partea dreapta sus a website-ului Fortuna vei avea optiunea denumita Depunere. Dai click pe ea si se va deschide o pagina precum cea de mai jos.

Acum este nevoie sa selectezi metoda de plata.Daca vrei sa faci depunerea cu cardul atunci dai click pe “Adauga card“. Inregistrarea cardului este simpla. Trebuie sa completezi urmatoarele date:

  • Numele persoanei, cum este scris pe card – numele trebuie sa fie similar cu numele folosit la deschiderea contului Fortuna
  • Numarul cardului – este numarul din 16 cifre de pe fata cardului
  • Luna expirarii – o gasesti pe fata cardului
  • Anul expirarii – tot pe fata cardului se afla
  • Continua – da click pe acest buton pentru a finaliza inregistrarea cardului.

Dupa aceea, cand vei accesa pagina de depunere cu cardul va trebui sa completezi datele de mai jos. Cele de mai sus vor fi completate doar prima data, in timp ce acestea de mai jos le vei completa la fiecare depunere:

  • Suma – scrie suma de bani pe care vrei s-o depui in cont
  • Card – selectezi cardul de pe care vrei sa depui bani (poti adauga mai multe carduri, de aici si aceasta sectiune)
  • CVV2 – scrii codul de securitate din trei cifre de pe spatele cardului.
  • Cod promotional: lasa spatiu gol

Depune – dai click pe acest buton pentru a efectua depunerea.card-fortunaPe langa depunerea cu cardul la Fortuna mai poti depune cu Paysafecard (caz in care trebuie sa scrii suma pe care vrei s-o depui si vei fi redirectionat catre site-ul mypaysafecard.com unde trebuie sa confirmi plata). De asemenea mai poti depune prin Skrill si Neteller.

Efectueaza ACUM prima depunere la Fortuna!

III CUM PARIEZ ONLINE LA FORTUNA!

Ai deschis cont, ai depus bani in el si acum vrei sa pariezi. In continuare iti voi explica cum sa joci bilete la Fortuna.

Alegerea meciurilor

In partea stanga a paginii web ai lista cu sporturi disponibile. Dai click pe sportul care te intereseaza, apoi dai click pe tara, continent, zona geografica (dupa caz) si mai dai click pe competitie. In acest moment toate meciurile disponibile din competitia respectiva iti vor fi afisate in centrul paginii web.

Eu in imaginea de mai jos am dat click pe Fotbal > Marea Britanie > Anglia Premier League.

fortuna 1Acum avem afisata lista cu meciuri disponibile din competitia respectiva. Daca vrei sa pariezi pe rezultatul final 1×2 dai click pur si simplu pe cota pronosticului dorit (vezi in imaginea de mai jos Leicester) si selectia va aparea in partea dreapta a paginii pe talonul de pariuri.

Daca vrei sa vezi un anumit tip de pariu pentru toate meciurile disponibile din acea competitie dai click pe numele tipului de pariu din lista de sus (partea superioara a imaginii mele).

Daca vrei sa vezi toate optiunile de pariere pentru un meci dai click pe numarul existent in dreptul meciului dorit. In exemplul meu 125.

fortuna 2Bilet simplu la Fortuna

Ai selectat un pronostic si vrei sa-l joci? Nu trebuie decat sa scrii miza pe talonul de pariuri si sa dai click pe “Plasati pariul”.

fortuna 3Bilet multiplu la Fortuna

Daca ai minim 2 pronosticuri pe biletul de pariuri vei vedea ca ai optiunea de a plasa un Acumulator. Miza pentru un bilet multiplu o scrii in casuta de sub optiunea “Acumulator”, cea care va avea intotdeauna in dreptul ei textul “1 Pariu”. Bineinteles, dai click pe Plasati pariul pentru a juca biletul.

fortuna 4Bilet sistem la Fortuna

Dupa ce ai selectat minim 3 pronosticuri pe biletul de pariuri vei vedea si optiunea de a paria in sistem. Scrie miza in dreptul sistemului dorit si da click pe “Plasati Pariul”. Tine cont de faptul ca miza trecuta de tine se va inmulti cu numarul de pariuri scris in paranteza din dreptul acelei casute. In imaginea de mai jos eu am scris 10 in dreptul la (3 pariuri) asta inseamna ca voi juca un sistem 2 din 3 cu cate 10 lei pe varianta, adica o miza totala de 30 lei.

fortuna 5Bilet sistem cu baze la Fortuna

Pentru a plasa un pariu cu baze la Fortuna (tine cont ca bazele trebuie sa fie toate castigatoare pentru a avea sanse la castigarea biletului) trebuie sa dai click pe optiunea “Baze” de pe biletul de pariuri si sa bifezi casuta din dreptul pronosticului care vrei sa fie baza (eu am bifat baza victoria lui Leicester). Apoi scrii miza in dreptul sistemului dorit, asa cum ti-am explicat mai sus la biletul tip sistem, si dai click pe Plasati Pariul. Din nou trebuie sa ai in vedere faptul ca miza trecuta se inmulteste cu numarul de pariuri trecut in dreptul casutei corespunzatoare (3 pariuri in exemplul meu).

fortuna 6Ai vazut cat de simplu se joaca un bilet la Fortuna? Tu poti sa joci un astfel de pariu fara risc. Pentru asta trebuie sa deschizi un cont si sa joci primul pariu cu o miza de pana la 300 RON. In cazul in care acesta va fi pierdut iti va returnata integral miza sub forma de bonus!

CLICK AICI pentru a plasa un pariu de maxim 300 RON fara risc!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here