Cum pariez online la Fortuna

0

Efortuna, Fortuna bet sau simplu Fortuna este una dintre casele de pariuri la care îți recomand să pariezi pe internet. Faptul că activează atât în agenții stradale, cât și pe internet, a făcut ca Fortuna să fie una dintre casele de pariuri preferate de români. Dacă vrei să joci pariuri online la Fortuna atunci citește acest articol cu mare atenție.

Ia AICI bonusul de până la 500 RON de la Fortuna!

Cum pariez online la Fortuna

1. Deschiderea contului

În primul rand vreau să-ți spun că trebuie să completezi toate datele solicitate cu maximă atenție. Dacă greșești o literă / cifră la nume sau CNP există riscul să ai probleme atunci când vei face verificarea contului.

Dacă dai click pe acest link se va deschide o pagină o pagină care conține formularul de înregistrare, similar cu cel din imagine:formular inregistrare fortunaAcolo completezi pe rând:

Email: scrii un email valid.

fortuna cont nou 1 1

Nume de utilizator: scrii un nume de utilizator din 5-16 caractere, îl vei folosi de fiecare dată când te loghezi în cont.

fortuna cont nou 2 1

Parola: scrie o parolă pe care o vei folosi la logare, trebuie să conțină între 8 și 20 de caractere și să aibă cel puțin o majusculă, o cifră și un caracter special.

fortuna cont nou 3 1

Prenume: scrii prenumele tău, exact așa cum apare în cartea de identitate.fortuna cont nou 4 1Nume: scrii numele de familie, exact așa cum este scris în cartea de identitate.fortuna cont nou 5 1Adresa: scrii adresa așa cum este ea în cartea de identitate, chiar dacă la momentul creării contului locuiești în altă parte.

fortuna cont nou 6 1

Oraș: scrii orașul din cartea de identitate.

fortuna cont nou 7 1Cod poștal: scrii codul poștal al adresei trecute mai sus (îl găsești căutând pe Google: coduri poștale).

fortuna cont nou 8 1Sex: bifezi sexul, după caz.

fortuna cont nou 9 1

Data nașterii: selectezi cu atenție ziua, luna și anul nașterii.

fortuna cont nou 10 1

CNP: scrii Codul Numeric Personal format din 13 cifre din cartea de identitate.

fortuna cont nou 11 1

Telefon mobil: scrii numărul de telefon mobil.

fortuna cont nou 12 1Cod promoțional (opțional): lași necompletată această căsuță.

fortuna cont nou 13 1

Sunt de acord cu procesarea…: poți să bifezi sau nu această căsuță.
Confirm că am peste 18 ani..: bifează căsuța, altfel nu vei putea finaliza înregistrarea. Dacă nu ai împlinit 18 ani nu deschide cont, vei fi depistat la verificarea contului și o să-ți fie blocat.

fortuna cont nou 14 1

ÎNREGISTRARE: dai click pe acest buton pentru a finaliza înregistrarea.fortuna cont nou 15 1Acum ai cont la cea mai mare casă de pariuri din Europa Centrală și de Est.

2. Efectuarea unei depuneri

Cu contul creat și logat în el urmează pasul următor: efectuarea primei depuneri. În partea dreaptă sus a website-ului Fortuna vei avea opțiunea denumită Depunere. Dai click pe ea și se va deschide o pagină precum cea de mai jos.

Acum va fi nevoie să selectezi metoda de plată prin care vrei să alimentezi contul.fortuna depunere 1Dacă vrei să faci depunerea în contul de pariuri sportive cu cardul atunci dai click pe “ADAUGĂ CARD“. Înregistrarea cardului este simplă. Trebuie să completezi următoarele date:

  • Numele persoanei, cum este scris pe card – numele trebuie să fie similar cu cel folosit la deschiderea contului Fortuna.
  • Numărul cardului – este numărul din 16 cifre de pe fața cardului.
  • Luna expirării – o găsești pe fața cardului.
  • Anul expirării – tot pe fața cardului se află.
  • Continuă – dai click pe acel buton pentru a finaliza înregistrarea cardului.

După aceea, când vei accesa pagina de depunere cu cardul va trebui să completezi datele de mai jos. Cele de mai sus vor fi completate doar prima dată, în timp ce acestea de mai jos le vei completa la fiecare depunere:

  • Suma – scrie suma de bani pe care vrei s-o depui în cont.
  • Card – selectezi cardul de pe care vrei să depui bani (poți adăuga mai multe carduri, de aceea avem și această secțiune).
  • CVV2 – scrii codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.
  • Cod promoțional: lasă spațiul gol.
  • Depunere – dai click pe acest buton pentru a efectua depunerea.

Pe lângă depunerea cu cardul la Fortuna mai poți depune online prin următoarele metode:

Paysafecard – scrii suma pe care vrei s-o depui și vei fi redirecționat către site-ul mypaysafecard.com, unde va trebui să te loghezi în cont și să confirmi plata.
Skrill – scrii suma și vei fi redirecționat către site-ul skrill.com, unde trebuie să confirmi plata.
Neteller – te loghezi în contul Neteller și faci plata.

Efectuează ACUM prima depunere la Fortuna!

3. Cum pariez online la Fortuna

Ai deschis cont, ai depus bani în el și acum vrei să pariezi. În continuare îți voi explica cum joci la Fortuna sport.

3.1 Alegerea pronosticurilor

În partea stângă a paginii web ai lista cu sporturi disponibile. Dai click pe sportul care te interesează, apoi dai click pe competiția care te interesează. În acest moment toate meciurile disponibile din competiția respectivă îți vor fi afișate în centrul paginii web.

Eu în imaginea de mai jos am dat click pe Fotbal > Anglia 1.

fortuna primul pariu 1Acum avem afișată lista cu meciuri disponibile din competiția respectivă. Dacă vrei să pariezi pe rezultatul final 1×2 sau șansă dublă dai click pur și simplu pe cota pronosticului dorit (vezi în imaginea de mai jos Arsenal) și selecția va apărea în partea dreaptă a paginii pe Bilet.

Dacă vrei să vezi un anumit tip de pariu pentru toate meciurile disponibile din acea competiție dai click pe Mai mult din centru-dreapta a paginii (în imaginea de mai jos vezi unde scrie Mai puțin) și apoi dai click pe numele tipului de pariu din lista de sus.

Dacă vrei să vezi toate opțiunile de pariere pentru un meci dai click pe numărul existent în dreptul meciului dorit. În exemplul meu +91.

fortuna primul pariu 23.2 Plasarea unui bilet simplu (SOLO) la Fortuna

Ai selectat un pronostic și vrei să-l joci? Nu trebuie decât să scrii miza pe biletul de pariuri și să dai click pe Pariază acum.

fortuna primul pariu 33.3 Plasarea unui bilet multiplu (AKO) la Fortuna

Dacă ai minim 2 pronosticuri pe biletul de pariuri vei vedea că din SOLO biletul tău va deveni AKO. Miza pentru un bilet AKO o scrii la fel ca la un bilet simplu (SOLO). Bineînțeles, dai click pe Pariază acum pentru a juca biletul.

fortuna primul pariu 43.4 Plasarea unui bilet sistem (MAXIKOMBI) la Fortuna

După ce ai selectat minim 3 pronosticuri pe biletul de pariuri vei vedea și opțiunea de a schimba biletul în MAXIKOMBI. Acum va fi necesar să scrii miza pentru fiecare grup de pariuri în parte. Dacă scrii miza la 1/3 trebuie să câștigi măcar unul dintre cele 3 grupuri (Grup A, Grup B, Grup C) pentru a câștiga biletul. Ține cont că la un bilet MAXIKOMBI un grup poate conține și mai mult de un pronostic. 

fortuna primul pariu 5

Ai văzut cât de simplu se joacă un bilet la Fortuna? În caz că este ceva neclar poți să ne lași un comentariu în secțiunea de mai jos.

Dă click AICI pentru a paria online la Fortuna – bonus 500 RON!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+431.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
4 din 667%+34.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
5 din 863%-5.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here