Cum utilizezi pariurile gratuite oferite de Fortuna

0
265

Cum utilizezi pariurile gratuite oferite de Fortuna

Fortuna Bet (deschide cont acum – bonus 500 RON) este una din putinele case de pariuri licentiate in Romania care ofera pariuri gratuite. Multi nu stiu cum sa utilizeze aceste pariuri gratuite si tocmai de aceea m-am gandit sa scriu acest articol.

Atunci cand esti eligibil pentru a primi un free bet (pariu gratuit) il vei gasi in contul de pariere la Fortuna ca un bonus in asteptare. Dupa ce ai indeplinit conditiile promotiei pentru primirea pariului gratuit acesta va fi afisat in categoria Bonus din sectiunea “Contul Meu” de pe site-ul Fortuna bet.

Dupa ce ai activat un free bet trebuie sa introduci miza pe biletul de joc, dupa ce ai selectat pronosticurile dorite, si sa bifezi casuta care va fi afisata in sectiunea “Bonus”.

Tine cont ca free bet-ul poate fi jucat doar pe bilete cu cota finala maxima 8.00 si in cel mult 7 zile de la activare. Daca nu-l folosesti la timp va fi anulat.

Mai trebuie sa stii ca free bet-ul este un bonus iar daca pariul plasat folosind un free bet va fi castigator in cont iti va ramane profitl, sub forma de bani cash. De exemplu daca ai un pariu gratuit de 50 RON in cont si-l joci pe un bilet cu cota 4 si acesta va fi castigator vei primi 150 RON (50×4-50), bani ce pot fi retrasi imediat.

Nu poti combina pariurile gratuite cu alte bonusuri sau promotii speciale.

INREGISTREAZA-TE AICI la Fortuna

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 47 66% +805.00 Vezi Ponturi
2 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
25 din 47 53% +462.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here