Despre Fortuna

3
2600

Despre Fortuna

Fortuna (deschide cont acum – bonus 500 RON) este unul dintre cele mai importante nume aparute in ultimii ani pe piata pariurilor online din Romania. A reusit intr-un tip foarte scurt sa atraga foarte multi pariori romani, asta si pentru ca se poate juca la ea atat online cat si offline.

Actualizare august 2017: Din septembrie 2015 de cand a intrat pe piata jocurilor de noroc online Fortuna a reusit sa se dezvolte foarte mult. Ofera clientilor sai servicii de calitate, fie ca vorbim de pariuri sportive sau jocuri de casino.

SC BetZone SRL, firma care detine eFortuna are sediul in judetul Prahova, Ploiesti, dar la nivelul Europei de Est Fortuna Bet este o casa de pariuri cunoscuta, fiind printre cele aflate in fruntea pietii in tari precum Cehia, Slovenia sau Polonia. Ramane de vazut daca va reusi sa faca acelasi lucru si in Romania, tinand cont ca are o concurenta puternica.

Deoarece Fortuna bet a preluat mare parte din spatiile comerciale detinute de Public Bet multi banuiau ca de fapt a fost doar o schimbare de nume. Cele doua – Fortuna Bet si Public Bet – n-au nimic in comun doar faptul ca prima se desfasoara in spatiile celei de-a doua, dar altfel nu exista legatura intre ele.

Una peste alta modul in care a intrat pe piata din Romania acest operator a fost unul foarte rapid, dar cu siguranta a reusit sa atraga o mare parte din pariorii care in trecut jucau la Publicbet.

Deschide cont AICI la Fortuna – bonus pana la 500 RON la prima depunere!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
34 din 51 67% +940.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
52 din 79 66% +921.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
72 din 135 53% +650.00 Vezi Ponturi

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here