Discuții și păreri despre Fortuna

0

Am citit de-a lungul ultimilor ani părerile pariorilor despre Fortuna pe mai multe forumuri, dar și pe Facebook. Pe baza acestora am să enumăr în continuare modul în care se prezintă această casă de pariuri online din punct de vedere a ceea ce ar trebui să intereseze pe un parior.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Incaseaza bonus 100% pana la 500 RON

Discutii si pareri despre Fortuna

1. Interfața site-ului

Interfața este destul de user friendly, nu trebuie să ai prea multe cunoștințe în domeniul internetului pentru a plasa la Fortuna pariuri. În plus există și o funcție de căutare îin stânga paginii, și dacă vrei să găsești o anumită echipă sau un jucător poți face acest lucru foarte simplu, scriindu-i numele în acea căsuță.

În tutorialul video de mai jos poți vedea cum te înregistrezi la Fortuna pas cu pas. 

2. Oferta de pariuri

Ar trebui să fie foarte bună pentru cei care joacă prima dată la case pariuri online. Există aproape aceleași tipuri de pariuri sportive ca în agențiile stradale. Problema apare atunci când vorbim de un parior care vrea, de exemplu, să aibă și o ofertă bogată de handicapuri asiatice, lucru care nu prea se întâmplă la Fortuna. Avem handicapuri asiatice, dar doar câteva linii.

3. Bonusuri și promoții

Pe lângă bonusul de până la 500 RON la prima depunere mai oferă și bonusuri pentru bilete multiple, dar vine și constant cu oferte pentru fanii echipei naționale de fotbal a României.

4. Aplicație pentru mobil

Avem o aplicație pentru pariuri la Fortuna de pe dispozitivele mobile pe Android sau pe iOS. Intră pe site-ul casei de pariuri în secțiunea Mobil și vei găsi acolo link-ul pe care trebuie să-l accesezi pentru a descărca Fortuna apk.

5. Cote pariuri la Fortuna

Aici are un mare minus, în opinia mea și nu numai.

6. Cashpoint

Este una din cele 2 case de pariuri care funcționează atât offline, cât și online, la care-ți recomand să pariezi. Prin opțiunea Cashpoint se poate alimenta contul de pariuri online Fortuna direct din agențiile stradale. Acesta este unul din principalele motive pentru care agenția este preferată de români.

7. CashOut

La această casă de pariuri ai pariurile sub control deoarece le poți închide înainte să fie decise. Acest lucru este posibil datorită opțiunii Fortuna Cashout.

În cazul în care ai pariat la Fortuna te aștept să lași în secțiunea de comentarii părerile tale despre Fortuna bet. Cu cât avem un număr mai mare de păreri, cu atât ne putem face o idee mai clară în privința acestei case de pariuri.

Click AICI pentru a paria online la Fortuna – bonus 500 RON!

8. Loto online păreri

Oferta de pariuri pe loto online este consistentă la Fortuna. Vei găsi în secțiunea LOTO de pe site-ul operatorului peste 80 de loterii internaționale la care îți poți încerca norocul.

Cotele Fortuna pentru loto sunt competitive, nefiind mare diferență față de alte case de pariuri cu loto.

FAQ - Întrebări frecvente

Ce păreri sunt pe forumuri despre Fortuna?

Nu prea mai găsim păreri pe forumuri despre casele de pariuri deoarece nu prea mai sunt forumuri de acest profil în România. Vedem însă multe păreri Fortuna pe Facebook și în general părerile sunt foarte bune, jucătorii fiind mulțumiți de serviciile agenției.

Unde joacă mai mulți pariori la Fortuna, online sau în agenții?

Începând cu anul 2020 și pe fondul pandemiei de COVID-19 tot mai mulți dintre cei care jucau la agențiile stradale au făcut trecerea la Fortuna online. Aceștia au de obicei păreri pozitive după această trecere, asta și pentru că atunci când făceau biletele pentru a merge cu codurile în agenții intrau pe același site unde intră acum să joace biletele online.

Oferă Fortuna cote bune?

În privința cotelor lucrurile sunt discutabile. S-ar putea ca la un moment dat să găsești la Fortuna cea mai bună cotă pentru pronosticul pe care vrei să-l joci, iar altădată să găsești o cotă mai bună la alte agenții. De aceea părerile jucătorilor despre cotele Fortuna nu trebuie luate direct, ci este necesar să analizezi dacă la ce pariuri joci tu vei găsi cote bune.

Ce păreri au jucătorii despre retragerile din online făcute în agenții?

În condițiile în care banii de la o retragere online vor putea fi ridicați în ziua următoare dintr-o agenție stradală Fortuna nu pot exista decât păreri pozitive la acest capitol. Dacă la retragerile pe card durează 2-3 zile până ai banii în mână, la retragerile din agenții intri în posesia banilor mult mai rapid.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi