Fortuna verificare cont (2023)

Scris de Laur198503/01/2023

În acest articol îți arăt ce ai de făcut ca să verifici identitatea contului la eFortuna.ro. Mă voi referi atât la verificarea identității, cât și la validarea metodei de plată și a adresei.

Verificarea contului la orice agenție de pariuri pe internet, inclusiv eFortuna, este o procedură legală și este lipsită de riscuri.

validare cont fortuna

De ce trebuie să verifici identitatea contului?

Principalele motive pentru care ar trebui să efectuezi verificarea contului eFortuna sunt următoarele:

 1. 1
  Fără să verifici identitatea nu vei putea face retrageri de bani.
 2. 2
  Verificarea contului nu este un "moft" al unei agenții de pariuri, ci o condiție existentă în manualul de licențiere atunci când vine vorba de jocurile de noroc online, în caz contrar operatorul riscând să piardă licența.
 3. 3
  Casele de pariuri online internaționale au obligativitatea să închidă conturile care nu au verificat identitatea în maxim 30 de zile de la prima depunere.

Ce documente trebuie  trimiți?

Verificare KYC

 • Buletin
 • Permis de conducere
 • Pașaport

Validarea adresei

 • Extras bancar
 • Factură de utilități

Validarea metodei de plată

 • Poză card
 • Captură ecran portofel electronic

Pentru mai multe informații citește informațiile prezentate AICI.

logo fortuna alb

Bonus 500 lei la depunere +
20 lei pariu fără risc

logo fortuna casino alb

Bonus 2.000 RON

+ 500 rotiri gratuite

Fortuna verificarea contului - unde încarci documentele

Pasul 1

Loghează-te pe site-ul casei de pariuri sportive Fortuna.

Pasul 2

În partea dreaptă sus a paginii dă click pe balanța contului.

Pasul 3

Se va încărca o pagină "Contul meu", acolo unde trebuie să apeși pe "Setări"

Pasul 4

În noua pagină dă click pe "Verificarea identității".

Pasul 5

Încarcă rând pe rând cele 3 documente solicitate în secțiunea respectivă.

fortuna verificare cont documente

Procesul de verificare eFortuna - documente solicitate

După cum se poate vedea și din imaginea de mai sus ca să parcurgi procesul de validare completă a contului de client la eFortuna este necesar să adaugi 3 documente pe site-ul acestei case de pariuri sportive.

Carte de identitate


 • În această categorie a cărții de identitate pe lângă buletin poți să mai încarci și poză pașaport sau permis de conducere. Indiferent ce document alegi asigură-te că toate datele de pe acesta sunt vizibile în poză.
 • Trebuie să verifici identitatea la eFortuna în maxim 30 de zile de la data efectuării primei depuneri. În caz contrar agenția are dreptul să-ți închidă contul. Trebuie spus că până nu verifici actul de identitate nu vei putea face o depunere mai mare de 900 RON și, mai important, nu vei putea efectua vreo retragere.

Extras de cont / Factură de utilități


 • Ca să efectuezi verificarea pentru adresa asociată contului de pariuri este nevoie fie de un extras bancar, fie de poza unei facturi de utilități (cablu, curent, gaze etc), cu condiția să fie pe numele tău.
 • Documentul va fi acceptat dacă are o vechime de maxim 3 luni și cuprinde inclusiv adresa de domiciliu. Aceasta din urmă trebuie să fie identică cu cea din contul eFortuna.ro.

Card de credit


 • În categoria Card de credit se va face verificarea metodei de plată. Poți încărca poza cardului sau dacă depui cu un portofel electronic atunci va trebui să faci o captură de ecran cu datele de identificare ale contului respectiv.
 1. 1
  La validarea cardului va trebui să încarci o poză a acestuia, poza trebuie să conțină toate cele 4 colțuri ale cardului, iar din numărul cardului trebuie să lași vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre.
 2. 2
  La validarea portofelului electronic (Skrill / Neteller / Paysafecard) va trebui să faci o captură de ecran cu detaliile contului respectiv, captură care trebuie să conțină nume și prenume, adresa de domiciliu, numărul de telefon și adresa de email.
 • Doar după ce faci și această validare vei putea efectua retrageri din contul de pariuri sportive.

FAQ - Întrebări frecvente

Ce fac dacă vreau să parcurg procesul de verificare la eFortuna.ro și nu am facturi de utilități pe numele meu?

În acest caz mergi la banca unde ai contul (presupun că ești deja client la o bancă) și solicită un extras. Pe acesta va apărea și adresa de domiciliu și-l poți trimite atunci când trebuie să verifici adresa asociată conturilor create la jocurile de noroc online.

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

 1. pentru pariuri live sunt praf. Cronometru diferit de cel oficial, cote pariuri mici
  bonus de bun venit inselator- de pana la … , zic ei, si-ti dau freebet-uri de 2-3 lei , la ce evenimente vor ei

 2. Eu am trimis actele ieri, mie îmi spune astăzi expira contul, sper ca răspunde ți la validare și nu mi se duc bani la stat din cauza Voastră ca va ia 48 de ore sa verificați 3 documente am sunat și la firma nu răspunde nimeni..

  1. Salut. Stai linistit, chiar daca va fi contul blocat el va fi deblocat daca ai trimis documentul ieri. Cand ai incercat sa-i suni? Intreb pentru ca ei au program de la ora 10:00 la 22:00 si daca ai sunat la 9 era normal sa nu-ti raspunda nimeni. In viitor, la alte agentii, ar fi bine sa faci verificarea mai din timp, ca sa nu ai astfel de emotii.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: