Fortuna verificare cont

Scris de Laur198516/01/2024

În acest articol îți arăt ce ai de făcut ca să verifici identitatea contului la casa de pariuri sportive Fortuna. Mă voi referi atât la verificarea identității, cât și la validarea metodei de plată și a adresei.

Verificarea contului la orice agenție de pariuri pe internet, inclusiv eFortuna, este o procedură legală și este lipsită de riscuri.

validare cont fortuna

De ce trebuie să verifici identitatea contului?

Principalele motive pentru care ar trebui să efectuezi după înregistrare cont Fortuna trebuie să faci și verificarea acestuia sunt următoarele:

 1. Fără să verifici identitatea nu vei putea face retrageri de bani.
 2. Verificarea contului nu este un "moft" al unei agenții de pariuri, ci o condiție existentă în manualul de licențiere atunci când vine vorba de jocurile de noroc online, în caz contrar operatorul riscând să piardă licența.
 3. Casele de pariuri online au obligativitatea să închidă conturile care nu au verificat identitatea în maxim 30 de zile de la prima depunere.

Ce documente trebuie să trimiți?

 • Verificare KYC: buletin sau permis de conducere sau pașaport.
 • Validarea adresei: extras bancar sau factură de utilități.
 • Validarea metodei de plată: poză card și / sau captură ecran portofel electronic.

Fortuna verificarea contului - unde încarci documentele

fortuna verificare cont documente
 • Pasul 1 - Loghează-te pe site-ul casei de pariuri sportive Fortuna.
 • Pasul 2 - În partea dreaptă sus a paginii dă click pe balanța contului.
 • Pasul 3 - Se va încărca o pagină "Contul meu", acolo unde trebuie să apeși pe "Setări"
 • Pasul 4 - În noua pagină dă click pe "Verificarea identității".
 • Pasul 5 - Încarcă rând pe rând cele 3 documente solicitate în secțiunea respectivă.

Procesul de verificare eFortuna - documente solicitate

După cum se poate vedea și din imaginea de mai sus ca să parcurgi procesul de validare completă a contului de client la eFortuna este necesar să adaugi 3 documente pe site-ul acestei case de pariuri sportive.

Carte de identitate

În această categorie a cărții de identitate pe lângă buletin poți să mai încarci și poză pașaport sau permis de conducere. Indiferent ce document alegi asigură-te că toate datele de pe acesta sunt vizibile în poză.

Trebuie să verifici identitatea la eFortuna în maxim 30 de zile de la data efectuării primei depuneri. În caz contrar agenția are dreptul să-ți închidă contul.

Trebuie spus că până nu verifici actul de identitate nu vei putea face o depunere mai mare de 900 RON și, mai important, nu vei putea efectua vreo retragere.

Dacă nu parcurgi procesul de verificare KYC nu vei putea beneficia la maxim de bonusul de bun venit acordat de Fortuna Casino. În plus după ce faci verificarea contului este posibil primești 500 rotiri gratuite fără depunere la Fortuna.

Extras de cont / Factură de utilități

Ca să efectuezi verificarea pentru adresa asociată contului de pariuri este nevoie fie de un extras bancar, fie de poza unei facturi de utilități (cablu, curent, gaze etc), cu condiția să fie pe numele tău.

Documentul va fi acceptat dacă are o vechime de maxim 3 luni și cuprinde inclusiv adresa de domiciliu. Aceasta din urmă trebuie să fie identică cu cea din contul eFortuna.ro.

Card de credit / Portofel electronic

În categoria Card de credit se va face verificarea metodei de plată.

Poți încărca poza cardului sau dacă depui cu un portofel electronic atunci va trebui să faci o captură de ecran cu datele de identificare ale contului respectiv.

La validarea cardului va trebui să încarci o poză a acestuia, poza trebuie să conțină toate cele 4 colțuri ale cardului, iar din numărul cardului trebuie să lași vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre.

La validarea portofelului electronic (Skrill / Neteller / Paysafecard) va trebui să faci o captură de ecran cu detaliile contului respectiv, captură care trebuie să conțină nume și prenume, adresa de domiciliu, numărul de telefon și adresa de email.

Doar după ce faci și această validare vei putea efectua retrageri din contul de pariuri sportive.

FAQ - Întrebări frecvente

Ce fac dacă vreau să parcurg procesul de verificare la eFortuna.ro și nu am facturi de utilități pe numele meu?

În acest caz mergi la banca unde ai contul (presupun că ești deja client la o bancă) și solicită un extras.

Pe acesta va apărea și adresa de domiciliu și-l poți trimite atunci când trebuie să verifici adresa asociată conturilor create la jocurile de noroc online.

S-ar putea  te intereseze și: