Fortuna a lansat platforma de pariuri online

0
1974

Astazi agentia de pariuri Fortuna (deschide cont – bonus 500 RON) a lansat platforma de pariuri online. Detinuta de S.C. Bet Zone S.R.L. Fortuna a primit dreptul temporar de operare in tara noastra inca din data de 30 iulie 2015. Astfel, la aproape 4 luni de la momentul respectiv, a venit si momentul mult asteptat. Nume recunoscut pe piata pariurilor online din estul Europei, Fortuna vrea sa intre rapid si in topul preferintelor pariorilor online din Romania.

Site-ul are o interfata simpla, usor de navigat, iar pe prima pagina avem in partea stanga link-uri rapide spre competitiile importante, o sectiune unde ne sunt aratate evenimentele echipelor favorite pe care se poate paria (echipe favorite care trebuie selectate de noi), dar si lista de sporturi, respectiv de tari si competitii pentru fiecare sport in parte.

In centrul paginii principale a website-ului casei de pariuri Fortuna ne sunt prezentate promotiile oferite de agentie, meciurile pe care putem paria live, delimitate pe sporturi, precum si meciurile care vor incepe in curand, de asemenea delimitate pe sporturi.

In partea dreapta avem cuponul de pariuri si tot acolo putem vedea pariurile deschise, ne mai sunt prezentate anumite jocuri de casino, dar avem si un Top 5 al pariurilor jucate de clientii agentiei.

Daca dorim sa pariem live la Fortuna putem selecta sa ne fie aratat doar un anumit meci (Live Overview) sau putem alege Live Multiview, caz in care putem selecta pana la noua evenimente la care sa vedem concomitent scorul si cotele disponibile pentru pariere.

Metode de depunere la Fortuna

Poti sa va alimentezi contul avut la Fortuna utilizand urmatoarele metode de plata: card de debit / credit, Skrill, Neteller, Paysafecard sau direct din agentiile stradale (detalii aici)
Depunerea minima la Fortuna este de 25 lei.

Metode de retragere de la Fortuna

Retragerile pe card vor fi procesate in termen de 1-3 zile de la solicitare. La retragerile prin Skrill timpul de procesare este de maxim 24 de ore, in timp ce prin Neteller se poate ajunge pana la 4 zile.

Retragerea minima la Fortuna este de 50 lei.

Miza minima la Fortuna

Se poate paria pe un bilet cel putin 0.10$ la cursul de referinta international. Astazi de exemplu miza minima este de doar 0.41 RON!

Asistenta clienti Fortuna

Serviciul de asistenta clienti poate fi contactat la adresa de email contact@efortuna.ro. Tot pe pagina de asistenta avem o sectiune de intrebari frecvente. De asemenea, aici poti incarca documentele pentru verificarea identitatii.

Cam atat pentru moment despre Fortuna pariuri sportive. Daca joci la ea esti asteptat cu review-uri. Cum valideaza pariurile, in cat timp de la momentul in care sunt decise? Sunt probleme la depuneri / retrageri, la validarea pariurilor etc? Se poata paria live usor, fara delay prea mare? Acestea sunt intrebari ale caror raspunsuri ne pot face o idee si mai clara despre aceasta casa de pariuri pe internet.

Pariaza acum online la Fortuna – ai bonus pana la 500 RON la prima depunere!

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
44 din 83 53% +495.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here