Fortuna Cashout – ce avantaje îți conferă această opțiune

0

Una dintre casele de pariuri online care oferă funcția CashOut este Fortuna. Vezi în acest articol ce înseamnă și ce avantaje oferă opțiunea CashOut.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

Fortuna Cashout

Atunci când aleg o casă pariuri pun pe primul plan facilitățile pe care ea mi le oferă. Mă interesează cotele, în primul rând, apoi interfața să fie user friendly, site-ul să se miște bine, să pot paria de pe mobil etc.

fortuna cashout

Un aspect de care mai țin cont, dar pe care mulți îl neglijează este posibilitatea de a închide un pariu.

Prin opțiunea CashOut (închidere pariu) poți închide oricând un bilet încasând o sumă de bani care diferă în funcție de anumite aspecte.

De exemplu, dacă ai un meci în care lucrurile merg așa cum te așteptai, dar nu vrei să riști și să aștepți finalul poți închide pariul. Nu vei câștiga la fel precum ai face-o dacă ai lăsa până la final pariul deschis, dar pe de altă parte ești sigur de un câștig, mai mic decât cel inițial, dar fără emoții pe final.

Alt exemplu, ai pariat pe un meci și pronosticul jucat pare puțin probabil de a se mai realiza după ce se întâmplă ceva ce n-ai prevăzut. De exemplu pariezi pe o echipă și la câteva minute un jucător al ei este eliminat. În acest moment poți închide pariul și mai salvezi o parte din posibilele pierderi.

Cum funcționează opțiunea Early Cashout la Fortuna?

În momentul în care opțiunea Cashout este disponibilă pe un bilet la Efortuna vei observa pe biletul jucat un câmp pe fond verde în care se va afișa suma returnată în cazul în care optezi pentru plata anticipată a biletului (Plată 6.55 Lei în imaginea de mai jos).

efortuna cashout

Dacă din diverse motive nu poți închide un bilet atunci vei vedea scris „Cash Out indisponibil” pe fundal gri (precum în imaginea de mai jos la al doilea bilet).

fortuna cash out

Ulterior, orice bilet care a fost achitat prin intermediul opțiunii Early Cashout va fi semnalat printr-o ștampilă specifică afișată pe biletul de pariuri, precum în imaginea de mai jos:

early cashout fortuna

Condițiile care trebuie îndeplinite ca un pariu să poată fi închis la Fortuna cu opțiunea CashOut sunt următoarele:

  • se aplică numai pariurilor Solo și AKO.
  • biletul trebuie să aibă cel puțin un pronostic în desfășurare.
  • biletul nu trebuie să conțină vreun pronostic pierdut.

Trebuie să ții cont că după acceptarea opțiunii și închiderea biletului nu va mai exista posibilitatea de a anula operațiunea.

Ai opțiunea Early Cashout disponibilă la mai toate sporturile din oferta Fortuna.

Nu mai lăsa destinul să aibă un rol important în pariurile tale, pariază la Fortuna și folosește opțiunea Early Cashout atunci când o consideri necesară!

Înregistrează-te AICI la agenția de pariuri Fortuna și ia 500 lei bonus

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here