Fortuna Cashout – ce avantaje îți conferă această opțiune

0
2042

Fortuna Cashout ce avantaje iti confera aceasta optiuneUna dintre casele de pariuri online care oferă funcția CashOut este Fortuna. Vezi în acest articol ce înseamnă și ce avantaje oferă opțiunea CashOut

CLICK AICI pentru a deschide cont la Fortuna – bonus 500 RON!

Atunci când aleg o agenție de pariuri personal pun pe primul plan facilitățile pe care ea mi le oferă. Mă interesează cotele, în primul rând, apoi interfața să fie user friendly, site-ul să se miște bine, să pot paria de pe mobil etc.

fortuna cashoutUn aspect de care eu mai țin cont, dar pe care mulți îl neglijează este posibilitatea de a închide un pariu. Prin opțiunea CashOut (închidere pariu) poți închide oricând un pariu încasând o sumă de bani care diferă în funcție de anumite aspecte.

De exemplu, dacă ai un meci în care lucrurile merg așa cum crezi dar nu vrei să riști și să aștepți finalul partidei poți închide pariul. Nu vei câștiga la fel precum ai face-o dacă ai lăsa până la final pariul deschis, dar pe de altă parte ești sigur de un câștig, mai mic decât cel inițial, dar fără emoții pe final.

Alt exemplu, ai pariat pe un meci și pronosticul jucat pare puțin probabil de a se mai realiza după ce se întâmplă ceva ce n-ai prevăzut (de exemplu pariezi pe o echipă și la câteva minute un jucător al ei este eliminat). În acest moment poți închide pariul și mai salvezi o parte din posibilele pierderi.

Cum funcționează opțiunea Early Cashout la Fortuna?

În momentul în care opțiunea Cashout este disponibilă pe un bilet la Fortuna vei observa pe biletul jucat un câmp pe fond verde în care se va afișa suma ce se va returna în cazul în care optezi pentru plata anticipată a biletului (Plată 6.55 Lei în imaginea de mai jos).

fortuna cashout 1Dacă din diverse motive nu poți închide un bilet atunci vei vedea scris “Cash Out indisponibil” pe fundal gri (precum în imaginea de mai jos la al doilea bilet).fortuna cashout 2

Ulterior, orice bilet care a fost achitat prin intermediul opțiunii Early Cashout va fi semnalat printr-o ștampilă specifică afișată pe biletul de pariuri, precum în imaginea de mai jos:

early cashout fortuna

Condițiile care trebuie îndeplinite ca un pariu să poată fi închis la Fortuna cu opțiunea CashOut sunt următoarele:

  • se aplică numai pariurilor Solo și AKO.
  • biletul trebuie să aibă cel puțin un pronostic în desfășurare.
  • biletul nu trebuie să conțină vreun meci pierdut.

Trebuie să ții cont că după acceptarea opțiunii și închiderea biletului nu va mai exista posibilitatea de a anula operațiunea.

Ai opțiunea Early Cashout disponibilă la mai toate sporturile din oferta Fortuna.

Nu mai lăsa destinul să aibă un rol important în pariurile tale, pariază la Fortuna și folosește opțiunea Early Cashout atunci când o consideri necesară!

Înregistrează-te AICI la agenția de pariuri Fortuna și ia 500 lei bonus

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
27 din 40 68% +856.00 Vezi Ponturi
2 Spliff
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
19 din 28 68% +284.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here