Cash out Fortuna, ce avantaje îți conferă această opțiune

Scris de Laur198503/01/2023

Una dintre casele de pariuri online care oferă funcția CashOut este Fortuna. Vezi în acest articol ce înseamnă și ce avantaje oferă opțiunea CashOut.

logo fortuna alb

Bonus 500 lei la depunere +
20 lei pariu fără risc

Atunci când aleg un operator de pariuri sportive România pun pe primul plan facilitățile pe care ea mi le oferă. Mă interesează cotele, în primul rând, apoi interfața să fie user friendly, site-ul să se miște bine, să pot paria de pe mobil etc.

Un aspect de care mai țin cont, dar pe care mulți îl neglijează este posibilitatea de a închide un pariu.

Prin opțiunea CashOut (închidere pariu) poți închide oricând un bilet încasând o sumă de bani care diferă în funcție de anumite aspecte.

De exemplu, dacă ai un meci în care lucrurile merg așa cum te așteptai, dar nu vrei să riști și să aștepți finalul poți închide pariul. Nu vei câștiga la fel precum ai face-o dacă ai lăsa până la final pariul deschis, dar pe de altă parte ești sigur de un câștig, mai mic decât cel inițial, dar fără emoții pe final.

Alt exemplu, ai pariat pe un meci și pronosticul jucat pare puțin probabil de a se mai realiza după ce se întâmplă ceva ce n-ai prevăzut. De exemplu pariezi pe o echipă și la câteva minute un jucător al ei este eliminat. În acest moment poți închide pariul și mai salvezi o parte din posibilele pierderi.

Cum funcționează la Fortuna Early Cashout?

fortuna cash out

În momentul în care opțiunea Cashout este disponibilă atunci când joci la Fortuna pariu vei observa pe biletul jucat un câmp pe fond verde în care se va afișa suma returnată în cazul în care optezi pentru plata anticipată a biletului (Plată 6.55 Lei în imaginea de mai sus).

Dacă din diverse motive nu poți închide un bilet atunci vei vedea scris "Cash Out indisponibil" pe fundal gri (precum în imaginea de mai sus la al doilea bilet).

Ulterior, orice bilet care a fost achitat prin intermediul opțiunii Early Cashout va fi semnalat printr-o ștampilă specifică afișată pe biletul de pariuri.

Condițiile care trebuie îndeplinite ca un pariu să poată fi închis la Fortuna cu opțiunea CashOut sunt următoarele:

  • se aplică numai pariurilor Solo și AKO.
  • biletul trebuie să aibă cel puțin un pronostic în desfășurare.
  • biletul nu trebuie să conțină vreun pronostic pierdut.

Trebuie să ții cont că după acceptarea opțiunii și închiderea biletului nu va mai exista posibilitatea de a anula operațiunea.

Ai opțiunea Early Cashout disponibilă la mai toate sporturile din oferta Fortuna.

Nu mai lăsa destinul să aibă un rol important în pariurile tale, pariază la Fortuna și folosește opțiunea Early Cashout atunci când o consideri necesară!

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: