Fortuna Cashpoint – vezi cum poți ridica banii câștigați în câteva ore

0

Una dintre puținele case de pariuri care oferă posibilitatea de a depune și de a retrage direct din sucursalele stradale este Fortuna. Mai sunt alte 4-5 agenții pe net care oferă această posibilitate, dar Fortuna alături de Superbet sunt în opinia mea cele mai bune alegeri.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

Fortuna Cashpoint

Fortuna Cashpoint reprezintă o facilitate care permite celor care au cont online la casa de pariuri să depună direct dintr-o agenție stradală. Astfel vei putea paria pe internet chiar dacă n-ai un cont bancar sau un card.

Principalul avantaj dat de această opțiune este că nu-ți mai arăți datele bancare pe site-urile agențiilor de pariuri, deși nu este nicio problemă dacă le expui. N-ai nevoie de cont bancar, este suficientă doar cartea de identitate.

Alt avantaj este că banii îi vei putea retrage imediat ce ai rezervat retragerea, nu va mai fi nevoie să aștepți 2-3 zile, așa cum se întâmplă la casele de pariuri online care nu funcționează și offline în România.

Cum depun bani prin Fortuna Cashpoint?

Dacă vrei să alimentezi contul Fortuna pariuri de la o agenție stradală mergi la o astfel de agenție cu un act de identitate. Spune-i operatoarei că dorești să depui în contul cu username x (username-ul tău de la Fortuna) cu suma de x lei. Imediat ce depunerea a fost procesată de operatoarea casei de pariuri banii vor fi în cont.

Depunerea minimă la Fortuna prin intermediul agențiilor stradale este de doar 10 RON. În schimb, dacă alegi să depui bani la agenție prin altă medotă de plată suma pe care o vei putea depune va fi de cel puțin 25 RON.

Despre depuneri și retrageri Fortuna afli toate detaliile din următorul video:

Cum retrag bani prin Fortuna Cashpoint?

În momentul în care ai ajuns să retragi bani lucrurile sunt destul de simple. Ține cont de faptul că pentru a realiza o astfel de retragere bani Fortuna este necesar să efectuezi înainte măcar o depunere în agenție.

Pentru a retrage banii intri pe site-ul Fortuna în secțiunea Retrageri, selectezi ca metodă CASHPOINT. După aceea va trebui să completezi suma pe care dorești s-o retragi, să selectezi agenția unde vrei să primești banii și să dai click pe „Confirmare retragere„.

Vei primi pe adresa de e-mail scrisă la înregistrarea la Fortuna un cod de rezervare. Cu acesta, împreună cu cartea de identitate, mergi la agenția unde ai rezervat retragerea pentru a ridica banii.

La fel ca la depuneri, poți retrage chiar și 10 RON prin Fortuna Cashpoint. Retragerea maximă este de 30.000 RON.

Intră AICI pe eFortuna.ro și ia bonusul de 500 RON!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi