Fortuna contact

Scris de Laur198516/01/2024

În acest articol vei afla care sunt metodele prin care poți lua legăura cu echipa de asistență clienți Fortuna Bet.

fortuna contact

Detalii de Contact Fortuna Romania

  • Program Fortuna contact - 10:00-22:00
  • Telefon: 0314231500
  • Live chat Fortuna - disponibil
  • E-mail - contact@efortuna.ro

Ai o nelămurire, fie că vorbim de platforma de pariuri online sau de cea prin care faci biletele pe care le vei juca în agenții?

Atunci cea mai simplă rezolvare este să apelezi la serviciul de asistență clienți.

Cea mai practică metodă de contact la Fortuna Bet este apelul telefonic la numărul de contact.

Există chiar și o adresă de contact eFortuna pentru propuneri de parteneriate.

În cazul în care dorești să discuți cu un operator al agenției în această privință va trebui să trimiți un email la parteneri@efortuna.ro.

Sfat, înainte să apelezi la echipa de suport clienți: în cazul în care întrebarea ta este legată de un aspect general îți recomand să intri pe pagina Ajutor. Acolo vei găsi o listă cu întrebări frecvente și răspunsuri la aceste întrebări. Doar dacă nu găsești acolo răspuns la întrebarea ta sau dacă are legătură specifică cu contul Fortuna apelează la echipa de suport clienți.

Nr contact eFortuna relații cu clienții

Pe site-ul Fortuna pariuri sunt prezentate 2 numere de telefon pentru relații cu clienții. Unul dintre ele este 031.423.15.00.

Cel de-al doilea este un nr scurt, și anume: 0319223.

Nu știu dacă sunt valabile ambele numere de telefoane în orice moment al programului de lucru (10:00 - 22:00).

Prin urmare sfatul meu este să suni la unul dintre numere și în cazul în care nu îți răspunde cineva să apelezi și celălalt număr.

Contact eFortuna - suport email

fortuna asistenta clienti

Pentru solicitări la orice oră, în afara programului de suport specificat puțin mai sus, adresa de e-mail eFortuna pariuri sportive este: contact@efortuna.ro.

Deoarece timpul de așteptare a unui răspuns este ceva mai lung atunci când trimiți e-mail nu recomand această modalitate decât în cazul în care ai de atașat vreo poză (de exemplu în cazul validării greșite a unui bilet).

O altă metodă să discuți cu un operator este prin accesarea formularului disponibil pe site-ul agenției. Funcționează practic tot ca un mail.

Prin această modalitate se oferă oportunitatea de a contacta echipa de support printr-un mesaj de maxim 2.000 de caractere, dar și posibilitatea de a încărca diverse documente sau elemente esențiale sub formă de poze.

Fortuna live chat

fortuna start live chart

Ca să poți începe discuția cu un operator Fortuna Bet este necesar să apeși pe butonul Formular contact din partea inferioară a paginii (în varianta pentru desktop).

Vei ajunge în pagina cu formularul, acolo unde vei vedea și textul Suntem online! Start chat. Apasă pe respectivul text și se va deschide fereastra de live chat.

Întrebări frecvente despre serviciul de suport clienți Fortuna Bet

Cum pot discuta pe live chat cu un operator de la serviciul de relații cu clienții?

În primul rând trebuie să știi că serviciul de relații cu clienții prin live chat este disponibil zilnic în intervalul orar 10:00 - 22:00.

Dacă vrei să optezi pentru această metodă de contact Efortuna intră pe site-ul agenției în pagina cu formularul (găsești link spre ea în partea inferioară a oricărei pagini de pe site-ul eFortuna).

Acolo dai click pe textul start chat și imediat ce unul dintre operatorii de la serviciul de relații cu clienții va fi disponibil vei putea discuta cu el.

Am trimis un mail la eFortuna dar nu am primit răspuns, ce trebuie să fac?

Atunci când alegi să iei legătura cu echipa de relații cu clienții prin mail ține cont că perioada de timp în care vei primi răspuns va fi de până la 48 de ore.

În primul rând asigură-te că nu ai primit răspunsul în Spam . Dacă nu ai nici acolo un răspuns la mail poți încerca să discuți cu un operator pe live chat.

Există la eFortuna un număr de WhatsApp?

Nu, la această casă de pariuri nu există un număr de WhatsApp!

Poți discuta prin mesaje text pe site în formular sau telefonic la unul din cele 2 numere menționate puțin mai sus în această pagină sau poți trimite un email.

În cazul în care ai o întrebare la modul general despre agenția de pariuri sportive sau cazinoul online poți trimite un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos și îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: