Fortuna – cum se validează pariurile pe tenis pentru meciurile în care un jucător se retrage

0

Pariezi pe tenis la casa de pariuri online Fortuna? Atunci citește acest articol și vezi cum se validează aceste pariuri în cazul în care un meci este încheiat din cauza retragerii unui jucător sau a descalificării. Găsești în randurile de mai jos regulile de validare care se aplică la acest operator de pariuri pe internet.

Joacă ACUM pariuri pe tenis la Fortuna online!

fortuna cum se valideaza pariurile pe tenis

Reguli de validare a pariurilor pe tenis la Fortuna

  • Pentru ca pariurile plasate pe meciuri de tenis să fie valabile trebuie să se joace cel puțin un punct (meciul trebuie să înceapă).
  • Dacă pe parcursul partidei unul dintre jucători se retrage atunci toate pariurile primesc cota 1, cu excepția celor a căror rezultat a fost deja stabilit sau nu mai poate fi influențat de eventuala desfășurare ulterioară a jocului.
  • Tie-break și Maxi Tie-Break sunt considerate ca fiind un singur game.
  • În cazul meciurilor de tenis în care se joacă 2/3 seturi cel de-al treilea set este cunoscut sub denumirea de Maxi Tie-Break, iar validarea pariurilor se face considerând acest set ca fiind unul normal.
  • Toate pariurile pe tenis din oferta Fortuna rămân valabile în cazul oricărei din următoarele situații: schimbarea orei de start a meciului, modificarea suprafeței de joc, modificarea locației (teren acoperit sau teren în aer liber).
  • În competițiile pe țări (de exemplu Cupa Davis) dacă lista cu jucătorii participanți se modifică atunci pariurile devin nule.

Mai ai vreo întrebare cu privire la validarea pariurilor pe tenis plasate la Fortuna? Nu ezita să lași un mesaj mai jos, în secțiunea de comentarii și te vom ajuta în cel mai scurt timp posibil.

Te invit de asemenea să vezi ce pronosticuri tenis propun tipsterii specializați pe acest sport de pe site-ul nostru.

Dă click AICI și pariază la Fortuna pe internet!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+255.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here