Fortuna – cum se validează pariurile pe tenis când un jucător se retrage

0

Pariezi pe tenis la casa de pariuri online Fortuna? Atunci citește acest articol și vezi cum se validează aceste pariuri în cazul în care un meci este încheiat din cauza retragerii unui jucător sau a descalificării. Găsești în randurile de mai jos regulile de validare care se aplică la acest operator de pariuri pe internet.

Joacă ACUM pariuri pe tenis la Fortuna online!

fortuna cum se valideaza pariurile pe tenis

Reguli de validare a pariurilor pe tenis la Fortuna

  • Pentru ca pariurile plasate pe meciuri de tenis să fie valabile trebuie să se joace cel puțin un punct (meciul trebuie să înceapă).
  • Dacă pe parcursul partidei unul dintre jucători se retrage atunci toate pariurile primesc cota 1, cu excepția celor a căror rezultat a fost deja stabilit sau nu mai poate fi influențat de eventuala desfășurare ulterioară a jocului.
  • Tie-break și Maxi Tie-Break sunt considerate ca fiind un singur game.
  • În cazul meciurilor de tenis în care se joacă 2/3 seturi cel de-al treilea set este cunoscut sub denumirea de Maxi Tie-Break, iar validarea pariurilor se face considerând acest set ca fiind unul normal.
  • Toate pariurile pe tenis din oferta Fortuna rămân valabile în cazul oricărei din următoarele situații: schimbarea orei de start a meciului, modificarea suprafeței de joc, modificarea locației (teren acoperit sau teren în aer liber).
  • În competițiile pe țări (de exemplu Cupa Davis) dacă lista cu jucătorii participanți se modifică atunci pariurile devin nule.

Mai ai vreo întrebare cu privire la validarea pronosticurilor pe tenis plasate la această casă de pariuri? Nu ezita să lași un mesaj mai jos, în secțiunea de comentarii și te vom ajuta în cel mai scurt timp posibil.

Dă click AICI și pariază la Fortuna pe internet!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
23 din 3370%+962.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here