Fortuna este in topul caselor de pariuri la cotele oferite pe meciuri de fotbal

0
368

Atunci cand alegi sa joci la pariuri pe internet cel mai important aspect este reprezentat de cotele oferite de casa de pariuri. La Fortuna (deschide cont aici – bonus 500 RON) nu pot spune ca sunt cele mai bune cote de pe piata pentru ca te-as minti si nu-mi propun acest lucru. Pot insa sa te asigur ca agentia are unul dintre cele mai bune payout-uri dintre agentiile licentiate in Romania la meciuri de fotbal.

Trebuie sa tii cont de faptul ca valoarea cotele la pariuri variaza in functie de mai multe aspecte. Primul ar fi payout-ul standard avut de agentie. Apoi conteaza modul in care se pariaza pe meciul respectiv. Este posibil ca la un meci pe care nu prea se pariaza agentia de pariuri sa creasca putin cotele, pentru a-i face pe pariori sa joace la ea. Pe cand la un meci la care se pariaza mult s-ar putea ca payoutul sa fie mai scazut.

Atunci cand am facut afirmatia din titlu m-am bazat pe anumite calcule pe care le-am facut recent, calcule care aratau ca dupa Betano si Betfair, care se desprindeau de pluton, urma un grup de 3-4 agentii cu payout apropiat, iar Fortuna bet era una dintre acestea. Sa fii in top 3 case de pariuri online licentiate in Romania nu este de neglijat.

Daca vrei sa descoperi si tu ce cote la pariuri ofera Fortuna te invit sa dai click AICI si sa deschizi un cont nou!

In cazul in care n-ai cont la Fortuna vei beneficia bonus 100% pana la 500 RON. Adica poti sa depui pana la 500 RON si dupa ce rulezi de 4 ori suma depusa pe bilete cu cota minima 1.50 vei primi inca o data valoarea depunerii. Suplimentul va trebui rulat o singura data pe bilete cu cote de cel putin 1.50.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi
3 Spliff
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
18 din 27 67% +229.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here