Fortuna este în topul agențiilor la cotele oferite pe meciuri de fotbal

0

Atunci când alegi să joci la pariuri pe internet cel mai important aspect este reprezentat de cotele oferite de casa de pariuri. La Fortuna nu pot spune că sunt cele mai bune cote de pe piață, pentru că te-aș minți și nu-mi propun acest lucru.

Deschide cont AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

Pot, însă, să te asigur că agenția are unul dintre cele mai bune payout-uri, dintre casele licențiate în România, la meciuri de fotbal.

fortuna deschide contTrebuie să ții cont că valoarea cotelor la pariuri sportive variază-n funcție de mai multe aspecte.

Primul ar fi payout-ul standard avut de agenție. Apoi contează modul în care se pariază pe meciul respectiv. Este posibil ca la un meci pe care nu prea se pariază agenția să crească puțin cotele, pentru a-i face pe pariori să joace pe meciul respectiv. Pe când la un meci la care se pariază mult s-ar putea ca payout-ul să fie mai scăzut.

Atunci când am făcut afirmația din titlu m-am bazat pe anumite calcule pe care le-am efectuat recent. Aceste calcule arătau că după Betano și Betfair, care se desprindeau de pluton, urma un grup de 3-4 agenții cu payout apropiat.

Fortuna bet era una dintre acestea. Să fii în top case de pariuri sportive atunci când vine vorba de cote nu este de neglijat.

Dacă vrei să descoperi ce cote la pariuri oferă Fortuna dă click AICI și deschide un cont nou!

În cazul în care n-ai cont la Fortuna pariuri vei beneficia de bonus egal cu prima depunere, până la cel mult 500 RON. Prin urmare vei putea să depui până la 500 RON și după ce vei rula de 2 ori suma depusă pe bilete cu cota minimă 1.50 vei primi jumătate din bonus, cealaltă jumătate urmând să fie acordată după ce mai rulezi încă de 2 ori suma depusă. Bonusul va trebui rulat o singură dată pe bilete cu cote de cel puțin 1.50.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
34 din 5562%+966.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here