Verificare bilet Fortuna, cum afli dacă ai câștigat

Scris de Laur198516/05/2024

Ai jucat un bilet la eFortuna, online sau în agenții, și vrei să afli dacă ai câștigat? Din acest articol vei afla pas cu pas cum poți face verificarea biletului la Fortuna pariuri sportive.

logo fortuna alb

Bonus 150 lei la depunere

fortuna verificare bilet

Verificare bilet Fortuna jucat într-o agenție stradală

În primul rând va trebui să accesezi efortuna.ro și să dai click în partea stângă sus pe cele 3 puncte verticale. Va fi afișat meniul, unde va trebui să selectezi Verificarea biletelor.

Se va deschide un formular unde cei care au jucat la Fortuna pariuri un bilet offline trebuie să scrie Numărul biletului (cod scurt) și Cod de verificare.

După ce ai scris cele 2 coduri dă click pe VERIFICAȚI BILETUL.

fortuna verificare bilet

Dacă vrei să faci la Fortuna verificare cod bilet respectivele coduri le vei găsi în partea de jos a biletului jucat într-o agenție.

Se poate vedea încercuit cu roșu în imagine cod scurt pentru verificare bilet Fortuna și cu albastru am încercuit codul de verificare.

fortuna cod scurt numar bilet

În continuare se va afișa biletul jucat de tine la Fortuna bet și starea acestuia (cu bifă verde pronosticurile câștigate, cu bifă roșie cele pierdute și cu semnul întrebării cele în desfășurare).

Fortuna rezultate loto

Dacă vrei să faci verificare bilet Fortuna Polonia Multi sau oricare altă loterie la care ai jucat în agenție va trebui să procedezi la fel cum ți-am explicat mai sus.

Fortuna verificare bilet jucat online

Pentru a verifica un bilet jucat la această casă de pariuri sportive intră pe efortuna.ro și loghează-te în contul Fortuna online.

După aceea în partea dreaptă sus dă click pe imaginea de deasupra balanței contului și se va deschide o pagină de forma aceasta:

verificare bilet fortuna online

În continuare nu-ți mai rămâne decât să selectezi care istoric dorești să-ți fie afișat, alternativele fiind:

  • Istoric pariuri - dacă vrei să vezi istoricul biletelor plasate la pariuri (inclusiv loterii internaționale).
  • Istoric Lucky Six / X / Next 6 - vei vedea istoriul biletelor jucate pe extrageri de bile.

Dacă alegi Istoric pariuri se va deschide o pagină cu toate biletele jucate. Apasă acolo pe Filtre și vei putea să filtrezi biletele după mai multe categorii, astfel:

  • De la...La - selectezi perioada pentru care vrei să-ți fie afișate biletele.
  • Produs (Sport / Virtuale / Loto) - alegi dacă vrei să-ți fie afișate doar biletele de la 1 sau 2 dintre categorii sau nu selectezi nimic și-ți vor fi afișate toate biletele.
  • Categorie (Live / Pre-meci) - poți selecta dacă să-ți fie afișate doar biletele plasate pe pariuri live sau doar cele jucate pe evenimente care nu au început.
  • Stare (În așteptare / Câștigat / Plătit anticipat / Pierdut) - alegi dacă vrei să vezi doar biletele care nu sunt decise sau doar cele câștigate, cele închise cu funcția Cash Out ori cele pierdute.
  • Tip pariu (Simplu / Multiplu / Sistem / Maxikombi / Domino) - poți selecta să-ți afișate doar un tip de bilete sau mai multe dintre opțiunile disponibile.

După ce ai selectat filtrul sau filtrele dorite trebuie să apeși pe butonul FILTRARE din partea inferioară a paginii.

Pentru a vedea evenimentele de pe bilet va fi necesar să dai click pe codul biletului.

filtru verificare bilet fortuna

După cum ai putut observa din acest articol este destul de simplu să verifici dacă ai câștigat la Fortuna bet.

În cazul în care ai nelămuriri legate de verificarea biletului la Efortuna lasă un comentariu mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: