Închidere / ștergere cont Fortuna

Scris de Laur198515/01/2024

Dacă vrei să iei o pauză de la jocurile de noroc la Fortuna poți realiza foarte simplu acest lucru prin intermediul opțiunii de autoexcludere.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

inchidere cont fortuna

Practic, ștergerea sau închiderea contului presupune imposibilitatea accesului la jocurile de noroc pe Fortuna.

În acest articol îți voi explica, punctual, cum îți ștergi/închizi contul de jucător la Fortuna.

Ștergere cont Fortuna, cum procedezi!?

Ștergerea contului este un termen folosit impropriu.

Nu vei putea șterge integral contul, pentru că vor rămâne anumite date, precum cele de logare, stocate în baza de date a operatorului.

Practic, pe tine te interesează să închizi contul pentru a nu mai avea acces la el.

Închidere cont Fortuna, cum se face!?

Pentru a închide contul pe site-ul de pariuri sportive Fortuna trebuie să iei te loghezi în cont și să dai click în partea dreaptă sus pe suma de bani afișată.

Vei ajunge în secțiunea Contul meu, acolo unde va trebui să intri la Setări și, apoi, să apeși pe Limite joc responsabil.

Se va deschide o pagină precum cea din imaginea de mai jos.

fortuna limite depunere

În pagina respectivă ai următoarele alternative:

  • Limita zilnică la depunere
  • Limita de depunere săptămânală
  • Limita de depunere lunară
    După ce ai stabilit limita pentru perioada dorită dă click pe CONFIRMĂ și limitarea va intra instant în vigoare.
  • Auto-excludere: va trebui să selectezi și perioada de timp pentru care vrei să fie valabilă auto-excluderea, variantele fiind: o săptămână, o lună, 3 luni, 6 luni, 12 luni, 24 luni.

Tu ești cel care stabilește perioada de autoexcludere, în funcție de gravitatea problemei cu care te confrunți.

Foarte important de știut! Autoexcluderea poate fi cerută doar pentru anumite servicii (de ex. pariuri sportive, Fortuna Casino) și nu va produce efecte asupra serviciilor pentru care nu s-a solicitat blocarea accesului.

Dacă vrei, pe perioada de autoexcludere, cât ai contul închis, Fortuna îți poate trimite în contul bancar selectat soldul de pe site, pentru a nu rămâne cu banii blocați.

Mai mult, pe perioada de autoexcludere agenția nu-ți va mai trimite materiale promoționale sau email-uri cu oferte, pentru ca închiderea contului să-și atingă scopul.

După cum ai văzut, nu se poate închide efectiv contul. Dacă alegi autoexcluderea pentru 24 de luni va funcționa practic tot cu o ștergere a contului, pentru 2 ani. Ulterior, după ce trec cele 24 de luni dacă tot nu mai dorești să joci la Fortuna poți opta pentru o nouă autoexcludere.

În final, ca să nu ajungi să închizi contul la Fortuna sau la alte case de pariuri online internaționale vreau să-ți recomand să citești cu atenție articolul: Ce să faci ca să nu pierzi bani la pariuri sportive.

În cazul în care închiderea contului Fortuna NU are legătură cu dependența de jocuri de noroc ci doar cu serviciile operatorului îți recomand să încerci următoarele agenții de pariuri:

S-ar putea  te intereseze și: