Lucky Loser la Fortuna ce este și cum beneficiezi de ofertă

0

Nu cred că există parior care să nu fi pierdut măcar un bilet pe un singur meci. Mă refer la pariori care joacă un număr de ponturi pariuri rezonabile pe bilet, pentru că cei care de fiecare dată joacă 10 sau mai multe pronosticuri s-ar putea să nu se fi aflat într-o astfel de postură. Tocmai de aceea promoția Fortuna merită luată-n calcul.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

fortuna lucky loser

Plasează bilete LUCKY LOSER la Fortuna cu minim 4 pronosticuri și cu o cotă finală de cel puțin 200, dar fără ca vreo cotă să depășească valoarea de 5.00. Dacă vei pierde din cauza unui singur pronostic agenția de pariuri îți va returna-n cont de 10 ori valoarea mizei.

Termenii și condițiile promoției

  • biletul trebuie să conțină cel puțin 4 pronosticuri și să fie bilet AKO (schimbat în Lucky Loser după ce au fost îndeplinite condițiile menționate în acest articol).
  • cota totală a biletului trebuie să fie mai mare sau egală cu 200.
  • cota fiecărui pronostic trebuie să fie de maxim 5.00.

Click AICI pentru a juca pariuri multiple la Fortuna, ai bonus până la 500 RON!

3 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a paria online la Fortuna:

  1. Poți să depui și să retragi direct din agențiile stradale ale operatorului – astfel vei putea să joci la o casa de pariuri online fără să ai nevoie de cont sau card bancar.
  2. Poți să închizi pariurile cu funcția Early Cashout – ai dubii în legătură cu un pariu deja plasat? Nici o problemă, deoarece la Fortuna îl poți închide cu ajutorul funcției Early Cashout.
  3. Ai tipuri de bilete inedite, precum DOMINO – un tip de bilet inedit, disponibil doar la eFortuna; de asemenea și celelalte tipuri de bilete au denumiri unice-n România, precum SOLO (bilet cu un pronostic), AKO (bilet multiplu) sau MAXI KOMBI (bilet în sistem).

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi