Jocuri virtuale la Fortuna online

0

Fortuna oferă clienților săi posibilitatea de a plasa pariuri sporturi virtuale și in mediul online. Aceste jocuri le găsești pe site-ul eFortuna în secțiunea denumită sugestiv VIRTUALE.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

jocuri virtuale fortuna

Jocurile virtuale disponibile la Fortuna online

Poți să-ți încerci norocul la pariuri virtuale pe următoarele sporturi:

  1. Fotbal virtual – tipurile de pariuri disponibile sunt: rezultat meci 1×2, șansă dublă, total goluri exact, total goluri sub / peste și scor corect. Vei putea inclusiv să joci bilete multiple cu pronosticuri pentru mai multe meciuri.
  2. Curse de câini virtuale – tipurile de pariuri disponibile sunt: câștigător, clasare pe locurile 1-2 și clasare pe locurile 1-3. La fiecare cursă participă 8 câini.
  3. Curse de cai virtuale – tipurile de pariuri disponibile sunt: câștigător, clasare pe locurile 1-2 și clasare pe locurile 1-3. La fiecare cursă participă 10 cai.
  4. Curse de mașini virtuale – tipurile de pariuri disponibile sunt: câștigător, clasare pe locurile 1-2 și clasare pe locurile 1-3. La fiecare cursă participă 12 mașini.
  5. Speedway virtual tipurile de pariuri disponibile sunt: câștigător și clasare pe locurile 1-2. La fiecare cursă participă 4 motociclete.

Partea interesantă la curse este că poți juca pariuri multiple pe aceeași cursă. De exemplu în imaginea de mai jos am făcut un bilet care va fi câștigător dacă participantul 1 va termina pe locurile 1-2 (mai corect spus pe locul 2), participantul 5 va câștiga cursa, iar participantul 4 va termina pe locurile 1-3 (mai corect spus pe locul 3).

fortuna-curse-virtuale

La fiecare dintre cele 5 sporturi virtuale propuse de către Fortuna bet un meci / o cursă va începe la fiecare 3 minute. Prin urmare ai parte de adrenalină în orice moment dorești, 24 de ore din 24!

Pariază AICI la Fortuna pe sporturi virtuale!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here