Pariuri in sistem la Fortuna – vezi cum poti juca sisteme la pariuri

0
2872

Pariuri in sistem la Fortuna (deschide cont aici – bonus 300 RON). Vezi cum poti juca sistem la pariuri

Pariurile in sistem aduc un mare avantaj deoarece ne ajuta sa castigam, ce-i drept mai putini bani, daca de exemplu pe un bilet cu 6 pronosticuri jucat in sistem 5 din 6 prindem 5 pronosticuri. Atunci cand ai de gand sa joci un bilet tip sistem la pariuri tine cont de faptul ca exista posibilitatea sa castigi chiar si mai putin decat pariezi. De aceea este bine sa-ti faci inainte niste calcule legate de castigul minim.

Pariuri in sistem la Fortuna - vezi cum poti juca sisteme la pariuri Fortuna Bet Un lucru este insa cert: nu merita jucat un sistem la pariuri daca biletul contine in general cote mici. Specific acest lucru deoarece nu o data mi s-a intamplat sa vad la agentiile de cartier persoane care pariau 20-30 RON pe un sistem si cand ridicau castigul scoteau 2-3 RON.

Alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este acela al numarului de combinatii. Cu cat numarul combinatiilor este mai mare, cu atat si sansele de a castiga o suma decenta de bani sunt mai mici. Ai 8 meciuri pe bilet, alegi sistem 4 din 8 si vrei sa joci biletul cu 20 RON, dar descoperi ca ai un castig minim de 3 RON. Merita sa joci un astfel de bilet? Eu zic ca nu, mai degraba cresti limita minima la 5 din 8 si stii ca daca prinzi 5 vei castiga ceva bani, iar de va fi sa iasa doar 4 n-ai pierdut mare lucru.

Sa joci un bilet tip sistem pariuri la Fortuna nu este foarte dificil. Trebuie sa stii totusi ca exista diferente in comparatie cu celelalte agentii de pariuri online. In primul rand, atunci cand vorbim de un bilet sistem ne referim la tipul “Maxikombi“, asa cum este denumit de acest operator.

Pentru a juca un astfel de bilet selecteaza intai pronosticurile dorite. Ele vor aparea pe tichetul tau de joc in grupuri separate, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos (eu am selectat 4 pronosticuri):

Pariuri in sistem la Fortuna - vezi cum poti juca sisteme la pariuri Fortuna Bet

Odata ce ai selectat toate pronosticurile dorite va trebui sa le grupezi pe acestea in mai multe categorii, dupa cum doresti. Exista 13 categorii, notate de la A la M si un grup de baza notat T. In cazul in care vrei sa joci un bilet sistem cu baze trebuie sa muti in grupul T pronosticurile de baza. Pentru a juca un bilet sistem fara baze pur si simplu nu asocia grupului T niciun pronostic. 

Pentru a “muta” un pronostic intr-un anumit grup trebuie doar sa “tragi” respectivul eveniment in categoria potrivita sau poti da click pe respectivul meci si sa selectezi grupul din care vrei sa faca parte. De exemplu eu am grupat cele 4 pronosticuri in 2 grupuri principale si am selectat si o baza in grupul T:

Pariuri in sistem la Fortuna - vezi cum poti juca sisteme la pariuri Fortuna Bet

Acum nu ramane decat sa introduci miza cu care vrei sa joci acest bilet. Tinand cont ca eu am doar 3 grupuri, din care unul de baza (T), am doar doua optiuni de sistem: 1/2 si 2/2. Poti seta o miza totala care va fi impartita in mod egal pe toate combinatiile posibile sau poti seta manual miza pentru fiecare combinatie in parte. Pentru a vedea castigurile posibile trebuie sa dai click pe butonul “Defalcari” de pe tichetul tau de joc.

Pariuri in sistem la Fortuna - vezi cum poti juca sisteme la pariuri Fortuna Bet

Daca intri pe site-ul Fortuna vei vedea ca nu este dificil sa joci un bilet tip sistem. Nu-ti ramane apoi decat sa-ti faci cont la agentie si sa efectuezi o prima depunere. In cazul in care n-ai pariat pana acum online cu siguranta vei fi fascinat de cat de simplu se poate juca un pariu direct din fata calculatorului sau chiar de pe telefon, fara a mai fi nevoie sa mergi intr-o agentie stradala.

Deschide cont ACUM la Fortuna si joaca sisteme la pariuri!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here