Pariuri în sistem la Fortuna – vezi cum poți juca sisteme la pariuri

0
3300

Pariuri în sistem la Fortuna (deschide cont aici – bonus 500 RON). Vezi cum poți juca sistem la pariuri.

Pariurile în sistem aduc un mare avantaj deoarece ne ajută să câștigăm, ce-i drept mai puțini bani. Dacă de exemplu pe un bilet cu 6 pronosticuri jucat în sistem 5 din 6 prindem 5 pronosticuri am câștigat.

Atunci când ai de gând să joci un bilet tip sistem la pariuri ține cont de faptul că există posibilitatea să câștigi chiar și mai puțin decât pariezi. De aceea este bine să-ți faci înainte niște calcule legate de câștigul minim.

Un lucru este însă cert: nu merită jucat un sistem la pariuri dacă biletul conține în general cote mici. Specific acest lucru deoarece nu o dată mi s-a întâmplat să văd la agențiile de cartier persoane care pariau 20-30 RON pe un sistem și când ridicau câștigul scoteau 2-3 RON.

Alt aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este cel al numărului de combinații. Cu cât numărul combinațiilor este mai mare, cu atât și șansele de a câștiga o sumă decentă de bani sunt mai mici.

Ai 8 ponturi pariuri pe bilet, alegi sistem 4 din 8 și vrei să joci biletul cu 20 RON, dar descoperi c-ai un câștig minim de 3 RON.

Merită să joci un astfel de bilet?

Eu zic că nu! Mai degrabă crești limita minimă la 5 din 8 și știi că dacă prinzi 5 vei câștiga ceva bani, iar dacă va fi să iasă doar 4 n-ai pierdut mare lucru.

Să joci un bilet tip sistem la Fortuna nu este foarte dificil. Trebuie să știi totuși că există diferențe în comparație cu celelalte case de pariuri online. În primul rând, atunci când vorbim de un bilet sistem ne referim la tipul “Maxikombi“, așa cum este denumit de acest operator.

Pentru a juca un astfel de bilet selectează mai întâi pronosticurile dorite. Ele vor apărea pe tichetul tău de joc în grupuri separate, așa cum se poate observa și-n imaginea de mai jos (eu am selectat 4 pronosticuri):

bilet sistem la fortuna 1

Odată ce ai selectat toate pronosticurile dorite va trebui să le grupezi pe acestea în mai multe categorii, după cum dorești. Există 13 categorii, notate de la A la M și un grup de bază, notat T.

În cazul în care vrei să joci un bilet sistem cu baze trebuie să muți în grupul T pronosticurile de bază. Pentru a juca un bilet sistem fără baze pur și simplu nu asocia niciun pronostic grupului T. 

Pentru a “muta” un pronostic într-un anumit grup trebuie doar să “tragi” respectivul eveniment în categoria potrivită sau poți da click pe respectivul meci și să selectezi grupul din care vrei să facă parte. De exemplu eu am grupat cele 4 pronosticuri în 2 grupuri principale și am selectat și o baza în grupul T:

bilet sistem la fortuna 2

Acum nu rămâne decât să introduci miza cu care vrei să joci acest bilet. În condițiile-n care eu am doar 3 grupuri, din care unul de bază (T), am doar 2 opțiuni de sistem: 1/2 și 2/2.

Poți scrie o miză totală, care va fi împărțită în mod egal pe toate combinațiile posibile, sau poți seta manual miza pentru fiecare combinație-n parte. Pentru a vedea câștigurile posibile trebuie să dai click pe butonul “Defalcări” de pe bilet.

bilet sistem la fortuna 3

Dacă intri pe site-ul Fortuna vei vedea că nu este dificil să joci un bilet tip sistem. Nu-ți rămâne apoi decât să-ți faci cont la agenție și să efectuezi o primă depunere. În cazul în care n-ai pariat până acum online cu siguranță vei fi fascinat de cât de simplu se poate juca biletul zilei direct din fața calculatorului sau chiar de pe telefon, fără a mai fi nevoie să mergi într-o agenție stradală.

Deschide cont ACUM la Fortuna și joacă sisteme la pariuri!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
24 din 47 51% +299.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here