Pariuri Fortuna în sistem – vezi cum poți juca sisteme la pariuri

11

Pariurile în sistem aduc un mare avantaj deoarece ne ajută să câștigăm, ce-i drept mai puțini bani. Dacă de exemplu pe un bilet cu 6 pronosticuri jucat în sistem 5 din 6 prindem 5 pronosticuri am câștigat.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

Atunci când ai de gând să joci un bilet tip sistem la pariuri ține cont de faptul că există posibilitatea să câștigi chiar și mai puțin decât pariezi. De aceea este bine să-ți faci înainte niște calcule legate de câștigul minim.

Un lucru este însă cert: nu merită jucat un sistem la pariuri dacă biletul conține în general cote mici. Specific acest lucru deoarece nu o dată mi s-a întâmplat să văd la agențiile stradale persoane care pariau 20-30 RON pe un sistem și când ridicau câștigul scoteau 2-3 RON.

Alt aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este cel al numărului de combinații. Cu cât numărul combinațiilor este mai mare, cu atât și șansele de a câștiga o sumă decentă de bani sunt mai mici.

Ai 8 ponturi pariuri pe bilet, alegi sistem 4 din 8 și vrei să joci biletul cu 20 RON, dar descoperi că ai un câștig minim de 3 RON.

Merită să joci un astfel de bilet?

Eu zic că nu! Mai degrabă crești limita minimă la 5 din 8. Astfel ști că dacă prinzi 5 vei câștiga ceva bani, iar dacă va fi să iasă doar 4 n-ai pierdut mare lucru.

Să joci pariuri Fortuna bet în sistem nu este foarte dificil. Trebuie să știi, totuși, că există diferențe în comparație cu celelalte case de pariuri. În primul rând, atunci când vorbim de un bilet sistem ne referim la tipul „Maxikombi„, așa cum este denumit de acest operator.

Află mai multe detalii despre Maxikombi din videoul de mai jos:

Pentru a juca un astfel de bilet selectează mai întâi pronosticurile dorite. Ele vor apărea pe tichetul tău de joc în grupuri separate, așa cum se poate observa și-n imaginea de mai jos (eu am selectat 4 pronosticuri):

bilet sistem fortuna bet

Odată ce ai selectat toate pronosticurile dorite va trebui să le grupezi pe acestea în mai multe categorii, după cum dorești. Există 13 categorii, notate de la A la M și un grup de bază, notat T.

În cazul în care vrei să joci un bilet sistem cu baze trebuie să muți în grupul T pronosticurile de bază. Pentru a juca un bilet sistem fără baze pur și simplu nu asocia niciun pronostic grupului T.

Pentru a „muta” un pronostic într-un anumit grup trebuie doar să „tragi” respectivul eveniment în categoria potrivită sau poți da click pe respectivul meci și să selectezi grupul din care vrei să facă parte. De exemplu eu am grupat cele 4 pronosticuri în 2 grupuri principale și am selectat și o baza în grupul T:

fortuna bilet sistem

Acum nu rămâne decât să introduci miza cu care vrei să joci acest bilet. În condițiile în care am doar 3 grupuri, din care unul de bază (T), am doar 2 opțiuni de sistem: 1/2 și 2/2.

Poți scrie o miză totală, care va fi împărțită în mod egal pe toate combinațiile posibile, sau poți seta manual miza pentru fiecare combinație-n parte. Pentru a vedea câștigurile posibile trebuie să dai click pe butonul „Defalcări” de pe bilet.

sistem fortuna online

Dacă intri pe site-ul Fortuna vei vedea că nu este dificil să joci un bilet tip sistem. Nu-ți rămâne apoi decât să-ți faci cont la agenție și să efectuezi o primă depunere.

În cazul în care n-ai pariat până acum online cu siguranță vei fi fascinat de cât de simplu se poate juca biletul zilei direct din fața calculatorului sau chiar de pe telefon, fără a mai fi nevoie să mergi într-o agenție stradală.

Deschide cont ACUM la Fortuna și joacă sisteme la pariuri!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

11 COMENTARII

  1. Zici ca este simplu de jucat bilete combinate? Nu se poate asa ceva! Iti trebuie abilitați de doctor in matematică sa reușești la efortuna! La alte case de pariuri este super ușor de jucat! De exemplu la Casa Pariurilor, daca vreau sa joc 20 de meciuri din care sa nimeresc minim 17, deci la -3, din câteva click-uri am si făcut biletul! Spune-mi si mie te rog cum pot sa joc la efortuna 20 de meciuri la -3 să zicem.

    • Salut. La Fortuna este ceva mai complicat sa joci sisteme pentru ca au un sistem mai special. 17 din 20 nu poti juca, dar pana la 13 este posibil sa joci.
      Selectezi tip bilet MAXIKOMBI > Selectezi fiecare pronostic dintre cele 13 in grupuri diferite (de la A la M) > scrii miza in casuta din dreptul sistemului pe care vrei sa-l joci.

      Ceva de genul https://imgur.com/a/N9ybT8I (eu acolo am scris miza in dreptul la 10 din 13).

  2. Mulțumesc ptr. raspuns Laur, oricum este super complicat de jucat la combinții și in general orice. In regulament zice ca se poate caștiga la pariuri combinate maxim 500.000 lei pe bilet, iar la bonus dublu maxim 600.000 lei pe bilet, nu am reușit ca să fac, de proba, un bilet cu sumele astea in nici un fel….imi tot arata maxim 300.000 lei orice incerc…..nu stiu de ce la Fortuna este așa de complicat de jucat orice, parca site-ul ăsta este făcut ca să te alunge….