Pariuri Fortuna în sistem

Scris de Laur198516/01/2024

Pariurile în sistem aduc un mare avantaj deoarece ne ajută să câștigăm, ce-i drept mai puțini bani. Dacă de exemplu pe un bilet cu 6 pronosticuri jucat în sistem 5 din 6 prindem 5 pronosticuri am câștigat.

logo fortuna alb

Bonus 150 lei la depunere

pariuri fortuna sistem

Atunci când ai de gând să joci un bilet tip sistem la pariuri ține cont de faptul că există posibilitatea să câștigi chiar și mai puțin decât pariezi. De aceea este bine să faci înainte niște calcule legate de câștigul minim.

Un lucru este însă cert: nu merită jucat un sistem la pariuri dacă biletul conține în general cote mici. Specific acest lucru deoarece nu o dată mi s-a întâmplat să văd la agențiile stradale persoane care pariau 20-30 RON pe un sistem și când ridicau câștigul scoteau 2-3 RON.

Alt aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este cel al numărului de combinații. Cu cât numărul combinațiilor este mai mare, cu atât și șansele de a câștiga o sumă decentă de bani sunt mai mici.

Ai 8 ponturi pariuri pe bilet, alegi sistem 4 din 8 și vrei să joci biletul cu 20 RON, dar descoperi că ai un câștig minim de 3 RON.

Merită să joci un astfel de bilet?

Eu zic că nu! Mai degrabă crești limita minimă la 5 din 8. Astfel știi că dacă prinzi 5 vei câștiga ceva bani, iar dacă va fi să iasă doar 4 n-ai pierdut mare lucru.

Pariuri Fortuna tip sistem

Să joci pariuri Fortuna bet în sistem nu este foarte dificil. Trebuie să știi, totuși, că există diferențe în comparație cu celelalte case pariuri România. În primul rând că pe lângă sistemul cu care suntem obișnuiți de la alte agenții avem la Fortuna Maxikombi și Domino care practic sunt tot bilete în sistem.

Dar să revin la sistemul clasic. Dacă vei intra pe site-ul de pariuri Fortuna vei vedea că nu este dificil să joci un bilet tip sistem.

Alegi pronosticurile și după aceea selectezi din lista de tipuri de bilete SISTEM. După aceea va trebui să selectezi sistemul dorit bifând căsuța din dreptul lui (cum e în imaginea de mai jos la 4/4 (1x) și să scrii miza în dreptul căsuței respective.

Ține cont că miza trecută în dreptul unei căsuțe se va înmulți cu numărul dintre paranteze. De exemplu dacă eu aș fi scris 10 în dreptul la 2/4 (6x) aș fi avut o miză totală de 60 RON, adică 10 RON per variantă.

fortuna selectare bilet sistem

Fortuna bilet în sistem cu baze

Pentru a selecta o bază dă click pe textul FIX din dreptul pronosticului dorit. Eu am dat în imaginea de mai jos click pe victoria celor de la CFR Cluj, aceasta fiind baza biletului.

În continuare trebuie bifat sistemul dorit la fel cum am explicat puțin mai sus.

Atunci când alegi să joci un sistem cu bază / baze ține cont că selecțiile la care ai bifat FIX (baze) în dreptul lor trebuie să fie câștigătoare ca să ai o șansă la câștigarea biletului.

De exemplu dacă eu aș fi jucat biletul de mai jos în sistem 2/4 cu o bază câștigam ceva dacă ieșeau minim 2 din primele 4 pronosticuri plus CFR Cluj. În schimb dacă CFR nu se impunea puteau fi câștigate toate celelalte 4 pariuri pentru că biletul ar fi fost pierdut.

fortuna pariuri sistem baze

În cazul în care n-ai pariat până acum online cu siguranță vei fi fascinat de cât de simplu se poate juca biletul zilei direct din fața calculatorului sau chiar de pe telefon, fără a mai fi nevoie să mergi într-o agenție stradală.

S-ar putea  te intereseze și: