Pariuri în sistem la Fortuna – vezi cum poți juca sisteme la pariuri

11

Pariuri în sistem la Fortuna (deschide cont aici – bonus 500 RON). Vezi cum poți juca sistem la pariuri.

Pariurile în sistem aduc un mare avantaj deoarece ne ajută să câștigăm, ce-i drept mai puțini bani. Dacă de exemplu pe un bilet cu 6 pronosticuri jucat în sistem 5 din 6 prindem 5 pronosticuri am câștigat.

Atunci când ai de gând să joci un bilet tip sistem la pariuri ține cont de faptul că există posibilitatea să câștigi chiar și mai puțin decât pariezi. De aceea este bine să-ți faci înainte niște calcule legate de câștigul minim.

fortuna deschidere contUn lucru este însă cert: nu merită jucat un sistem la pariuri dacă biletul conține în general cote mici. Specific acest lucru deoarece nu o dată mi s-a întâmplat să văd la agențiile stradale persoane care pariau 20-30 RON pe un sistem și când ridicau câștigul scoteau 2-3 RON.

Alt aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este cel al numărului de combinații. Cu cât numărul combinațiilor este mai mare, cu atât și șansele de a câștiga o sumă decentă de bani sunt mai mici.

Ai 8 ponturi pariuri pe bilet, alegi sistem 4 din 8 și vrei să joci biletul cu 20 RON, dar descoperi că ai un câștig minim de 3 RON.

Merită să joci un astfel de bilet?

Eu zic că nu! Mai degrabă crești limita minimă la 5 din 8. Astfel ști că dacă prinzi 5 vei câștiga ceva bani, iar dacă va fi să iasă doar 4 n-ai pierdut mare lucru.

Să joci un bilet tip sistem la Efortuna nu este foarte dificil. Trebuie să știi, totuși, că există diferențe în comparație cu celelalte case de pariuri. În primul rând, atunci când vorbim de un bilet sistem ne referim la tipul “Maxikombi“, așa cum este denumit de acest operator.

Află mai multe detalii despre Maxikombi din videoul de mai jos:

Pentru a juca un astfel de bilet selectează mai întâi pronosticurile dorite. Ele vor apărea pe tichetul tău de joc în grupuri separate, așa cum se poate observa și-n imaginea de mai jos (eu am selectat 4 pronosticuri):

maxikombi la fortuna

Odată ce ai selectat toate pronosticurile dorite va trebui să le grupezi pe acestea în mai multe categorii, după cum dorești. Există 13 categorii, notate de la A la M și un grup de bază, notat T.

În cazul în care vrei să joci un bilet sistem cu baze trebuie să muți în grupul T pronosticurile de bază. Pentru a juca un bilet sistem fără baze pur și simplu nu asocia niciun pronostic grupului T.

Pentru a “muta” un pronostic într-un anumit grup trebuie doar să “tragi” respectivul eveniment în categoria potrivită sau poți da click pe respectivul meci și să selectezi grupul din care vrei să facă parte. De exemplu eu am grupat cele 4 pronosticuri în 2 grupuri principale și am selectat și o baza în grupul T:

bilet maxikombi la fortuna bet

Acum nu rămâne decât să introduci miza cu care vrei să joci acest bilet. În condițiile în care am doar 3 grupuri, din care unul de bază (T), am doar 2 opțiuni de sistem: 1/2 și 2/2.

Poți scrie o miză totală, care va fi împărțită în mod egal pe toate combinațiile posibile, sau poți seta manual miza pentru fiecare combinație-n parte. Pentru a vedea câștigurile posibile trebuie să dai click pe butonul “Defalcări” de pe bilet.

miza bilet maxikombi

Dacă intri pe site-ul Fortuna vei vedea că nu este dificil să joci un bilet tip sistem. Nu-ți rămâne apoi decât să-ți faci cont la agenție și să efectuezi o primă depunere.

În cazul în care n-ai pariat până acum online cu siguranță vei fi fascinat de cât de simplu se poate juca biletul zilei direct din fața calculatorului sau chiar de pe telefon, fără a mai fi nevoie să mergi într-o agenție stradală.

Deschide cont ACUM la Fortuna și joacă sisteme la pariuri!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

11 COMENTARII

 1. Zici ca este simplu de jucat bilete combinate? Nu se poate asa ceva! Iti trebuie abilitați de doctor in matematică sa reușești la efortuna! La alte case de pariuri este super ușor de jucat! De exemplu la Casa Pariurilor, daca vreau sa joc 20 de meciuri din care sa nimeresc minim 17, deci la -3, din câteva click-uri am si făcut biletul! Spune-mi si mie te rog cum pot sa joc la efortuna 20 de meciuri la -3 să zicem.

  • Salut. La Fortuna este ceva mai complicat sa joci sisteme pentru ca au un sistem mai special. 17 din 20 nu poti juca, dar pana la 13 este posibil sa joci.
   Selectezi tip bilet MAXIKOMBI > Selectezi fiecare pronostic dintre cele 13 in grupuri diferite (de la A la M) > scrii miza in casuta din dreptul sistemului pe care vrei sa-l joci.

   Ceva de genul https://imgur.com/a/N9ybT8I (eu acolo am scris miza in dreptul la 10 din 13).

 2. Mulțumesc ptr. raspuns Laur, oricum este super complicat de jucat la combinții și in general orice. In regulament zice ca se poate caștiga la pariuri combinate maxim 500.000 lei pe bilet, iar la bonus dublu maxim 600.000 lei pe bilet, nu am reușit ca să fac, de proba, un bilet cu sumele astea in nici un fel….imi tot arata maxim 300.000 lei orice incerc…..nu stiu de ce la Fortuna este așa de complicat de jucat orice, parca site-ul ăsta este făcut ca să te alunge….

   • Fără supărare , dar tu scrii articole despre Fortuna si nu ai citit Regulamentul? Pai in Regulament scrie clar ca la Pariuri Combinate se castigă maxim 500.000 lei, iar la Bonus Dublu se câștigă maxim 600.000 lei.

    • Salut. Eu am crezut că te referi la pariuri online la Fortuna. Din câte văd din copy+paste-ul tău (scriind și de taxa per bilet plasat) tu te referi la biletele jucate în agenții.

     Online câștigul este limitat la 300.000 lei inclusiv cu bonusul dublu. Uite aici https://imgur.com/a/3yfSzMD , am selectat 20 de pronosticuri + am selectat bonusul dublu + am scris miza 30 RON. Miza mi-a fost modificată automat în 14,01 RON, pentru ca suma maximă ce poate fi câștigată să nu fie mai mare de 300.000 lei.

     • Da, la asta nu ma asteptam, sa fie doua regulamente, unul ptr. online si unul ptr. agentie in cea ce priveste castigurile maxime posibile! Acum am dat si peste regulamentul online, este ceva ambiguu acolo , adica se pot castiga maxim 100.000 euro, de parca noi pariem in euro! Eu am incercat orice fel de pariu online si nu am reusit sa-l fac mai mare de 300.000 lei, deci unde sunt cei 100.000 de euro, aproximativ 480.000 de lei?
      Copy-Paste din Regulament on-line :
      Câştigul maxim stabilit nu poate fi mai mare de 100.000 Euro. Această limita poate fi mai mică în funcţie de sport, ligă sau tipul pariului oferit. Ne rezervăm dreptul să stabilim limitele la discreţia noastră. Dacă nu s-a stabilit în mod expres altceva, câştigurile care depăşesc limitele enunţate aici, nu vor fi luate în considerare. Clientul are responsabilitatea de a se asigura ca se încadreaza în limita stabilită pentru fiecare sport/eveniment/categorie.

   • Copy-Paste din Regulament :
    Bonus Dublu
    Pentru a beneficia de acordarea BONUS – ului DUBLU, un bilet trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

    biletul trebuie sa fie castigator
    miza minima a Biletului sa fie de 1,90 lei + 0,10 taxa de administrare (total de plata 2 lei);
    pe Bilet sa se joace minim 20 de evenimente.
    cota fiecarui eveniment de pe Bilet sa fie mai mare sau egala cu 1.25;
    În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc, din motivele enumerate în regulament cota 1.00, regula de mai sus se va pastra doar daca pe Bilet rămân, la omologare, cel putin 20 evenimente cu cota mai mare sau egala cu 1,25.
    pe Bilet se poate juca si FORTUNA PLUS si FORTUNA EXTRA.
    Bonusul dublu se calculeaza dupa formula: miza X (ori) cota finala – (minus) miza. Acesta se adauga la castigul potential.

    Castigul maxim pe un Bilet la care s-a acordat BONUS DUBLU nu poate depasi suma de 600.000 lei.

    Acest tip de bonus nu este valabil in cazul Biletelor combinate.

    Acest bonus se acorda in toate zilele saptamanii.

   • Copy-paste din Regulament:
    ARTICOLUL 13
    (1) Costul minim total (suma totala de plata pentru efectuarea biletului) pentru un bilet solo sau cumulativ este de
    2 Lei (miza+taxe). Castigul maxim aferent biletelor care contin pariuri solo sau cumulative nu va putea depasi
    suma de 300.000 Lei.
    (2) In cazul biletelor combinate miza minima totala pe fiecare linie nu are o limita. Castigul maxim pentru un bilet
    combinat nu poate depasi 500.000 Lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here