Pariuri la Fortuna – ce taxe sunt percepute la depuneri și retrageri

0
829

Pariuri la Fortuna ce taxe sunt percepute la depuneri si retrageri

O întrebare pe care și-o pun pariorii atunci când aleg o casă de pariuri este legată de taxele care trebuie plătite. De aceea m-am gândit să-ți spun care sunt taxele percepute la depuneri și retrageri la Fortuna bet.

Înregistrează-te AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

De fapt nu vorbim de taxe la această casa, deoarece acestea nu există. Prin urmare trebuie subliniat că la Fortuna NU există taxe la depuneri și la retrageri. Este importantă această precizare, deoarece la alte case de pariuri îți va fi oprită o taxă de 2% atunci când depui.

Singura taxă percepută este impozitul pentru jocuri de noroc online. Astfel la fiecare retragere îți va fi oprit un procent de 1% din sumă, dacă depunerea nu depășește 66.750 RON.

La Fortuna poți depune minim 10 RON direct din agenții și 25 RON prin celelalte metode de plată. La retrageri există un minim de 50 RON la toate metodele, mai puțin cea care implică ridicarea banilor direct din agențiile stradale, caz în care se pot retrage chiar și 10 RON.

Sfatul meu este ca prima depunere să fie cât mai mare posibil, pentru a beneficia mai mult de oferta pentru clienții noi a agenției. La momentul actualizării acestui articol (ianuarie 2020) Fortuna oferă bonus 100% din prima depunere până la 500 RON. Faci prima depunere și după ce o rulezi de 4 ori pe cote de minim 1.50 vei mai primi încă o dată suma depusă ca bonus. Respectivul bonus va trebui rulat o singură dată pentru a fi transformat în bani reali.

Deschide cont AICI la Fortuna – ai bonus până la 500 RON la prima depunere!

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi
3 Spliff
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
18 din 27 67% +229.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here