Peste 1000 de vizitatori ai site-ului nostru pariaza online la Fortuna

0
145

La sondajul ce poate fi vazut in partea dreapta a acestei pagini au votat la ora scrierii articolului mai mult de 2800 de persoane. Dintre acestea un procent mai mare de 37% sau, transformand procentele in numere, peste 1000 dintre votanti pariaza online la agentia de pariuri Fortuna.

De ce este Fortuna casa de pariuri online preferata de pariorii romani?
Unul dintre principalele motive pentru care Fortuna conduce detasat in acest sondaj este acela ca ea este singura casa de pariuri online recomandata de site-ul nostru, care se regaseste si in sondaj, la care se poate depune bani direct din agentiile stradale. Despre Fortuna Cashpoint (serviciul de depunere si retragere bani direct din agentii) afli mai mult din articolul: https://biletu-zilei.com/articole-pariuri/fortuna-cashpoint-vezi-cum-poti-ridica-banii-castigati-in-cateva-ore/

Un alt motiv pentru care pariorii prefera Fortuna este functia Cashout, cea prin care se pot inchide pariuri aproape in orice moment. Daca vrei sa vezi cum functioneaza Cashout-ul la Fortuna iti recomand sa citesti articolul https://biletu-zilei.com/articole-pariuri/fortuna-cashout-ce-avantaje-iti-confera-aceasta-optiune/.

Alte motive pentru care pariorii aleg Fortuna le-am scris in articolul Principalele motive pentru care ar trebui sa alegi agentia de pariuri online eFortuna si cel mai bine ar fi sa citesti acel articol deoarece totul este bine sintetizat.

In cazul in care nu ai pariat pana acum online vei spune, probabil, ca este dificil sa deschizi cont la o casa de pariuri pe internet si apoi sa plasezi pariuri. Lucrurile nu stau chiar si asa si daca vei citi articolele Cum deschid cont la Fortuna si Cum pariez online la Fortuna te vei convinge ca am dreptate.

Bonusul Fortuna pentru primul depozit atrage si el destul de mult pariorii. Sa depui 500 RON si sa mai primesti inca pe atat, dupa ce rulezi de 4 ori suma depusa, este o oferta unica in randul caselor de pariuri online din Romania. Suma primita ca bonus va mai trebui rulata doar o data pentru a fi transformat bani in reali.

Vrei sa pariezi si tu la agentia unde joaca cei mai multi pariori romani? Nimic mai simplu, da click aici si deschide un cont la Fortuna chiar acum.

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
34 din 51 67% +940.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
52 din 79 66% +921.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
70 din 133 53% +480.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here