Pot depune la Fortuna folosind Skrill?

0
332

Pot depune la Fortuna folosind Skrill

Casele de pariuri online acceptă diverse modalități de plată, de la clasica depunere cu cardul până la metode de plată de care mulți dintre voi n-a auzit. În acest articol voi răspunde la întrebarea: poți depune la Fortuna folosind Skrill?

Dacă vrei să joci pariuri la Fortuna trebuie întâi să dai CLICK AICI și să deschizi un cont nou. După aceea dă click pe butonul DEPUNERE din partea dreaptă a website-ului. Se va deschide pagina unde urmează să efectuezi depunerea.

Aici vei avea de ales între depunerea cu cardul Visa sau Mastercard, depunerea cu ajutorul Paysafecard, Skrill sau Neteller. Avem 4 metode de plată, cele mai populare existente. Pe lângă aceste modalități de plată nu trebuie uitat că la Fortuna se poate alimenta contul și direct din agențiile stradale.

Prin urmare răspunsul la întrebarea din titlu este: DA, poți depune minim 25 RON la Fortuna utilizând Skrill. Celor care nu știu ce este Skrill le spun că vorbim despre un portofel de plată online. Cu ajutorul lui putem depune și putem retrage bani la majoritatea caselor de pariuri online legale.

Deschide cont AICI la Fortuna – ai bonus până la 500 RON la prima depunere!

Top 3 motive pentru care ar trebui să alegi Fortuna online

  1. N-ai nevoie de card bancar pentru a paria online – efectuezi depuneri și retrageri de bani direct din agențiile stradale ale operatorului. În acest fel eviți intermediari – precum banca, sau portofele electronice de plată, precum Skrill – și, implicit, n-ai nevoie nici de card bancar.
  2. Închizi biletele cu funcția Early CashOut – ai emoții legate de un pronostic? Îl închizi imediat cu funcția CashOut; vrei să-ți asiguri un câștig înainte ca ultimele meciuri rămase pe bilet să fie finalizate? Închizi biletul instant cu funcția CashOut.
  3. Ai tipuri de bilete unice pe piață – MAXIKOMBI sau DOMINO sunt tipuri de bilete la pariuri pe care le vei găsi doar la Fortuna. Intră pe site-ul casei de pariuri, dă click pe Descoperă platforma din secțiunea PARIAZĂ ONLINE și vei afla cum se joacă acest tipuri de bilete.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here