Pot depune la Fortuna folosind Skrill?

0

Casele de pariuri online acceptă diverse modalități de plată, de la clasica depunere cu cardul până la metode de plată de care mulți dintre voi n-a auzit. În acest articol voi răspunde la întrebarea: poți depune la Fortuna folosind Skrill?

Înregistrează-te AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

Pot depune la Fortuna folosind Skrill

Dacă vrei să joci pariuri la Fortuna loghează-te în cont și dă click pe butonul DEPUNERE din partea dreaptă a website-ului. Se va deschide pagina unde urmează să efectuezi depunerea.

Aici vei avea de ales între depunerea cu card pentru pariuri online (Visa sau Mastercard), depunerea cu ajutorul Paysafecard, Skrill sau Neteller. Avem 4 modalități de plată, cele mai populare existente. Pe lângă aceste metode de plată nu trebuie uitat că la Fortuna se poate alimenta contul și direct din agențiile stradale.

fortuna depunere skrill

Prin urmare răspunsul la întrebarea din titlu este: DA, poți depune minim 25 RON la Fortuna utilizând Skrill.

Despre depunere și retrageri de bani la Fortuna afli toate informațiile din următorul video:

Celor care nu știu ce este Skrill le spun că vorbim despre un portofel de plată online. Cu ajutorul lui putem depune și putem retrage bani la majoritatea caselor de pariuri online legale.

Deschide cont AICI la Fortuna – ai bonus până la 500 RON la prima depunere!

Top 3 motive pentru care ar trebui să alegi Fortuna online:

  1. N-ai nevoie de card bancar pentru a paria online – efectuezi depuneri și retrageri de bani direct din agențiile stradale ale operatorului. În acest fel eviți intermediari – precum banca, sau portofele electronice de plată, precum Skrill – și, implicit, n-ai nevoie nici de card bancar.
  2. Închizi biletele cu funcția Early CashOut – ai emoții legate de un pronostic? Îl închizi imediat cu funcția CashOut la Fortuna; vrei să-ți asiguri un câștig înainte ca ultimele meciuri rămase pe bilet să fie finalizate? Închizi biletul instant cu funcția CashOut.
  3. Ai tipuri de bilete unice pe piață – MAXIKOMBI și DOMINO sunt tipuri de bilete la pariuri pe care nu le vei găsi la alte agenții de pariuri. Dă click pe link-ul precedent pentru mai multe detalii despre ele.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 1979%+881.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here