Principalele motive pentru care ar trebui să alegi Fortuna online

0

Indiferent dacă ai pariat online sau offline n-ai cum să nu fi auzit până acum de casa de pariuri Fortuna. Aceasta este cea mai mare agenție de pariuri din Europa Centrală, care a primit licența de operare L1160665W000326 din partea ONJN și astfel oferă românilor posibilitatea de a juca pariuri online și jocuri de casino direct de pe calculator sau telefon.

Dă click AICI și deschide cont la Fortuna; ai bonus 100% din primul depozit până la 500 RON!

motive pentru care ar trebui sa alegi Fortuna

Pe o piață nu foarte aglomerată, după introducerea licențierii, Fortuna bet a reușit să-și creeze încet, dar sigur, un nume și s-ajungă în topul preferințelor pariorilor români.

În continuare îți voi prezenta principalele motive pentru care pariorii au ales Fortuna și au trecut în plan secund agenții precum Sportingbet sau 888sport, care aveau vechime la noi în țară.

1. Seriozitate

Cunoscută la nivel internațional drept cea mai mare casă de pariuri din Europa Centrală, Fortuna bet este un operator serios. Ca parior la Fortuna nu vei avea probleme atâta timp cât nu vei încerca să profiți de pe urma bonusurilor oferite sau de posibilele erori care mai pot apărea în oferta de pariere.

Este posibil să auzi pe internet „povești” legate de Fortuna, dar și de alte case de pariuri online (că blochează conturi sau că nu face plăți). Dacă tu ca jucător ești corect cu agenția – deschizi un cont, completezi datele la înregistrare corect și pariezi corect (așa cum ai face-o și dacă joci offline) – nu vei avea nicio problemă atunci când ajungi să retragi câștigurile.

2. Limite mici la depuneri

Știm cu toții că-n România nivelul de trai nu este foarte ridicat. De aceea foarte multe persoane care joacă la pariuri preferă să mizeze sume mici de bani.

La Fortuna online depunerea minimă este de 25 RON cu cardul bancar sau Paysafecard și de numai 10 RON dacă alegi să depui direct din agenții!

Dacă tot am scris de depunerea directă să trec la punctul următor.

3. Depuneri și retrageri direct din agențiile stradale Fortuna

CashPoint Fortuna

Acesta va fi considerat un mare avantaj de foarte mulți pariori. Principalul motiv este că nu-ți expui datele cardului, deși la nici o casă de pariuri online nu există vreun risc dacă depui cu cardul bancar, cu condiția să accesezi chiar site-ul agenției și nu linkuri ciudate (care le primești pe email cu mesaje prin care ești anunțat că ai câștigat sume fabuloase de bani) care să-ți golească contul.

Revenind, faptul că poți retrage bani din agenții (dacă în prealabil ai depus prin aceeași metodă) mai are un avantaj. Este vorba de timpul scurt de procesare a tranzacțiilor.

În momentul în care vrei să retragi bani dintr-o agenție nu trebuie decât să selectezi agenția unde vrei să mergi să iei banii. Vei primi un cod cu care te poți prezenta la agenție și câștigul va fi-n mâinile tale, fără să mai aștepți 2-3 zile cât durează la alte case de pariuri retragerile pe card.

4. Ofertă de pariuri foarte bogata

Dacă vei intra acum pe efortuna.ro vei vedea-n partea stângă lista sporturilor disponibile și sunt acoperite mai toate disciplinele. De la pariuri pe meciuri din liga a patra de fotbal din Suedia, până la pariuri pe MMA, atletism sau chiar pariuri politice și pe emisiuni de divertisment.

5. Site mobil optimizat

Într-o perioadă-n care telefonul mobil este nelipsit din viețile noastre posibilitatea de a paria în condiții optime de pe mobil este o necesitate pentru fiecare parior. Pe lângă aplicația Fortuna pentru Android site-ul este foarte bine optimizat, astfel că vei putea juca fără nicio problemă la pariuri online din România, indiferent dacă te afli la job, în vacanță la mare sau la rudele de la țară. Îți trebuie doar o conexiune bună la internet.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegi Fortuna pentru a juca la pariuri online. Mai sunt cu siguranță și alte caracteristici specifice agenției, dar te las să le descoperi singur.

Deschide cont AICI la Fortuna și ia bonusul de până la 500 RON!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+756.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here