Sisteme cu baze la Fortuna – cum joci și ce avantaje ai

0

Pariurile în sistem cu baze la Fortuna online reprezintă o bună alternativă de a combina pronosticuri riscante cu ponturi care pot fi considerate mai sigure. Aceste ponturi în care avem încredere mare le vom selecta ca baze, iar restul pronosticurilor vor fi jucate în sistem.

Deschide cont AICI la Fortuna, ai bonus 100% din primul depozit până la 500 RON!

Sisteme cu baze la Fortuna cum joci si ce avantaje iti ofera acest tip de bilet

Pentru a câștiga un bilet în sistem care are și baze trebuie să prinzi obligatoriu toate bazele și numărul minim de selecții din sistem.

Dacă, de exemplu, alegi să joci un sistem cu 2 baze și 3 din 5 trebuie să iasă în primul rând cele 2 baze și apoi măcar 3 din celelalte 5 pronosticuri. În cazul în care ies toate cele 5 pronosticuri jucate în sistem nu ești sigur de câștig, pentru că biletul va fi pierdut dacă una dintre baze va fi pierdută.

Ideal ar fi ca bazele să aibă cote mici, dar nu foarte mici (1.05-1.10) pentru că ar fi păcat să te scoată o astfel de cotă și să prinzi în sistem cote de 5-10. Însă, de exemplu, se pot juca baze cu cote minime 1.40.

La pariurile din sistem trebuie să faci și niște calcule pentru a vedea dacă-n cazul în care iese biletul la minim (toate bazele plus cele mai mici cote din sistem) vei avea un câștig decent, adică măcar să-ți scoți investiția și ceva în plus.

Pentru a plasa un sistem cu baze la Fortuna pariuri sportive trebuie mai întâi să selectezi pronosticurile din ofertă. Apoi va trebui să comuți tichetul de joc în modul „Maxikombi„. Pentru a crea biletul de joc cu mai mare ușurință îți recomand să dai click pe butonul „Super bilet„.

Acum trebuie să grupezi pronosticurile selectate în mai multe categorii. Trebuie să știi că ai la dispoziție 13 grupuri notate A-M și un grup de bază, notat T, acolo unde trebuie să se regăsească bazele acestui bilet sistem.

Pentru a înțelege mai ușor voi lua un exemplu.

În imaginea de mai jos poți observa că biletul meu Maxikombi este compus din 4 grupuri. Grupurile A, B și C sunt grupuri normale, în timp ce grupul T este format din 3 pronosticuri de bază.

Pentru a muta un pronostic într-un anumit grup ține click apăsat pe el și „trage-l” în secțiunea potrivită sau dă click pe el și selectează din listă grupul dorit.

bilet sistem cu baze la fortuna

Acum că ai stabilit grupurile trebuie doar să mai selectezi sistemul de joc dorit și să introduci miza. În cazul de față, având un grup de bază și alte 3 categorii avem la dispoziție următoarele sisteme de joc:

  • 1/3 (3)
  • 2/3 (3)
  • 3/3 (1)

În paranteză este specificat numărul de combinații care vor fi create de respectivul sistem de joc. Pentru introducerea mizei ai la dispoziție 2 variante:

  • scrii o miză totală, care va fi împărțită în mod egal pe toate combinațiile posibile:

miza maxikombi fortuna

  • specifici manual miza pentru fiecare combinație în parte:

miza fortuna maxikombi

După aceea trebuie doar să mai apeși pe butonul „Pariază acum” și ai jucat biletul.

Ai văzut cât de simplu este să joci un bilet sistem cu baze la agenția Fortuna. Odată cu introducerea tipului de pariu Maxikombi operatorul a revoluționat pariurile în sistem și astfel pariorii au acum posibilitatea de a crea bilete mult mai interesante la pariuri sportive online România.

Joacă AICI pariuri în sistem cu baze la Fortuna!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+756.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here