Sisteme cu baze la Fortuna – cum joci și ce avantaje îți oferă acest tip de bilet

0
982

Sisteme cu baze la Fortuna cum joci si ce avantaje iti ofera acest tip de bilet

Pariurile în sistem cu baze la Fortuna online reprezintă o bună alternativă de a combina pariuri riscante cu pariuri care pot fi considerate mai sigure. Aceste pariuri în care avem încredere mare le vom selecta ca baze, iar restul pronosticurilor vor fi jucate în sistem. Pentru a câștiga un bilet la pariuri tip sistem trebuie să prindem obligatoriu toate bazele și numărul minim de selecții din sistem.

Deschide cont AICI la Fortuna, ai bonus 100% din primul depozit până la 500 RON!

Dacă, de exemplu, alegem să jucăm un sistem cu 2 baze și 3 din 5 trebuie să ne iasă în primul rând cele 2 baze și apoi măcar 3 din celelalte 5 pronosticuri. În cazul în care ies toate cele 5 pronosticuri jucate în sistem nu suntem siguri de câștig, pentru că biletul va fi pierdut dacă una dintre baze va fi pierdută.

Ideal ar fi ca bazele să fie cote mici, dar nu foarte mici gen 1.05-1.10 pentru că ar fi păcat să te scoată o astfel de cotă și să prinzi în sistem cote de 5-10. Însă, de exemplu, se pot juca baze cu cote minime 1.40. La pariurile din sistem trebuie să faci și niște calcule pentru a vedea dacă-n cazul în care iese biletul la minim (toate bazele plus cele mai mici cote din sistem) vei avea un câștig decent, adică măcar să-ți scoți investiția.

Pentru a plasa un pariu cu baze la Fortuna online trebuie mai întâi să selectezi pariurile din ofertă. Apoi va trebui să comuți tichetul de joc în modul “Maxikombi”. Pentru a crea biletul de joc cu mai mare ușurință îți recomand să dai click pe butonul “Super bilet”.

Acum trebuie să grupezi pronosticurile selectate în mai multe categorii. Trebuie să știi că ai la dispoziție 13 grupuri notate A-M și un grup de bază, notat T, acolo unde trebuie să se regăsească bazele acestui bilet sistem.

Pentru a înțelege mai ușor voi lua un exemplu. În imaginea de mai jos poți observa că biletul meu Maxikombi este compus din 4 grupuri. Grupurile A, B și C sunt grupuri normale, în timp ce grupul T este format din 3 pronosticuri de bază. Pentru a muta un pronostic într-un anumit grup ține click apăsat pe el și “trage-l” în secțiunea potrivită sau dă click pe el și selectează din listă grupul dorit. 

bilet sistem cu baze la fortuna

Acum că ai stabilit grupurile trebuie doar să mai selectezi sistemul de joc dorit și să introduci miza. În cazul de față, având un grup de bază și alte 3 categorii avem la dispoziție următoarele sisteme de joc:

  • 1/3 (3)
  • 2/3 (3)
  • 3/3 (1)

În paranteză este specificat numărul de combinații care vor fi create de respectivul sistem de joc. Pentru introducerea mizei ai la dispoziție 2 variante:

  • setezi o miză totală care va fi împărțită în mod egal pe toate combinațiile posibile:

miza bilet maxikombi fortuna 1

  • specifici manual miza pentru fiecare combinație în parte:

miza bilet maxikombi fortuna 2

După aceea trebuie doar să mai apeși pe butonul “Pariază acum” și asta este tot.

Ai văzut cât de simplu este să joci un bilet sistem cu baze la agenția Fortuna. Odată cu introducerea tipului de pariu Maxikombi operatorul a revoluționat pariurile sistem și astfel pariorii au acum posibilitatea de a crea bilete mult mai interesante, grupând mai multe pronosticuri într-o categorie și stabilită o miză separată pentru fiecare combinație dorită în parte.

Joacă AICI pariuri în sistem cu baze la Fortuna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here