Cum îmi fac cont și cum pariez la Fortuna online?

4

Dacă ai ajuns aici înseamnă că te interesează cum să deschizi cont și cum să joci pariuri sportive la Fortuna online. Ai ajuns unde trebuie pentru că-n acest articol îți voi explica pas cu pas cum să te înregistrezi la Fortuna pentru a juca la pariuri online și la jocuri de cazino.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

Cum imi fac cont si cum pariez la Fortuna

1. Cont Fortuna nou – cum completezi formularul de înregistrare

Iată ce trebuie să faci pentru a deschidere la Fortuna cont nou:

Pasul 1: Dă click AICI ca să deschizi cont Fortuna pariuri.

Pasul 2: Citește cu atenție indicațiile următoare sau ascultă-le, dacă alegi să vezi tutorialul video de mai jos.

Se va deschide o pagină în care va fi afișat formularul Fortuna înregistrare, care arată astfel:

cont fortuna formular înregistrare

Aici completezi pe rând:

 • Email: scrie un email valid.
 • Confirmare email: rescrii adresa de email.
 • Nume de utilizator: scrie un nume de utilizator din 5-16 caractere, îl vei folosi de fiecare dată la Fortuna logare.
 • Parolă: scrie o parolă pe care o vei folosi la Fortuna logare, trebuie să conțină între 8 și 20 de caractere și s-aibă cel puțin o majusculă, o cifră și un caracter special.
 • Confirmare parolă: scrie din nou parola pe care ai trecut-o mai sus.
 • Prenume: prenumele tău, exact așa cum apare în buletin (carte de identitate).
 • Nume: numele de familie, exact așa cum este scris în buletin.
 • Adresă: scrie adresa așa cum este ea-n cartea de identitate, chiar dacă la momentul creării contului locuiești în altă parte.
 • Oraș: scrie orașul din cartea de identitate.
 • CNP: scrie Codul Numeric Personal din 13 cifre din buletin (trebuie s-apară acel v precum la celelalte imagini, nu semnul exclamării cu roșu cum apare-n imaginea de mai jos).
 • Sex: bifează, după caz, Masculin sau Feminin.
 • Data nașterii: selectează cu atenție ziua, luna și anul nașterii.
 • Telefon mobil: scrie numărul de telefon mobil.
 • Bonus: selectează din listă bonusul dorit (cel de la pariuri sau de la cazino) sau selectează Am propriul meu cod în cazul în care ai tu un cod bonus Fortuna sau selectează Nu vreau bonus de bun venit dacă nu vrei să beneficiezi de nici una dintre oferte.
 • Sunt de acord cu procesarea….: bifează căsuța dacă vrei să fii informat pe e-mail când apar promoții și bonusuri la casa de pariuri sportive Fortuna.
 • Confirm că am peste 18 ani și accept Termeni și condiții: pentru a putea finaliza înregistrarea trebuie să bifezi această căsuță.
 • Înregistrare: dă click pe acel buton pentru a finaliza procedura de creare cont online Fortuna bet.

Înregistrează-te AICI la Fortuna; ai bonus 100% din primul depozit până la 500 RON!

2. Fortuna login

Acum ai cont la agenția de pariuri sportive Fortuna online, așa că joacă la una dintre cele mai bune case de pariuri.

Fortuna Login

Pentru a face acest lucru este necesar să te loghezi în el. Butonul de login în contul Fortuna îl vei găsi în partea dreaptă sus a paginii web cu numele CONECTARE.

Acum se vor deschide 2 căsuțe:

în prima trebuie să scrii username-ul contului Fortuna sau adresa de e-mail utilizată la înregistrare.
în cea de-a doua trebuie să treci parola contului.

În final dă click pe butonul Conectare pentru a intra în cont.

3. Cum joci pariuri sportive la Fortuna online

Ai deschis cont, ai depus bani în el și acum vrei să pariezi. În continuare îți voi explica cum joci bilete la Fortuna.

Tot ce trebuie să știi înainte să joci primul bilet la Fortuna afli din video-ul de mai jos:

3.1 Alegerea pronosticurilor

În partea stângă a paginii web ai lista cu sporturi disponibile. Dai click pe sportul care te interesează, apoi dai click pe competiția care te interesează. În acest moment toate meciurile disponibile din competiția respectivă îți vor fi afișate în centrul paginii web.

Eu în imaginea de mai jos am dat click pe Fotbal > Anglia 1.

fortuna alegere pronostic

Acum ai afișată lista cu meciuri disponibile din competiția respectivă. Dacă vrei să joci pariuri 1×2 sau șansă dublă dai click pur și simplu pe cota pronosticului dorit (vezi în imaginea de mai jos Arsenal) și selecția va apărea în partea dreaptă a paginii, pe Bilet.

Dacă vrei să vezi un anumit tip de pariu pentru toate meciurile disponibile din acea competiție dai click pe Mai mult din centru-dreapta a paginii (în imaginea de mai jos vezi unde scrie Mai puțin) și apoi dai click pe numele tipului de pariu din lista de sus.

Dacă vrei să vezi toate opțiunile de pariere pentru un meci dai click pe numărul existent în dreptul meciului dorit. În exemplul meu +91.

fortuna tipuri pariuri3.2 Plasarea unui bilet simplu (SOLO) la Fortuna

Ai selectat un pronostic și vrei să-l joci? Nu trebuie decât să scrii miza pe biletul de pariuri și să dai click pe Pariază acum.

fortuna bilet simplu3.3 Plasarea unui bilet multiplu (AKO) la Fortuna

Dacă ai minim 2 pronosticuri pe biletul de pariuri vei vedea că din SOLO biletul tău va deveni AKO. Miza pentru un bilet AKO o scrii la fel ca la un bilet simplu (SOLO). Bineînțeles, dai click pe Pariază acum pentru a juca biletul.

bilet ako la fortuna3.4 Plasarea unui bilet sistem (MAXIKOMBI) la Fortuna

După ce ai selectat minim 3 pronosticuri pe biletul de pariuri vei vedea și opțiunea de a schimba biletul în MAXIKOMBI. Acum va fi necesar să scrii miza pentru fiecare grup de pariuri în parte.

Dacă scrii miza la 1/3 trebuie să câștigi măcar unul dintre cele 3 grupuri (Grup A, Grup B, Grup C) pentru a câștiga biletul. Ține cont că la un bilet MAXIKOMBI un grup poate conține și mai mult de un pronostic.

bilet pariuri maxikombi fortuna

Ai văzut cât de simplu este să deschizi cont și să joci un bilet la Fortuna? În caz că este ceva neclar poți să ne lași un comentariu în secțiunea de mai jos.

Dă click AICI pentru a paria online la Fortuna – bonus 500 RON!

FAQ - Întrebări frecvente

Cum îmi fac cont Fortuna?

Să deschizi cont Fortuna online este foarte simplu. Tot ce ai de făcut este să completezi cu mare atenție datele din formularul de înregistrare. După aceea vei primi pe e-mail un mail care va conține un link de activare a contului. Dă click pe acel cont și în acel moment vei avea cont activ la Fortuna bet.

Trebuie să verific contul Fortuna?

Da, în maximum 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri contul tău online de la Fortuna va trebui verificat încărcând pe site-ul agenției poza cărții de identitate. Verificarea contului este o procedură sigură, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința datelor tale.

Am deja un cont dar vreau să mai deschid unul ca să iau bonusul, se poate?

Teoretic poți să deschizi câte conturi dorești. Practic însă nu vei putea să te înregistrezi decât cu un singur per CNP, iar dacă vei scrie Codul Numeric Personal greșit chiar dacă vei putea depune și vei putea lua bonusul atunci când va fi făcută