Fortuna Pariuri

Fortuna Pariuri

L1160665W000326

 • Poți depune fără card
 • Depunere minimă: 10 RON
 • Miza minimă: 1 RON

Înc​asează acum bonus 500 RON la prima depunere

Fortuna Pariuri
Fortuna Pariuri
Fortuna Pariuri
Fortuna Pariuri
Fortuna Pariuri
Fortuna Pariuri

Fortuna este în prezent una dintre cele mai apreciate agenții de pariuri online din România. Cu o experiență bogată-n spate în ceea ce privește pariurile sportive, Fortuna online a reușit să ajungă într-un timp scurt în topul celor mai bune case de pariuri pe internet. În articoolul curent îți voi prezenta o recenzie completă a acestui operator. Găsești mai jos toate informațiile necesare, de la deschiderea contului și plasarea primului pariu până la retragerea câștigurilor.

1. Bonus Fortuna România -  bonus 100% la prima depunere, până la 500 RON

Fortuna Pariuri


Clienții noi sunt întâmpinați de un bonus de 100% la efectuarea primului depozit. Acesta se acordă în limita a 500 RON. Dacă vrei să profiți de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. CLICK AICI și înregistrează-te la Fortuna online!
 2. Activează în cel mult 3 zile de la înscriere bonusul de 500 RON.
 3. În maxim 3 de zile de la activarea ofertei efectuează o depunere de maximum 500 RON.
 4. Rulează suma depusă de 6 ori pe cote totale de minimum 1.80. Ai la dispoziție 14 zile pentru acest lucru.

După ce ai finalizat rulajul vei primi bonus 100% din suma depusa până la 500 RON. Acești bani vor fi creditați sub formă de bani CASH, deci nu mai ai de îndeplinit nicio cerință de rulaj și îi poți folosi după bunul plac sau îi poți retrage.

2. Top 5 motive să alegi Fortuna România

Agenția este recunoscută în țara noastră în special datorită caselor de pariuri stradale, dar alternativa online este una mult mai bună. În continuare îți prezint cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să începi să pariezi pe internet la Fortuna:

 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Bonus dublu la prima depunere.
 • Streaming live a celor mai importante evenimente sportive.
 • Închiderea pariurile în orice moment cu funcția Cash out.
 • Depuneri și retrageri fără card bancar, direct din agențiile Fortuna.

Dacă dai clcik pe lin-ul următor vei mai afla și alte motive pentru a juca la Fortuna online.

3. Tutorial cont nou la casa de pariuri Fortuna

Fortuna Pariuri

Să te înregistrezi la agenția Fortuna Romania este foarte simplu. Întreaga procedură durează 2-3 minute. În imaginea de mai sus poți observa cum arată formularul de înscriere. În cadrul acestuia va trebui să completezi informațiile cerute, iar apoi să confirmi crearea contului printr-un click pe link-ul primit în mail-ul trimis de agenție pe adresa de e-mail specificată.

Despre înscrierea propriu-zisă nu sunt prea multe de spus. Trebuie doar să completezi cu atenție informațiile din cartea de identitate. De exemplu, chiar daca în momentul de față locuiești în alt oraș, la adresă va trebui să o treci pe cea din buletin.

Toate detaliile despre crearea unui cont nou la Fortuna le afli dacă dai click pe link-ul precedent.

4. Cum verific contul la Fortuna

Fortuna Pariuri

Dacă nu știai deja ești obligat prin lege ca în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri sau în maxim 6 luni de la deschiderea contului de pariuri online să faci verificarea acestuia. Sfatul nostru este verifici contul imediat după ce l-ai creat.

Pentru a verifica contul trebuie să dai click pe numele tău de utilizatori, să selectezi apoi Setări - Verificarea identității. Se va deschide o nouă fereastră în care vei putea încărca documentele solicitate, și anume:

 • Carte de identitate - este necesară pentru verificarea informațiilor specificate la înregistrare, precum și pentru confirmarea vârstei (doar persoanele majore pot juca la Fortuna online)
 • Extras de cont / Factură de utilități - va trebui să încarci unul dintre aceste documente, în cadrul cărora să fie vizibile numele tău și adresa la care locuiești.
 • Card de credit - în cazul în care ai depus prin intermediul cardului bancar atunci va trebui să încarci o copie față/verso a acestuia, acoperind evident codul de securitate și lăsând vizibile doar primele și ultimele cifre ale numaăului cardului.

Verificarea contului poate dura până la 48 de ore din momentul trimiterii documentelor. Dacă mai ai și alte nelămuriri cu privire la aceasta procedură îți recomand să citești articolul: Cum verifici contul la agenția de pariuri Fortuna.

5. Metode de depunere și retragere la Fortuna România

La capitolul metode de plata trebuie să știi că agenția se prezintă excelent. Pe lângă metodele clasice (card bancar, portofel electronic) la Fortuna poți depune și retrage bani direct din locațiile stradale, fără niciun fel de cont bancar și fără taxe suplimentare.

Îți prezint în continuare toate detaliile despre depunerea de bani la Fortuna pariuri:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Fortuna Pariuri

25 RON

10.000 RON

instantaneu

0

Fortuna Pariuri

25 RON

10.000 RON

instantaneu

0

Fortuna Pariuri

25 RON

10.000 RON

instantaneu

0

Fortuna Pariuri

25 RON

3.000 RON

instantaneu

0

Fortuna Pariuri

10 RON

50.000 RON

instantaneu

0

Pentru a efectua o depunere direct într-o agenție stradală a operatorului trebuie doar să ai cu tine actul de identitate. Va trebui să specifici numele de utilizator de pe platforma online Fortuna și suma cu care vrei să încarci contul. Banii vor intra imediat în contul tău de pariuri pe internet.

Cu excepția Paysafecard, toate celelalte metode prezentate anterior sunt disponibile și pentru retragerea banilor. În afara impozitului pe câștig de 1% nu există alt comision perceput de agenție, indiferent de metoda selectată:

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Fortuna Pariuri

50 RON

10.000 RON

2-5 zile

1% din suma retrasă

Fortuna Pariuri

50 RON

10.000 RON

24 ore

1% din suma retrasă

Fortuna Pariuri

50 RON

10.000 RON

24 ore

1% din suma retrasă

Fortuna Pariuri

10 RON

30.000 RON

cel mult 24 ore

1% din suma retrasă

Fortuna Pariuri

100 RON

60.000 RON

2-5 zile

1% din suma retrasă

Pentru o solicitare de retragere prin Fortuna Cashpoint va trebui să selectezi suma și agenția din care vrei să ridici banii. Vei primi pe adresa de e-mail un cod de confirmare al tranzacției, cu care va trebui să te prezinți în agenție în intervalul specificat. Trebuie să ai la tine și actul de identitate.

Prin urmare, pe lânga faptul că retragerea dintr-o agenție stradală îți permite chiar și o retragere mai mică, de numai 10 RON, este și cea mai rapidă metodă. Poți intra în posesia banilor chiar în aceeași zi în care ai solicitat retragerea sau cel târziu în ziua următoare.

6. Cum pariez la Fortuna

Chiar și un parior care nu a mai jucat până acum pe internet se va descurca fără niciun fel de probleme. Site-ul este foarte bine structurat, așa că vei găsi cu ușurință evenimentele și pariurile căutate.

Pagina principala a agenției online Fortuna arată ca în imaginea de mai jos, acolo unde vei putea vedea evenimentele de interes ale zilei. Din meniul din partea stângă poți selecta sportul și competiția dorită.

Fortuna Pariuri

Odată ce ai gasit evenimentul cautat nu trebuie decât să dai click pe acesta și se va deschide întreaga listă de pariuri disponibile. Printr-un simplu click pe cota pronosticului dorit acesta se va adăuga pe Bilet.

Apasă pe toate cotele pe care vrei să mizezi, iar în final, pentru a plasa biletul, nu trebuie decât să scrii miza în câmpul corespunzător, la fel ca în imaginea următoare și să apeși pe "Pariază acum":

Fortuna Pariuri

Dacă ai nevoie de mai multe detalii cu privire la plasarea pariurilor la agenția Fortuna online îți recomand să dai click pe link-ul anterior și să citești articolul în care am explicat pas cu pas cum plasezi toate tipurile de bilete de la Fortuna.

7. Oferta pentru mobil

Îți place să plasezi pariuri direct de pe telefonul mobil sau tabletă? Atunci trebuie să știi că la această agenție vei putea face acest lucru în cele mai bune condiții. Fie că alegi să descarci aplicația dedicată pentru mobil, fie că accesezi direct site-ul web optimizat te asigur că experiența de pariere va fi una de calitate.

În continuare îți prezint cele două modalități prin care poți accesa Fortuna pariuri de pe dispozitivele mobile:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

Fortuna Pariuri

Îți recomand să descarci aplicația de pariuri a operatorului pentru a plasa pariuri de pe telefon sau tabletă în cele mai bune condiții. Mai jos îți prezint câteva dintre cele mai interesante funcții de care te poți bucura dacă alegi să descarci aplicația Fortuna:

 • Touch ID - te loghezi rapid în cont cu ajutorul scanner-ului de amprentă.
 • Statistici - beneficiezi de statistici detaliate ale meciurilor pe care vrei să pariezi.
 • Pariu instant - plasezi în doar câteva secunde, prin 2 atingeri, pariul dorit.
 • Match Tracker - urmărești meciul în timp real și ai la dispoziție statistici despre cornere, cartonașe, șuturi pe poartă și altele.
 • Streams - poți accesa transmisiuni video live direct de pe telefonul sau tableta ta.
 • Notificări - primești notificări instant atunci când ai câștigat un bilet sau dacă ai obținut un bonus.

Pentru a descărca aplicația este suficient să accesezi adresa site-ului Fortuna România din browser-ul dispozitivului mobil și vei fi îndrumat. Despre descărcarea pas cu pas a aplicației de pariuri Fortuna găsești informații dacă dai click pe link-ul precedent.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care utilizezi un telefon cu sistem de operare Windows Phone sau pur și simplu nu vrei să instalezi aplicația poți paria la Fortuna în cele mai bune condiții direct din browser-ul telefonului. Accesează efortuna.ro și se va deschide o variantă optimizată pentru mobil, după cum se poate observa și în imaginea de mai jos:

Fortuna Pariuri

Pe pagina de start vei putea vedea câteva dintre meciurile live disponibile, iar din meniul din partea de sus vei putea accesa diferite secțiuni și anume: sporturi, meciurile de astăzi, Fortuna TV și altele. Totul este foarte simplu și nu are rost să insist pe acest subiect, mai ales că dacă dai click pe link-ul următor găsești toate detaliile despre pariurile de pe mobil la Fortuna.

8. Pariuri disponibile la Fortuna România

Oferta de pariuri sportive la este foarte bună. În ceea ce privește sporturile disponibile, pe lângă cele populare - fotbal, tenis sau baschet -  pe site-ul Fortuna online poți să mizezi până și pe evenimente din badminton, bandy, speedway sau E-sports (sporturi electronice).

De asemenea există și pariuri pe evenimente politice, cum ar fi alegerile din SUA sau Slovacia. Ce mi-a atras atenția sunt pariurile din secțiunea "Societate" și "Pariuri speciale". Poți paria chiar și pe compania care va duce primul om pe Marte.

În privința tipurilor de pariuri este loc de îmbunătățiri, dar chiar și așa nu lipsesc la fotbal pariurile pe cartonașe, cornere sau marcatori.

9. Streaming și pariuri live la Fortuna

Fortuna Pariuri

Platforma de pariuri live este foarte bine pusă la punct. Pe lângă partea propriu-zisă de pariuri și streaming live vei avea acces și la un chat al jucătorilor. Acolo poți vedea biletele propuse de aceștia și poți discuta pe marginea evenimentelor sportive.

La momentul scrierii acestui articol (într-o după=amiază de joi) pe platforma live erau disponibile 54 de evenimente sportive pe care se putea miza. Pe lângă meciuri de fotbal, tenis si baschet, care evident nu aveau cum să lipsească pe efortuna.ro se putea paria live chiar și pe badminton, Ski Cross sau sporturi electronice.

În ceea ce privește transmisiunile live video la Fortuna se pot urmări în direct meciuri amicale de fotbal, meciuri din cadrul AFF Youth Championship U22, meciuri din turnee de tenis ITF, dar și partide de sporturi electronice. La fotbal sunt transmise și meciuri din ligile importante, doar că atunci când a fost scris acest review acele competiții erau în pauza de vară. 

10. Bonusuri și promoții oferite de Fortuna

Bonusul acordat la prima depunere nu este singura ofertă pe care agenția o are pentru clienții săi. Constant acest operator propune diferite promoții și, mai ales, atunci când au loc meciuri ale echipei naționale de fotbal a României, a cărui sponsor oficial și este.

Mai jos îți prezint promoțiile pe termen lung, dar îți recomand să accesezi constant secțiunea de "Promoții" a agenției pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

10.1. Fortuna PLUS

Joacă bilete multiple și beneficiezi de cote mărite pentru anumite pronosticuri. În secțiunea "Fortuna PLUS" poți vedea pariurile pentru care operatorul oferă cote îmbunătățite. Astfel, în funcție de numărul total al evenimentelor de pe bilet poți beneficia de cote mai bune. F+4, F+7 și F+11 sunt cele 3 categorii de cote mărite din cate poți alege una pentru a o adăuga pe bilet, în funcție de numărul de evenimente de pe bilet.

10.2. Pariul Expert

În categoria "Expert Fotbal" găsești evenimentele din fotbal selectate de operator. Alege cel puțin 5 pronosticuri din oferta respectivă și în cazul în care biletul va fi câștigător vei primi câștiguri suplimentare, astfel:

 • La 5 meciuri din categoria EXPERT se adaugă o cotă de 1.11.
 • La 7 meciuri din categoria EXPERT se adaugă o cotă de 1.22.
 • La 10 meciuri din categoria EXPERT se adaugă o cotă de 1.33.

Această cotă se adaugă manual pe biletul de joc, după ce ai selectat numărul minim de pronosticuri pe meciurile selectate.

10.3. Lucky Loser

La Fortuna nu pierzi biletele pe un singur pronostic! Plasează un bilet de tip AKO cu minimum 4 evenimente și cota totală de cel puțin 200 și în cazul în care un singur pronostic este pierdut primești înapoi de 10 ori miza plasată pe respectivul bilet.

Pentru a beneficia de acest tip de bilet este necesar ca, din colțul din dreapta-sus al biletului să schimbi din AKO în tipul de bilet Lucky Loser.

10.4. Bonus dublu

Agenția oferă de mult timp bonus dublu la biletele jucate în agențiile stradale. Din 2019 ea a decis să acorde acest bonus dublu și la biletele jucate online. Ba mai mult, nu există nici măcar restricție de cotă. 

Joacă pe un bilet de tip AKO 20 de pronosticuri și o miză maximă de 100 RON RON pe zi și vei putea adăuga din meniul din partea stângă a site-ului Fortuna multiplicatorul de cotă 2.00 (echivalentul bonusului dublu).

Beneficiezi de multiplicatorul de cote și dacă joci mai puține evenimente pe bilet. Oferta este valabilă de la 3 pronosticuri pe bilet (caz în care se adaugă o cotă de 1.05).

Pe lângă aceste oferte prezentate anterior, la Fortuna ai parte mereu de bonusuri și promoții atractive. De exemplu atunci când am actualizat această recenzie se ofereau 11 excursii la finala EURO 2020 de pe Wembley. 

Prin urmare, în ceea ce privește ofertele și bonusurile pentru clienții existenți Fortuna se prezintă destul de bine.

11. Asistență clienți la Fortuna România - departamentul suport

În cazul în care întâmpini orice fel de problemă la Fortuna sau dacă ai vreo nelămurire cu privire la această platformă de pariuri trebuie să știi că poți contacta departamentul de suport. Modalitățile prin care poți lua legătura cu un operator sunt următoarele:

 • Live chat - acest serviciu este disponibil zilnic, între orele 10:00-22:00, și reprezintă cea mai rapidă metodă pentru a primi ajutor; pentru a discuta în timp real cu un operator trebuie doar să dai click pe iconița "Chat" din partea dreaptă sus a paginii principale. 
 • Telefon - în intervalul orar 10:00-22:00 poți apela și numărul de telefon 031 437 85 80 și vei fi pus în legătură cu un operator care te va ajuta.
 • E-mail (contact@efortuna.ro) - poți trimite un mesaj pe această adresă de e-mail în care să explici problema întâmpinată.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre agenție

În momentul de față pe internet nu se găsesc păreri ale jucătorilor despre agenția Fortuna. Este drept, există câteva comentarii nu foarte bune, dar care au fost scrise înainte ca Fortuna să lanseze noua platformă de pariuri online, iar lucrurile spuse acolo nu mai sunt valabile în prezent.

O să-ți spun în câteva cuvinte părerea mea despre platforma online a operatorului. Un mare plus este clar depunerea și retragerea din agenții, astfel nu mai este nevoie de cont/card bancar. În privința site-ului lucrurile se prezintă foarte bine, platforma se mișcă grozav, atât pe laptop/PC, cât și pe mobil, prin urmare poți paria în cele mai bune condiții.

În privința ofertei de pariuri este loc de îmbunătățiri. În rest chiar nu am ce să reproșez acestui operator, care de altfel se află într-o continuă dezvoltare.

13. Întrebări frecvente despre Fortuna

În continuare îți prezint răspunsurile pentru cele mai frecvente întrebări ale jucătorilor despre această casă de pariuri online.

Este legal să joc pariuri la Fortuna?

Toate casele de pariuri recomandate de biletu-zilei.com operează în mod legal. La fel este și în cazul agenției Fortuna, care deține o licență ONJN (L1160665W000326) valabilă până în anul 2026. Prin urmare nu trebuie să-ți faci griji în această privință.

Trebuie să verific contul?

Ești obligat prin lege să efectuezi verificarea contului de jucător. Această procedură este foarte simplă. Va trebui să accesezi Setări - Verificarea identității și să încarci documentele solicitate. Contul va fi verificat în cel mult 48 de ore.

Pot să joc la Fortuna online fără card bancar?

Marele avantaj al acestei agenții este că poți efectua depuneri și retrageri fără cont bancar. Te deplasezi în orice locație stradală Fortuna și poți depune minimum 10 RON în contul online. La fel de simplă este și efectuarea unei retrageri, doar specifici pe site suma și agenția din care vrei să retragi, apoi vei primi un cod cu care te vei prezenta în agenție pentru ridicarea câștigului.

Există o aplicație de pariuri pentru mobil?

Da, fie că utilizezi un iPhone sau un telefon cu Android vei putea descărca aplicația dedicată pentru pariuri și vei putea juca în cele mai bune condiții, beneficiind și de câteva funcționalități utile și interesante (logare prin amprentă, Pariu instant si etc).

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Da, Fortuna online transmite în direct evenimente sportive pe care le poți urmări atât de pe laptop sau PC, cât și direct de pe telefonul mobil.

Ce taxe trebuie să platesc dacă am câștigat la Fortuna?

Operatorul oprește la sursă impozitul pe câștig, în valoare de 1% până la suma de 66.750 RON. Prin urmare, nu ai niciun fel de obligație în această privință.

14. Fortuna Casino România

Pe lângă platforma de pariuri operatorul pune la dispoziția jucătorilor și o secțiune de Casino și cazinou live. Cu peste 100 de jocuri slot disponibile în momentul scrierii acestui review, jocuri cu Jackpot, Blackjack, ruletă și aplicație pentru mobil, Fortuna Casino este unul dintre cele mai apreciate cazinouri de pe internet în România.

Fortuna Pariuri

Cazinoul Fortuna România oferă un pachet de bun-venit de până la 2.000 RON. În plus lansează constant promoții pentru clienții existenți cu premii în bani și în rotiri gratuite. De asemenea, vei putea juca la jocurile de Ruletă, Blackjack și Poker în compania unor dealeri live vorbitori în limba română.

Dacă te interesează și aceastaă platformă îți recomand să citești recenzia completă a cazinoului Fortuna.

15. Articole utile despre Fortuna

Bonus Fortuna: pana la 500 lei CASH!
De vineri, 14 iunie 2019, casa de pariuri online Fortuna ofera un bonus nou clientilor noi. Este vorba de 100%[...]
Cum pariez de pe mobil la Fortuna
In cazul in care te intrebi care este agentia de pariuri pe internet preferata de pariorii romani vreau sa-ti spun[...]
Fortuna – bonusuri, promotii si pareri
Daca iti deschizi acum cont la Fortuna primesti bonus primul pariu fara risc pana la 300 RON. Ti-am pregatit un tutorial care te[...]
Sisteme cu baze la Fortuna – cum joci si ce avantaje iti ofera acest tip de bilet
Pariurile in sistem cu baze la Fortuna online reprezinta o buna alternativa de a combina pariuri riscante cu pariuri care pot[...]
Fortuna a primit licenta permanenta de la ONJN
Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a confirmat licenţa permanentă (pentru 10 anI) pentru SC BET ZONE SRL (www.eFortuna.ro), unul[...]
Cum depun bani la Fortuna (2019)
Mai intai te-am invatat cum sa deschizi cont la Fortuna, iar in continuare iti voi arata ce trebuie sa faci[...]
5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Fortuna
Citeste in acest articol cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa joci pariuri la Fortuna. Deschide cont[...]
Există o aplicație Fortuna pentru mobil în 2019?
Multă lume se-ntreabă dacă există o aplicație pentru mobil la Fortuna în 2019. Vei afla mai multe citind acest articol.[...]
Pariuri la Fortuna – ce taxe sunt percepute la depuneri si retrageri
O intrebare pe care si-o pun pariorii atunci cand aleg o casa de pariuri este legata de taxele platite. De[...]
Peste 1000 de vizitatori ai site-ului nostru pariaza online la Fortuna
La sondajul ce poate fi vazut in partea dreapta a acestei pagini au votat la ora scrierii articolului mai mult[...]
Fortuna a lansat platforma de pariuri online
Astazi agentia de pariuri Fortuna (deschide cont - bonus 500 RON) a lansat platforma de pariuri online. Detinuta de S.C. Bet[...]
Discutii si pareri despre Fortuna (2019)
Am citit de-a lungul ultimilor ani parerile pariorilor despre casa de pariuri Fortuna si pe baza acestora am sa enumar[...]
Cum pariez online la Fortuna
Efortuna, Fortuna bet sau simplu Fortuna este singura casa de pariuri care activeaza si in mediul offline la care iti recomand[...]
Cod bonus la Fortuna
Bonus 100% din prima depunere până la 500 RON este oferta de bun-venit de la Fortuna bet. Pentru a primi acest[...]
Fortuna bonus: cash back de pana la 300 lei
Actualizare 17 mai 2019: Acest bonus nu mai este valabil. Pentru a afla detaliile despre bonusul curent de la Fortuna[...]