Game World contact

Scris de Bmg16/01/2024

În acest articol descoperi care sunt metodele de contact ale staff-ului Game World Casino. Înainte de a apela la suportul tehnic al cazinoului online îți recomand să vizitezi pagina de întrebări frecvente de pe site-ul Game World.

Dacă ai o întrebare generală legată de Game World, care să nu aibă neapărat legătură cu contul tău o poți lăsa în comentariile acestui articol și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

logo game world alb

Încasează bonus
3.277 RON + 300 rotiri gratuite

game world contact

Detalii de Contact Game World

  • Program Game World contact - 08:00-24
  • Telefon: +40219084.
  • Live chat Game World - disponibil
  • E-mail - suport@gameworld.ro.

Game World nr telefon

În cazul în care ai nevoie de ajutor pe acest site de păcănele online zilnic în intervalul orar 08-00 poți apela la serviciul telefonic de asistență clienți. Numărul de telefon la care trebuie să suni este +40219084.

Live chat Game World

Pe site-ul de păcănele este disponibilă și o casetă de live chat, denumită SUPORT LIVE. Nu este afișat un program pentru chat-ul live, dar foarte probabil acesta va fi disponibil în același interval de timp ca numărul de telefon.

Pe mobil, dar și pe desktop, butonul de chat live îl vei găsi în partea dreaptă jos a paginii.

Game World contact email

În cazul în care este necesar să atașezi o poză atunci metoda de contact ideală este mail-ului. Adresa de email a celor de la Game World este suport@gameworld.ro.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

S-ar putea  te intereseze și: