Cerințe rulaj Game World

Scris de Laur198515/01/2024

Dacă îți plac jocurile de noroc, să știi că Game World ar fi o alegere potrivită pentru tine. Acest cazinou oferă multe bonusuri și promoții pentru jucătorii recent înregistrați. Totuși, ca să profiți de acest bonus, va trebui să îndeplinești condițiile de rulaj.

logo game world alb

Încasează bonus
3.277 RON + 300 rotiri gratuite

Un rulaj este obligatoriu de făcut la un bonus acordat de un cazinou precum Game World. Practic, este modul legal prin care poți efectua o retragere.

Așadar, citește cu atenție termenii și condițiile fiecărui bonus la înregistrare acordat sau orice alt tip de ofertă.

În acest articol mi-am propus să-ți prezint, pe scurt, cum poți face rulaj la un bonus oferit de Game World, un cazino cu renume în industria de jocuri de noroc.

gameworld cerințe rulaj

Ce reprezintă rulaj bonus la Game World?

Odată intrat în lumea Game World, să știi că vei găsi o mulțime de jocuri care mai de care interesante, de la păcănele gratis, ruletă sau jocuri cu cărți precum blackjack sau baccarat.

În plus, în procesul de înregistrare vei primi un bonus de bun venit. Totuși, ca să poți efectua o retragere legală a sumei, va trebui să faci un rulaj.

Ce reprezintă acest termen?

Ei bine, un rulaj înseamnă că trebuie să pariezi de mai multe ori suma primită din bonus.

Spre exemplu, dacă ai primit un bonus de 100 RON, iar cerința de rulaj este de 10x, înseamnă că va trebui să pariezi suma de 1.000 RON. După, vei putea efectua o retragere a sumei respective prin acest bonus. Setul de cerințe al Game World privind acest rulaj este asemănător, doar că valorile diferă.

Prin urmare, pentru a putea beneficia de un bonus și să îndeplinești acel rulaj al său, mai întâi va trebui să îți deschizi un cont pe platforma Game World.

Odată ce ai finalizat procesul de înregistrare într-unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online, te vei bucura de un bonus de bun venit, dar și cerințele sale de rulaj aferente.

Cum poți face un rulaj bonus în cazino Game World?

În momentul în care ai decis să-ți revendici acel bonus primit din partea Game World, poți începe procesul de rulaj. Trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile, acolo unde se vor specifica pentru fiecare bonus condițiile de rulaj aferente.

De asemenea, ține cont că trebuie să selectezi anumite jocuri ce contribuie mai mult la rulaj.

De exemplu, la Game World te poți juca mai mult la jocuri de păcănele, întrucât acestea contribuie cu 100% la rulaj. În schimb, jocurile de masă pot contribui cu un procentaj mai mic sau chiar deloc.

Iată cum poți îndeplini în trei pași simpli cerințe de rulaj pentru bonus Game World.

În primul rând, verifică pentru fiecare bonus care este cerința de rulaj. Acest lucru se poate face prin consultarea de termeni și condiții.

În plus, vei primi informații despre cât de mult va trebui să pariezi în cazino înainte de a efectua o retragere, dar și care jocuri vor contribui la rulaj.

După ce ai verificat termenii acelui bonus, următorul pas pe site-ul Game World este să alegi acele jocuri ce contribuie cel mai mult la îndeplinirea unui rulaj.

De regulă jocurile de păcănele aduc cel mai bun procentaj pentru rularea bonusurilor cu rotiri fara depunere.

Acum doar treci la treabă și joacă-te pentru a îndeplini condițiile de rulaj pentru bonus. Totuși, joacă în mod responsabil. Nu uita că toate aceste cazinouri reprezintă o formă de divertisment, așa că impune-ți o limită.

Bonus de bun venit la Game World

game world bonus bun venit 2023

Game World, ca alte cazinouri de pe piață, oferă câte un bonus pentru jucătorii înregistrați pe platformă. În secțiunea de promoții vei putea observa un pachet de bun venit. Poți câștiga până la 3.277 RON + 300 rotiri gratuite.

Acest bonus se acordă pentru primele trei depuneri în felul următor:

  • Pentru prima depunere de minim 100 RON se acordă un bonus de 100% până la 1.500 RON + 70 rotiri gratuite la jocul Burning Hot.
  • A doua depunere Game World, tot de minim 100 RON, primește un bonus de 80% până la 1.000 RON + 100 rotiri gratuite la jocul 5 Dazzling Hot.
  • Pentru cea de-a treia depunere (tot de minim 100 RON se va primi un bonus de 100% până la 777 RON + 130 rotiri gratuite la jocul Dice & Roll.

Poți efectua o retragere pentru acest bonus dacă îndeplinești condițiile de rulaj. Astfel, pentru sumele de bani în bonus rulajul este de 35x, iar pentru rotiri gratuite de 30x.

Cu alte cuvinte, va trebui să rulezi suma primită de 35 de ori, în timp ce câștigurile din rotiri de 30 de ori.

Acel rulaj pentru bonus se efectuează în secțiunea de cazino. În funcție de ce jocuri ai ales, iată cum contribuie acestea la condițiile de rulaj la Game World:

  • Slot Games, Progressive games, Simples games - 100%.
  • Card & table games - 20%.
  • Video poker ca la aparate - 5%
  • Keno și Bingo – 0% (nu contează la rulaj).

Aceste cerințe de rulaj trebuie îndeplinite în termen de 7 zile din momentul finalizării rotirilor gratuite. De asemenea, acel bonus obținut din rotiri se poate folosi exclusiv în zona de casino.


Cu alte cuvinte, aceste condiții de rulaj nu reprezintă un lucru obligatoriu, ci doar o oportunitate de a-ți mări câștigurile. Astfel, vei vedea cum se trăiește la maxim experiența de cazino la Game World.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Concluzii

Game World reprezintă unul dintre cele mai bune cazinouri de pe piață. Vei găsi o varietate de jocuri interesante, printre care sloturi, blackjack, ruletă cu dealeri reali, baccarat, etc.

Totuși, dacă te-ai înregistrat de curând pe această platformă, să știi că îți poți revendica acel bonus de bun venit.

Ca să profiți de cele mai bune oferte din partea Game World, să știi că obligatoriu va trebui să îndeplinești condițiile de rulaj. Acestea reprezintă un mod legal prin care îți poți retrage sumele câștigate din bonus.

Prin urmare, va trebui să te joci constant pentru a efectua retrageri în urma acelui pachet de bun venit.

S-ar putea  te intereseze și: