Bonus Get’s Bet – 600 RON pentru clienții noi

gets bet pariuri online

L1173107W000815

Depunere minimă: 10 RON
Miza minimă: 1 RON

50 RON pariu gratuit și bonus 600 RON la depunere

bonus
mobil
pariuri live
cash out
casino

În acest articol vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a juca ponturi pariuri online la Get's Bet. Iar dacă nu găsești ce căutai poți să ne lași un mesaj în secțiunea de comentarii.

Get's Bet este o agenție de pariuri care funcționează în România în 2 moduri: offline și online.

La casa de pariuri online mă voi referi în acest articol. Pentru a paria online la Getsbet trebuie să intri pe https://online.getsbet.ro/ro/sports/.

1. Bonus Get's Bet pentru clienții noi

La Get Bets ai 2 bonusuri dacă alegi să deschizi cont acum.

1.1. Pariu gratuit de 50 RON la verificarea contului

gets bet bonus fără depunere

Pentru a primi acest bonus urmează pașii:

 • Loghează-te în contul de pariuri și fă o depunere în valoare de minim 50 RON.
 • Trimite un e-mail la adresa suport@getsbet.ro în care atașează copia actului tău de identitate.
 • După ce ai primit confirmarea că verificarea contului a fost făcută trimite un nou e-mail la adresa suport@getsbet.ro cu titlul Bonus KYC și numele tău de utilizator.

În maxim 48 de ore de la trimiterea mail-ului vei primi un pariu gratuit în valoare de 50 RON. Acesta va trebui jucat pe un bilet care să conțină unul sau mai multe ponturi pariuri cu cota minimă 1.70. Ține cont că din momentul creditării în cont ai la dispoziție 72 de ore pentru a plasa pariul gratuit.

1.2. Bonusuri de până la 600 RON

gets bet bonus clienți noi

La Gets Bets primești bonusuri la fiecare din primele 5 depuneri, astfel:

 • bonus 50% din prima depunere, până la 100 RON.
 • bonus 50% din a doua depunere, până la 100 RON.
 • bonus 50% din a treia depunere, pana la 200 RON.
 • bonus 50% din a patra depunere, până la 100 RON.
 • bonus 50% din a cincea depunere, până la 100 RON.

Prin urmare, pentru a primi bonusul maxim de 600 RON va trebui să depui 1.200 RON.

Vrei să primești bonus 600 RON depunând doar 600 RON? Dă CLICK AICI!

Ce trebuie să știi despre bonusul oferit de Gets bet:

 • pentru a fi transformat în bani reali bonusul va trebui rulat de 12 ori.
 • vor contribui la rulaj pariuri sportive cu cota minimă 1.50, la biletele multiple fiecare pronostic trebuie să aibă cota minimă 1.50.
 • vor conta la rulaj doar pariurile cu miza maximă de 50 RON.
 • nu poți beneficia de bonusurile 2-5 dacă n-ai ajuns cu balanța ta getbet pe 0 și fără să ai pariuri în desfășurare.
 • dacă alegi să faci o retragere NU vei mai beneficia de bonusurile următoare (atenție, în categoria aceasta intră inclusiv transferul banilor la Cazinou).
 • condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 15 zile de la primirea bonusului, perioadă în care pariurile trebuie să fie stabilite (nu poți juca în a 15-a zi un pariu care va fi decis în ziua următoare)
 • pariurile simple (un pronostic pe bilet) de tipul handicap și sub/peste NU vor contribui la rulaj.

2. Cum faci cont online la GetsBet

getsbet landing page

Pentru a deveni client Get's Bet mai întâi trebuie să intri pe www.getsbet.ro. Se va încărca o pagină precum cea din imaginea de mai sus (poate să fie diferită dacă au schimbat cei de la agenție).

Dai click pe PARIAZĂ ONLINE și se va încărca pagina de pariuri. Pe aceasta vei găsi în partea dreaptă sus butonul Cont nou. Dă click pe el și se va încărca formularul de înregistrare.

Acesta este format din 3 secțiuni. Completează toate datele solicitate cu atenție și corect. Altfel vei risca să-ți fie blocat contul atunci când va fi făcută verificarea acestuia.

gets bet formular înregistrare

3. Cum verifici contul

Verificarea identității va trebui făcută în termen de maxim 30 de zile de la prima depunere. După cum ți-am spus și la pariul gratuit de 50 RON prezentat mai sus este necesar să trimiți un e-mail la adresa suport@getsbet.ro. În titlul e-mail-ului scrie Verificare și numele tău de utilizator (de exemplu eu ar fi trebuit să scriu Verificare Laur1985).

Cât durează verificarea contului la Gets bet poate te întrebi. Aceasta va fi făcută în maxim 48 de ore. Vei fi informat pe e-mail dacă totul a fost în regulă și documentul a fost acceptat.

4. Metode de depunere și de retragere

Vrei să alimentezi contul la Get bet online? O poți face prin următoarele metode:

 • în agențiile stradale ale operatorului - minim 10 RON.
 • cu cardul bancar - minim 20 RON.
 • cu Skrill - minim 20 RON.
 • cu Paysafecard - minim 20 RON.

Pe pagina de depuneri de pe site-ul de pariuri Get Bet la Comision se specifică Gratuit. Prin urmare agenția nu percepe taxa de 2% pe care o regăsim atunci când depunem la alte case de pariuri online.

Metodele de depunere prezentate mai sus le regăsim și la retrageri, doar că de data aceasta avem o limită mai mare la Paysafecard. Astfel:

 • retragere în agenții - minim 10 RON - durată 1 zi lucrătoare.
 • pe card bancar - minim 20 RON - durată 2-5 zile lucrătoare.
 • în contul Paysafecard - minim 50 RON - durată 1 zi lucrătoare.
 • în contul Skrill - minim 20 RON - durată 1 zi lucrătoare.

Indiferent de metoda de plată aleasă îți va fi oprit impozitul pentru jocuir de noroc online. Acesta este de 1% din suma retrasă, dacă aceasta nu depășește 66.750 RON.

4.1 Depuneri și retrageri în agențiile Gets Bet

Deoarece este metoda de plată cu cele mai mici limite o să-ți dau câteva detalii suplimentare:

 • atât la depuneri, cât și la retrageri trebuie să ai cu tine și cartea de identitate.
 • la retragere atunci când aceasta a fost acceptată vei primi pe email un cod PIN pe care trebuie să-l spui operatoarei pentru a-ți fi înmânați banii.
 • poți retrage până la cel mult 10.000 RON.

5. Cum joci primul pariu

Să plasezi un pariu la Gets Bet online nu este deloc dificil. În partea stângă a paginii web ai lista de sporturi și competițiile. După ce vei selecta un anumit pronostic în partea dreaptă se va deschide biletul de pariuri.

gets bet bilet

Acest bilet arată precum în imaginea de mai sus. În continuare ai mai multe variante:

 • selectezi Single și plasezi pariuri simple (un pronostic pe bilet).
 • dacă ai minim 2 pronosticuri lași selectat Combo și joci un bilet multiplu.
 • dai click pe Sistem pentru a juca un bilet tip sistem.

Bineînțeles, după ce ai selectat tipul de bilet mai este necesar să scrii și miza și să dai click pe butonul pe care scrie Plasează pariuri!

Legat de biletele în sistem trebuie precizat faptul că la Gets Bet pariuri sportive NU poți juca bilete în sistem cu baze.

6. Get Bet oferta pentru mobil

gets bet pe telefon

În doar câțiva pași simpli poți instala aplicația Get's Bet pentru Android.
1. Intri pe https://aplicatie.getsbet.ro/android.html.
2. Selectezi versiunea de Android a telefonului (ANDROID 8 sau ANDROID & sau anterioare).
3. În cazul în care este prima aplicație de pariuri sportive pe care o instalezi va trebui să permiți instalarea de aplicații necunoscute (intri la setările telefonului și activezi Aplicații Necunoscute.

Dacă ai un dispozitiv pe iOS atunci vei găsi aplicația Gets Bet în App Store. Ea are un rating destul de slăbuț (2 stele).

7. Pariuri disponibile

Platforma de pariuri online de la Getsbet este asemănătoare cu cea de la Unibet, una dintre casele de pariuri online de top din România. Prin urmare vorbim de o ofertă de pariuri bogată.

La categoria sporturi oferite, pe lângă cele populare, avem chiar posibilitatea de a paria pe MMA, Golf, Hurling Galic sau Floorball. Nu lipsesc nici pariurile pe sporturi electronice sau pe evenimente politice.

Dacă trecem la oferta de pariuri per evenimente observăm că Gets Bet stă la fel de bine. La fotbal avem în Get's Bet oferta azi inclusiv handicapuri asiatice. Ce-i drept liniile sunt mai puține (câte 4 la meciuri din Anglia Premier League) decât la Unibet.

Nici la pariurile pe meciuri de tenis nu ne putem plânge. Handicapuri pe game-uri și pe seturi, total game-uri în seturi și în meci, combinații primul set / final sunt doar 3 dintre opțiunile disponibile la pariuri sportive Gets Bet.

Descoperă AICI casa de pariuri online cu cea mai bună ofertă de pariuri!

8. Gets Bet ofertă pariuri live și streaming video

Am lăudat agenția la oferta de pariuri pre-meci. N-aș mai face-o și atunci când vine vorba de pariurile live. Atunci când am scris această recenzie erau doar 6 evenimente disponibile pe platforma Gets Bet pariuri live. Comparativ la Betano existau 13 meciuri live.

Oferta de pariuri live pe meci nu este nici ea comparativă cu ce găseam la Betano. E drept am făcut comparația doar la tenis. Poate că la fotbal lucrurile stau diferit. Oricum vei găsi suficiente opțiuni pentru a juca cele mai bune pariuri live.

Nu era nici o informație despre transmiterea meciurilor live video, ceea ce mă face să cred că aceasta nu este disponibilă. Comparativ, la Betano găseam 8 meciuri de tenis transmise video live.

9. Bonusuri și promoții

În secțiunea promoții de pe siteul Gets bet găsim toate ofertele acestei agenții de pariuri online. Nu stă rău la acest capitol. Avem în primă fază bonusurile pentru clienții noi, despre care am scris la început. Și mai avem și alte oferte pe care le voi prezenta succint în continuare.

gets bet o șansă pe zi

9.1 O șansă 5 pe zi

La Gets Bet ești acoperit dacă pierzi la limită un bilet multiplu. Pentru a beneficia de ofertă trebuie să urmezi pașii:

 1. Loghează-te în cont.
 2. Acceptă bonusul Șansă 5.
 3. Plasează un bilet combo pre-meci format din minim 5 pronosticuri cu cota minimă 1.35 și miza de cel puțin 20 RON.

Dacă vei pierde biletul pe un singur pronostic vei primi miza înapoi (maxim 200 RON) sub forma unui pariu gratuit. Respectivul pariu gratuit va putea fi utilizat pe un bilet care să conțină unul sau mai multe pronosticuri cu cota minimă 1.50.

9.2 0-0 Supercombo Money Back

Joacă Supercombo-ul tău pe fotbal și ești asigurat la 0:0. Oferta este valabilă pentru toate pariurile de tip Supercombo plasate pe evenimente de fotbal. Dacă meciul pe care ai pariat se încheie cu același scor de la început vei primi miza înapoi sub formă de pariu gratuit.

Ești eligibil pentru ofertă dacă pariul tău Supercombo va fi jucat cu o miză cuprinsă între 10 și 200 RON.

Dacă ai norocul să beneficiezi de această ofertă Getsbet trebuie să știi că pariul gratuit va trebui jucat în cel mult 3 zile de la data acordării pe un bilet care să aibă cote de 1.50 sau mai mari.

gets bet money back

9.3 Bonus Combo 3+

gets bet bonus multiplu

La Getsbet ai parte și de bonus pentru bilete multiple, precum biletul zilei. Este drept că bonusul nu este la fel de bun precum cel similar de la Fortuna, dar nu este nici el de neglijat.

Plasează un bilet cu minim 3 pronosticuri și cote de cel puțin 1.35 și dacă vei câștiga vei primi bonus cash. Procentul depinde de numărul de evenimente de pe bilet, după cum urmează:

3 evenimente - bonus 3%
4 evenimente - bonus 4%
5 evenimente - bonus 5%
6 evenimente - bonus 6%
7 evenimente - bonus 7%
8 evenimente - bonus 8%
9 evenimente - bonus 9%
10 evenimente - bonus 10%
11 evenimente - bonus 15%
12 evenimente - bonus 20%
13 evenimente - bonus 25%
14 evenimente - bonus 30%
15 evenimente - bonus 35%
16 evenimente - bonus 40%
17 evenimente - bonus 45%
18+ evenimente - bonus 50%.

Bonus mai bun pentru pariuri multiple găsești AICI!

9.4 Pariul Puls

gets bet pariuri puls

Special pentru cei care pariază live Pariul Puls oferă șansa de a câștiga mai mult cu cât se marchează mai mult în intervalul selectat. Pariul este pe faptul că se va înscrie în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute.

Pentru a juca un Pariu Puls trebuie să selectezi Pariu Puls în meniul de pe pagina meciului și să dai click pe PARIAZĂ PULS pentru a juca biletul.

Cel mai bine înțelegi cum plasezi un astfel de pariu uitându-te la imaginea de mai sus.

10. Metode de contact - asistență clienți

În cazul în care ai nevoie de suport din partea staff-ului Gets Bet ai următoarele variante:

 • email la adresa suport@getsbet.ro.
 • telefon la numărul +40 316 302 883 (nu se specifică un program pentru acest număr).
 • mesaj pe pagina Contact a casei de pariuri.

11. Păreri despre Get's Bet

Din start vreau să spun că încă nu am pariat la aceasă casă de pariuri online. Prin urmare părerea mea este strict legată de ceea ce văd din exterior. Nici nu am găsit discuții Gets bet, așa că mă limitez doar la părerea proprie.

Bonusul chiar dacă este acodat la fiecare din primele 5 depuneri nu se poate spune că este foarte atractiv. Se acordă doar 50% din sumă, în timp ce la majoritatea operatorilor avem bonus 100%. În plus bonusul trebuie rulat de 12 ori, ceea ce consider că este cam mult.

Trecând la platforma de pariuri live. Cât timp am navigat pe ea totul a decurs foarte bine. S-a încărcat rapid, meniul site-ului este simplu chiar și pentru un parior începător.

Oferta de pariuri pre-meci atât pe sporturi, cât și pe opțiuni de pariere este foarte bună. Nu același lucru îl pot spune la pariurile live, dar aici lucrurile se pot schimba în funcție de zi, oră și meciurile care au loc. Eu am nimerit într-un moment în care erau doar jumătate dintre evenimentele disponibile la Betano.

Promoțiile pentru clienții existenți sunt acceptabile, dacă ne gândim că unele case de pariuri pe internet nici pe acestea nu le au.

Continui cu un alt punct pozitiv. Acesta este legat de prezența aplicațiilor pentru mobil și tabletă.

La metodele de plată stă bine. Ok, nu găsim Trustly sau Neteller, dar avem cele mai populare metode de plată. Ba chiar se poate alimenta contul inclusiv din agenții. Limitele minime sunt și ele pentru toate buzunarele.

12. Get's Bet agenții stradale

Toate informațiile despre agențiile stradale ale operatorului, inclusiv Gets bet rezultate verificare bilet, le afli din Prezentarea agenției stradale Get's Bet.