Aplicația de pariuri Get’s Bet

1

Pe lângă pariurile plasate din fața calculatorului sau a laptopului foarte mulți pariori preferă să joace biletul zilei de pe mobil. De aceea este foarte important pentru ca o casă de pariuri să atragă clienți să aibă și o aplicație dedicată pentru mobil.

aplicația gets bet

Acest lucru îl știu și cei de la Gets Bet. Ei oferă clienților săi o aplicație pentru dispozitive mobile, indiferent că este vorba de cele pe Android sau de iPhone-uri ori iPad-uri.

1. Cum descarci aplicația Get's Bet pe Android?

gets bet app downloadÎn cazul în care vrei să vezi oferta Get Bet fotbal pe dispozitivul tău pe Android intră pe aplicatie.getsbet.ro/android.html.

Acolo va trebui să alegi modelul de Android al telefonului tău. Variantele sunt Android 8 sau Android 7 sau anterioare.

Dacă ai un astfel de telefon și aceasta este prima aplicație descărcată din afara Google Play intră la Setări – Securitate – Surse Necunoscute și activează această opțiune.

Descoperă AICI cea mai bună aplicație pentru mobil!

Vei primi un mesaj precum cel din imaginea alăturată. Dă click pe OK fără nicio grijă. Aplicația este foarte sigură, doar că fiind vorba de o aplicație pentru jocuri de noroc nu este acceptată de către Google Play.

După ce ai descărcat aplicația instaleaz-o la fel ca pe oricare alta. În final vei putea să joci la Get Bet pariuri sportive în cele mai bune condiții.

2. Cum descarci aplicația Get's Bet pe iOS?

Cei care au iPhone sau un iPad și vor să vadă oferta Getsbet și să plaseze pariuri online oriunde s-ar afla au de făcut un lucru foarte simplu.

gets bet apk iOS

Intri pe apps.apple.com și cauți Gets Bet. Descarci de acolo aplicația ca pe oricare alta și în doar câteva minute vei putea să te conectezi la cont și să joci inclusiv pariuri live.

3. Nu vrei să descarci o aplicație pentru pariuri?

În cazul în care din diverse motive nu vrei să descarci aplicația Gets Bet sau una dintre celelalte aplicații de top pentru pariuri vei putea chiar și așa să pariezi de pe mobil sau tabletă.

Pariază AICI de pe mobil cu bonusuri de până la 500 RON!

Trebuie doar să tastezi adresa m.getsbet.ro (pentru Get's Bet) în browser-ul dispozitivului mobil. După ce te vei loga în cont vei putea juca de pe mobil la una dintre case pariuri sportive autorizate în România. Singurul minus în acest caz este că de fiecare dată când vei dori să joci un bilet va trebui să intri pe site și să te loghezi în cont. De aceea aplicațiile pentru pariuri pe mobil sunt mult mai practice.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here