Aplicația de pariuri Get’s Bet

1

Pe lângă pariurile plasate din fața calculatorului sau a laptopului foarte mulți pariori preferă să joace biletul zilei de pe mobil. De aceea este foarte important pentru ca o casă de pariuri să atragă clienți să aibă și o aplicație dedicată pentru mobil.

BONUS PRIMA DEPUNERE

getsbet.ro

Încasează bonus 50% până la 600 RON + 25 RON FreeBet

aplicația gets bet

Acest lucru îl știu și cei de la Gets Bet. Ei oferă clienților săi o aplicație pentru dispozitive mobile, indiferent că este vorba de cele pe Android sau de iPhone-uri ori iPad-uri.

1. Cum descarci aplicația Get's Bet pe Android?

getsbet-android

În cazul în care vrei să vezi oferta Get Bet fotbal pe dispozitivul tău pe Android intră pe aplicatie.getsbet.ro/android.html.

Acolo va trebui să alegi modelul de Android al telefonului tău. Variantele sunt Android 8 sau Android 7 sau anterioare.

Dacă ai un astfel de telefon și aceasta este prima aplicație descărcată din afara Google Play intră la Setări – Securitate – Surse Necunoscute și activează această opțiune.

Descarcă AICI Gets Bet app!

Vei primi un mesaj precum cel din imaginea alăturată. Dă click pe OK fără nicio grijă. Aplicația este foarte sigură, doar că fiind vorba de o aplicație pentru jocuri de noroc nu este acceptată de către Google Play.

După ce ai descărcat aplicația instaleaz-o la fel ca pe oricare alta. În final vei putea să joci la Get Bet pariuri sportive în cele mai bune condiții.

2. Cum descarci aplicația Get's Bet pe iOS?

Cei care au iPhone sau un iPad și vor să vadă oferta Getsbet și să plaseze pariuri online oriunde s-ar afla au de făcut un lucru foarte simplu.

getsbet-ios

Intri pe apps.apple.com și cauți Gets Bet. Descarci de acolo aplicația ca pe oricare alta și în doar câteva minute vei putea să te conectezi la cont și să joci inclusiv pariuri live.

3. Nu vrei să descarci o aplicație pentru pariuri?

În cazul în care din diverse motive nu vrei să descarci aplicația Gets Bet sau una dintre celelalte aplicații de top pentru pariuri vei putea chiar și așa să pariezi de pe mobil sau tabletă.

Trebuie doar să tastezi adresa m.getsbet.ro (pentru Get's Bet) în browser-ul dispozitivului mobil. După ce te vei loga în cont vei putea juca de pe mobil la una dintre case pariuri sportive autorizate în România. Singurul minus în acest caz este că de fiecare dată când vei dori să joci un bilet va trebui să intri pe site și să te loghezi în cont. De aceea aplicațiile pentru pariuri pe mobil sunt mult mai practice.

Pariază AICI de pe mobil cu bonusuri de până la 600 RON!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here