Prezentare Gets Bet (2021)

0

La Gets bet se pot plasa atât pariuri online, cât și pariuri în agențiile stradale. Despre primele am scris pe larg în recenzia casei de pariuri Get's Bet. În continuare mă voi referi doar la pariurile în agenții.

Dacă vrei să-ți faci biletul zilei la Gets Bet pe internet și să mergi cu codul într-o agenție a operatorului intră pe www.getsbet.ro.

Se va încărca o pagină precum cea din imaginea de mai jos. Acolo dă click pe PARIAZĂ ÎN AGENȚII. Acum vei accesa platforma de pariuri în agenții a operatorului.

1. Promoții la Gets bet

gets bet promotii

Încep cu secțiunea de Promoții. De acolo aflăm ce promoții oferă agenția celor care aleg să plaseze bilete offline. Aceste promoții sunt în număr de 5 și le voi lua pe fiecare în parte.

1.1 Șansă

Joacă un bilet cu minim 11 ponturi pariuri și cote de cel puțin 1.25 per eveniment. Dacă ai ghinion și pierzi pe un singur pronostic, atunci vei primi 10% din produsul cotelor pronosticurilor câștigate.

Oferta Șansă este disponibilă doar pentru biletele multiple, nu și pentrru cele în sistem.

1.2 Șansă fotbal

Special pentru cei care joacă pronosticuri fotbal se acordă o altă șansă. Biletul trebuie să conțină cel puțin 10 evenimente, iar cota fiecărui pronostic trebuie să fie de 1.35 sau mai mare.

Dacă un astfel de bilet este pierdut pe un singur pronostic se va rambursa 15% din produsul cotelor câștigate.

1.3 Șansă 200

Un nou pariu șansă, dar de data aceasta acordată dacă biletul de pariuri are cota totală mai mare sau egală cu 200. În plus cota maximă a unui pronostic de pe bilet NU trebuie să fie mai mare de 6.

La un bilet care respectă condițiile de mai sus și este pierdut pe un singur pronostic se va acorda de 10 ori valoarea mizei.

De precizat faptul că dacă un bilet se încadrează pentru 2 sau 3 dintre ofertele șansă prezentate mai sus atunci se va acorda bonusul valoric cel mai mare.

1.4 Maxi-Cote

La anumite meciuri se vor acorda cote îmbunătățite pentru pariuri 1×2 și șansă dublă. Vei putea alege o Maxi-Cotă la Getsbet dacă mai adaugi pe bilet alte minim 5 pronosticuri.

1.5 Super bonus

La biletele câștigate care conțin cel puțin 6 pronosticuri vei primi bonus. Acesta poate poate ajunge până la bonus dublu Getsbet, dacă biletul câștigat are minim 25 de pronosticuri.

Este important să știi că se califică pentru acest bonus biletele care au pe ele pronosticuri cu cote de cel puțin 1.25 și de asemenea nu trebuie să conțină Maxi-Cote.

Joacă AICI bilete cu bonus dublu inclusiv online!

2. Gets Bet pariuri sportive în agenții

gets bet în agenții

Intrând în secțiunea PARIURI SPORTIVE vei găsi oferta de pariuri pentru următoarele ore, dar și pe zile sau pe sporturi. Iar dacă nu vrei să răsfoiești oferta în căsuța Cauta eveniment scrie numele echipei sau jucătorului pe care vrei să pariezi.

După ce ai făcut biletul va trebui să dai click pe GENEREAZĂ COD pentru a obține codul cu care va trebui să mergi într-o agenție Getbet pentru a plasa biletul.

3. Gets bet verificare bilet – cum se face?

Tot în secțiunea PARIURI SPORTIVE vei putea să verifici biletul. În partea dreaptă sus vei găsi căsuța Verifica bilet (vezi imaginea precedentă din articol).

În acea căsuță va trebui să introduci codul biletului. Acest cod îl vei găsi în zona superioară a biletului jucat la Get's Bet România (încadrat de mine în imaginea de mai jos). Dai click pe căsuța de căutare și vei putea vedea rezultatele pariurilor de pe bilet.

gets bet verificare bilet

4. Gets Bet LIVE

Pagina LIVE din secțiunea de pariuri în agenții nu prea este de ajutor. Ea îți oferă posibilitatea să faci un bilet cu pariuri live pentru a fi plasat în agenții. Ori decât să faci biletul în agenție de pe telefon și să-i dai codul operatorului, mai bine îi spui direct codurile meciurilor și pronosticurile.

Descoperă AICI o casă de pariuri cu ofertă de pariuri live mai bună decât cea de la Gets Bet!

Poate fi utilă totuși și această pagină dacă ești într-o agenție Getsbet și vrei să vezi pe ce meciuri se poate paria live fără a te uita pe ecranele televizoarelor din agenție.

5. Gets bet LOTO

gets bet loto

Îți place să joci pariuri pe loterii internaționale? Pe pagina LOTO ai aranjate cronologic toate loteriile pe care poți miza. Poți vedea inclusiv cotele oferite pentru 1 număr, 2 numere, 3 numere etc.

Dacă vrei să joci un bilet loto trebuie să notezi codul din dreptul extragerii și numerele pe care vrei să mizezi. De exemplu pentru Grecia Kino 20/80 de luni de la ora 11:00 codul ar fi fost 183.

La Grecia Kino poți juca AICI inclusiv de pe telefon și tabletă!

În cazul în care vrei să verifici dacă ai câștigat la loto nu trebuie decât să introduci codul biletului în partea dreaptă sus, la fel cum ți-am arătat la pariuri sportive.

6. GETSIX

Cunoscută la alte agenții drept LUCKY SIX, GETSIX este un joc la care se extrag 35 de numere dintr-un total de 48. Au loc extrageri la fiecare 5 minute.

Jucătorul trebuie să indice corect 6 dintre numerele extrase și cu cât prinde combinația mai repede, cu atât va câștiga mai mult.

Pe pagina GETSIX de pe site-ul Get sbet poți vedea rezultatele la extragerile din ziua curentă.

7. Gets Bet curse de câini

În această secțiune afli informații despre cursele de câini de la agenție. Aflăm de acolo că au loc curse la fiecare 5 minute și că se poate paria pe câștigătorul cursei, pe primii 2 câini care vor încheia cursa în ordine exactă, dar și sistem de combinații.

8. Get bet rezultate

În ultima secțiune a platformei pentru agențiile stradale găsim rezultate. Putem vedea rezultate de la evenimente sportive, dar și de la loteriile internaționale.

9. Franciză

Ai un spațiu și vrei să-l transformi într-o agenție de pariuri? E simplu! Trebuie doar să iei legătura cu staff-ul agenției, variantele fiind:

10. Concluzii

Chiar dacă nu este la nivelul superbet sau eFortuna.ro, Get's bet este o agenție offline populară în România. Avantajul ei, comparativ cu agențiile menționate mai sus, este că o poți găsi inclusiv într-un bar din locuri mai puțin populate.

Totuși, în condițiile în care am ajuns deja în anul 2021 consider că este mult mai rentabil să începi să joci la pariuri la fel cum o fac pariorii profesioniști, adică la case pariuri online.

Pariază online AICI la o casă de pariuri mai bună decât Gets Bet!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here