Gets Bet contact

0

În cazul în care ai o problemă legată de contul Gets Bet ai mai multe variante prin care poți lua legătura cu serviciul de asistență clienți al agenției.

BONUS PRIMA DEPUNERE

getsbet.ro

Încasează bonus până la 2.000 RON

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

getsbet.ro

Încasează 133 Rotiri Gratuite Fără Depunere

gets bet contact

Înainte de a apela la serviciul de suport al celor de la Gets Bet te sfătuiesc să intri pe pagina getsbet.ro - Contact - Întrebări frecvente.

În pagina respectivă primești răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre agenția de pariuri și ai putea să te lămurești rapid.

În plus, dacă ai ajuns aici (în acest articol de pe biletu-zilei.com) și ai o întrebare generală legată de Gets Bet (care să nu aibă legătură cu contul tău) o poți posta în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp. 

În caz contrar poți lua legătura cu staff-ul Gets Bet prin una din următoarele metode:

1. Email

Dacă este nevoie să trimiți un printscreen prin care să arăți în detaliu problema cu care te confrunți, atunci poți lua legătura cu staff-ul Gets Bet la adresa [email protected]

Răspunsul îl primești de obicei în decurs de câteva ore, însă în perioade aglomerate, poate dura până la 24 de ore până îți va fi soluționată cererea.

2. Apel telefonic

Poți suna la numărul de telefon +40 316 302 883 pentru a lua legătura cu staff-ul Gets Bet.

Pe pagina de contact nu este specificat un program de lucru, însă din informațiile pe care le deținem programul de lucru ar fi luni-vineri 08-16.

Sunt cazuri în care problema necesită printscreen-uri pentru a fi rezolvată, iar personalul din apelul telefonic te va îndruma să trimiți un email la adresa menționată mai sus.

Trebuie menționat faptul că majoritatea utilizatorilor se declară mulțumiți de interacțiunea cu staff-ul Gets Bet, iar problemele sunt soluționate rapid.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here