Gets Bet contact

Scris de Laur198518/01/2024

Din acest articol afli care sunt metodele de contact Gets Bet în 2024 și cum le poți accesa pe fiecare în parte.

gets bet contact

Detalii de Contact Gets Bet

  • Program Gets Bet contact - 10:00-22:00
  • Live chat suport - disponibil
  • E-mail - suport@getsbet.ro.

Gets Bet este o casă de pariuri online cu o echipă de asistență clienți promptă, gata să te ajute atunci când ai nevoie.

Sfat, înainte să accesezi una dintre metodele de contact Gets Bet: dacă întrebarea ta este legată de un aspect general îți recomand să citești secțiunea de Întrebări Frecvente de pe site-ul getsbet.ro. Vei găsi link spre secțiunea respectivă în partea inferioară a oricărei pagini de pe site-ul Gets Bet. Doar dacă nu găsești acolo răspuns la întrebarea ta sau dacă are legătură specifică cu contul tău de jocuri de noroc apelează la echipa de suport clienți.

Gets Bet contact - metode disponibile pentru serviciul de asistență clienți

În continuare îți voi prezenta toate aceste metode de contact Gets Bet România.

Contact Gets Bet live chat

Dacă accesezi site-ul de jocuri de noroc de pe mobil dă click în meniul din partea inferioară pe MENIU. Din lista afișată apasă pe Contact.

Se va afișa o pagină în a cărei parte dreapta jos vei găsi cercul verde cu ... Apasă pe el și-ți va apărea un text precum în imaginea alăturată. Apasă pe Start Chat.

gets bet live chat

În continuare se va deschide fereastra de live chat. În primă fază vei primi niște mesaje automate de la robotul Bianca, iar dacă vrei să intri în discuție cu un operator Gets Bet va trebui să apeși pe Vreau să discut cu un operator.

Contact Gets Bet adresă de mail - suport@getsbet.ro

În cazul în care vrei să trimiți un mesaj în afara programului de lucru (10-22) către echipa de asisnteță trimite un mail la adresa de email Gets Bet contact și anume suport@getsbet.ro. Poți trimite mail la orice oră, iar răspunsul îl vei primi într-o perioadă de timp rezonabilă.

Contactul prin email este alegerea ideală dacă ai de trimis anumite imagini (print screen-uri) către casa de pariuri Gets Bet.

De exemplu dacă s-a întâmplat ca un pariu să-ți fie validat greșit este mai practic să trimiți un mail în care să atașezi dovada de pe un site oficial cu statistica pariului validat dat greșit decât să discuți pe live chat cu un operator GetsBet, deoarece problema nu va fi rezolvată imediat (operatorul va trimite mai departe problema către persoanele care se ocupă cu validarea pariurilor).

Dacă mesajul tău are legătură cu biletele jucate în agenții stradale GetsBet atunci va trebui să trimiți mail la adresa agentii@getsbet.ro.

Contact Gets Bet număr de telefon

Nu există la Gets Bet număr de telefon pentru asistență dacă este vorba de agenția online.

În lipsa unui număr de telefon apelează la serviciul de asistență clienți pe chat și răspunsul primit va fi la fel de prompt.

Gets Bet contact parteneriate (franciză)

Ai un spațiu dorești să-l transformi într-o agenție Gets Bet și nu știi cum să procedezi? Poți lua legătura cu echipa care se ocupă de aceasta secțiune pe WhatsApp la numărul de telefon 0729 843 219 sau pe email, la adresa parteneri@getsbet.ro.

Ține cont că numărul de mai sus este disponibil doar pentru detalii legate de franciză pariuri sportive, nu și pentru asistența jucătorilor.

Întrebări frecvente despre Gets Bet online

Pe site-ul Gets Bet există și o secțiune de întrebări și răspunsuri. Ca să ajungi la ea, indiferent dacă accesezi site-ul de pe mobil sau de pe laptop, va trebui să dai scroll în partea inferioară a paginii. Pe mobil trebuie să apeși acolo pe MENIU și apoi pe Întrebări frecvente, în timp ce de pe laptop vei vedea textul Întrebări frecvente la secțiunea de INFORMAȚII.

Vei ajunge pe o pagină cu foarte multe întrebări și răspunsuri. Partea negativă este că nu se pot filtra întrebările în funcție de un anumit subiect și nici nu există o casetă de căutare.

Ca să găsești mai repede întrebarea căutată poți apăsa CTRL+F și să scrii cuvântul despre care este întrebarea ta. De exemplu poți scrie impozit dacă te interesează să afli răspuns la o întrebare legată de impozitul pentru pariuri online.

Câteva întrebări de care se lovește echipa de contact Gets Bet și răspunsurile aferente:

Cum deschid cont pe platforma Gets Bet?

Dacă vrei să deschizi un cont nou Gets Bet apasă pe ACEST LINK SPECIAL. Vei ajunge într-o pagină unde va trebui să apeși pe butonul CONT NOU, buton pe care îl vei găsi în partea dreaptă sus a paginii.

Cum introduc un cod bonus Gets Bet?

Codurile bonus sunt folosite de Gets Bet pentru a oferi clienților săi atât bonusurile de până la 600 RON la pariuri sportive, cât și cele de la casino online (până la 2.000 RON + 450 rotiri gratuite). În articolul cod bonus Gets Bet poți vedea cum și unde trebuie să introduci acele coduri.

Oferă Gets Bet bonus fără depunere?

Gets Bet este unul dintre site-urile care oferă constant bonusuri fără depunere. Atunci când este disponibilă o ofertă de acest tip o vei găsi prezentată în pagina Gets Bet bonus fără depunere.

Concluzii contact Gets Bet România

În ciuda faptului că nu există un număr de telefon prezența unui chat online este la fel de eficientă atunci când vine vorba de metodele de contact Gets Bet.

Majoritatea utilizatorilor se declară mulțumiți de interacțiunea cu staff-ul acestei agenții, iar răspunsurile sunt prompte.

Te aștept în secțiunea de comentarii de mai jos să ne spui cum a fost experiența ta cu serviciul Gets Bet asistență clienți.

S-ar putea  te intereseze și: