Get’s Bet depunere minimă și metode retragere

Scris de Laur198519/01/2024

În acest articol îți voi oferi toate informațiile legate de depuneri și retrageri la Gets Bet. Îți voi prezenta care sunt metodele de plată acceptate, cât este la Gets Bet depunerea minimă, cum faci o retragere, dar și alte informații interesante.

retragere gets bet

Depunere minimă Gets Bet

La Gets Bet depunerea minimă este de 10 RON dacă depui cu OktoCash sau într-o agenție stradală!

Metodă de depunere și valoare minimă:

 • agenți: 10 lei.
 • oktoCash: 10 lei.
 • card bancar: 20 lei.
 • paysafecard: 20 lei.

Gets Bet metode depunere

Gets Bet depunere cash în agenție

Este foarte simplu să depui într-o agenție Gets Bet. Trebuie doar să te prezinți la casier cu un act de identitate și să-i dai numele de utilizator de pe getsbet.ro. Plătești și suma îți este creditată direct în cont.

Depunere cu cardul bancar la GetsBet

Pentru a depune la Get Bets cu cardul mai întâi loghează-te în contul de utilizator accesând butonul de CONECTARE din partea dreaptă sus a ecranului. Apoi, odată logat, dă click pe butonul DEPUNE din partea dreaptă sus, lângă balanța contului.

Se va deschide o nouă pagină exact ca în imaginea de mai jos. Fiind prima depunere cu cardul pentru pariuri online va trebui să îl înregistrezi.

Dă click pe Adaugă un card nou și în formularul care se va afișa completează informațiile solicitate, astfel:

 • Numărul Cardului - este format din 16 cifre și-l găsești pe fața cardului.
 • Numele Posesorului Cardului - scrie numele exact așa cum apare pe card, numele posesorului trebuie să fie identic cu cel din contul Gets Bet online.
 • Data Expirării - scrie luna și anul în care va expira cardul, informație pe care o găsești pe fața cardului. De exemplu dacă va expira în decembrie 2024 va trebui să scrii 1224.
 • Apasă pe butonul Salvează.

Acum vei reveni pe pagina similară cu cea din imaginea alăturată.

gets bet depunere cu cardul

În continuare trebuie să selectezi cardul adăugat, să scrii codul CVV din 3 cifre de pe spatele cardului și suma cu care dorești să alimentezi contul. În cazul în care ai un Cod Bonus Gets Bet scrie-l și pe acesta în caseta corespunzătoare. După ce toate datele au fost completate apasă pe butonul Depunere.

Gets Bet depunere cu OktoCash

Poți să depui cash la Gets Bet Casino și prin OktoCash, o metodă asemănătoare cu Paysafecard. Depunerea o faci tot de la un terminal tip PayPoint. Vei vedea acolo printre opțiuni OktoCash.

După ce ai introdus suma pe care vrei să o depui pe site-ul Gets Bet online vei primi cod de plată. Cu respectivul cod mergi la un terminal PayPoint și introdu-l atunci când ți se va cere. După ce ai băgat banii în aparat aceștia vor intra instant în contul de pariuri online.

Gets Bet depunere cu Paysafecard

Mai întâi specifici suma pe care vrei s-o depui la Gets Bet. Ulterior vei fi redirecţionat către site-ul Paysafecard. În pagina nou deschisă va trebui să te loghezi în cont şi să confirmi tranzacţia. Banii vor intra instant și vei putea să joci imediat la jocuri cazino sau la pariuri sportive.

Gets Bet metode retragere

Trebuie să ştii că poţi solicita o retragere de bani de la Gets Bet, ca de altfel și la alte case de pariuri din România, numai după ce ai verificat contul. De asemenea, vei putea retrage doar prin aceeaşi metodă folosită la depunere.

Retragere Gets Bet - cum se face?

 1. Dacă vrei să retragi bani de la Gets Bet va trebui să accesezi contul de jucător și în meniu vei vedea opțiunea "Retragere".
 2. Selectezi metoda disponibilă de retragere, introduci suma și confirmi tranzacția, atât de simplu este.

Care sunt metodele de retrageri de la Gets Bet și cât este retragerea minimă?

 • Retragere în agenție - 1 zi lucrătoare - sumă minimă 10 RON. Dacă vrei să retragi banii numerar din agenţiile stradale, atunci trebuie să specifici agenţia Gets Bet din care vrei să retragi. Ulterior, după ce tranzacţia va fi confirmată te vei putea prezenta-n locaţia respectivă cu cartea de identitate să ridici câştigul! La retragerile de până în 1.000 RON vei putea merge imediat să ridici banii din agenţie.
 • Retragere prin card bancar - 2-5 zile lucrătoare - sumă minimă 20 RON.
 • Paysafecard - 1 zi lucrătoare - sumă minimă 50 RON.

Care este suma maximă ce poate fi retrasă?

Indiferent de metoda de plată aleasă suma maximă care poate fi retrasă printr-o singură tranzacție este de 9.000 RON.

Cât este comisionul de retragere la Gets Bet?

Pentru aceste retrageri va îți fi oprit impozit pariuri 2024, care este 3% din sumă.

Ajutor la depunere / retragere Gets Bet

În cazul în care ai întrebări legate de depunerea și retragerea banilor de la Gets Bet lasă un comentariu și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: