Gets Bet – metode depunere și retragere

0

În acest articol îți voi oferi toate informațiile legate de depuneri și retrageri la casa de pariuri online Gets Bet. Îți voi prezenta care sunt metodele de plată acceptate, sumele minime pentru depunere și retragere dar și alte informații interesante.

1. Gets Bet depunere pas cu pas

Pentru a depune la Gets Bet, mai întâi loghează-te în contul de utilizator accesând butonul de Conectare din partea dreapta-sus a ecranului. Apoi, odată logat, accesează meniul de depuneri.

Dă click pe butonul „Depune” și se va deschide o nouă pagină în care vei vedea toate metodele de plată disponibile, exact ca în imaginea de mai jos.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

La Gets Bet poți depune prin următoarele metode:

  • Cash în agenții
  • Prin card bancar (Visa/Mastercard)
  • Prin Paysafecard
  • Skrill

Depunerea minimă este de doar 20 de lei, mai puțin în agențiile stradale, acolo unde poți să îți alimentezi contul cu doar 10 RON.

1.1 Depunerea în agențiile stradale

E foarte simplu să depui în agenții. Trebuie doar să te prezinți la casier cu un act de identitate și să îi dai numele de utilizator. Plătești și suma îți este creditată direct în cont.

1.2 Depunerea prin card bancar

Selectezi această metodă de plată şi introduci suma dorită. După aceea se va deschide o nouă fereastră, în care va trebui să introduci informaţiile cerute: nume şi prenume, numărul de card, data expirării şi codul de securitate.

1.3 Depunerea prin Paysafecard

 Mai întâi specifici suma pe care vrei s-o depui la Gets Bet. Ulterior vei fi redirecţionat către site-ul Paysafecard. În pagina nou-deschisă va trebui să te loghezi în cont şi să confirmi tranzacţia.

2. Retragere Gets Bet – Cum se face?

Dacă vrei să retragi bani de la Gets Bet, va trebui să accesezi contul de jucător, meniul de depuneri și apoi să accesezi meniul „Retragere”.

Apoi selectezi metoda preferată de retragere, introduci suma și confirmi tranzacția, atât de simplu este.

Trebuie să ştii că poţi solicita o retragere de bani de la Gets Bet, ca de altfel de la oricare case de pariuri România, numai după ce ai verificat contul. De asemenea, vei putea retrage doar prin aceeaşi metodă folosită la depunere, după cum urmează:

  • Retragere în agenție – 1 zi lucrătoare – sumă minimă 10 lei. Dacă vrei să retragi banii numerar din agenţiile stradale, atunci trebuie să specifici agenţia Gets Bet din care vrei să retragi. Ulterior, după ce tranzacţia va fi confirmată te vei putea prezenta-n locaţia respectivă cu cartea de identitate să-ţi ridici câştigul! La retragerile de până în 1.000 RON vei putea merge imediat să ridici banii din agenţie.
  • Retragere prin card bancar – 2-5 zile lucrătoare – sumă minimă 20 lei
  • Paysafecard – 1 zi lucrătoare – sumă minimă 50 lei
  • Skrill – 1 zi lucrătoare – sumă minimă 20 lei

În toate cazurile, suma maximă care poate fi retrasă printr-o singură tranzacție este de 9000 lei.

Pentru aceste retrageri va îți fi oprit impozitul pentru jocuri de noroc (1% din sumă pentru mai puţin de 66.750 RON)

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here