Gets Bet închidere / ștergere cont

Scris de Laur198521/01/2024

Dacă din diverse motive vrei să închizi sau să ștergi contul Gets Bet îți voi arăta în acest articol cum trebuie să procedezi.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Mai întâi îți voi arăta cum funcționează limitele la Gets Bet. Dacă motivul pentru care vrei să închizi contul este legat de faptul că joci prea mult, necontrolat, ai putea în primă fază să apelezi la o limitare.

Ca să faci acest lucru în primul rând va trebui să te loghezi în contul GetBet pariuri. După aceea click pe omulețul din partea dreaptă sus a paginii (pe mobil) și din lista afișată apasă pe Limitare.

limitare gets bet

Se va deschide o pagină precum cea din imaginea de mai sus. Acolo va trebui să setezi:

  • perioada pentru care vrei să fii limitat la depuneri - zilnic, săptămânal, lunar
  • suma pentru care vrei să fii limitat în perioada selectată - poți seta o limită foarte mare, de 20.000 RON, dar ai și varianta unei limitări drastice, la doar 20 RON.

După ce ai ales perioada și limita dă click pe Salvează limitare și respectiva limitare selectată va intra imediat în funcțiune.

Auto-excludere Gets Bet

Tot din meniul care va fi afișat după ce apeși pe omulețul din partea dreaptă poți selecta Joacă responsabil. În acest caz se va deschide o pagină unde vei avea 2 variante:

Pentru o excludere temporară alege prima opțiune. În continuare va trebui să alegi perioada pentru care vrei să te auto-excluzi și să dai click pe Solicită.

auto excludere gets bet

Variantele de auto-excludere se pot vedea și în imaginea de mai sus și sunt următoarele:

  • 1 săptămână
  • 1 lună
  • 3 luni
  • 6 luni
  • Definitiv

Practic dacă vei alege Definitiv putem vorbi de închidere cont Gets Bet, pentru că vei fi exclus definitiv de pe platforma de pariuri sportive online.

Închide contul Gets Bet

Alege opțiunea Închide contul din secțiunea Joacă responsabil. Se va deschide o pagină precum cea din imaginea de mai jos. Va trebui să selectezi motivul pentru care dorești ștergerea contului Gets Bet și să apeși pe Solicită.

inchidere cont gets bet

Gândește-te de două ori înainte să iei această decizie. Nu vei mai putea crea alt cont în viitor la acest operator dacă ai ales să-l închizi pe cel avut în prezent.

În cazul în care motivul închiderii contului nu este legat de dependență, ci de nemulțumirea legată de serviciile Gets Bet ai și alte alternative de case pariuri, cum ar fi:

S-ar putea  te intereseze și: