Get’s bet verificare bilet

0

Get's Bet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc la care pot fi jucate atât bilete în agenții stradale, cât și pe internet din fața calculatorului sau a telefonului. Dacă vrei să afli cum afli Get Bet rezultate și cum faci verificarea biletului citește acest articol.

BONUS PRIMA DEPUNERE

getsbet.ro

Încasează bonus 50% până la 600 RON + 25 RON FreeBet

Nu vrei să citești tot ce am scris în continuare? Atunci poți urmări tutorialul video în care îți explicăm cum se face verificarea biletului la Gets Bet.

https://youtu.be/L8snVFUUqcM

În primul rând trebuie să știi că site-ul www.getsbet.ro este împărțit în 2 secțiuni: ONLINE și AGENȚII. La fel voi împărți și eu articolul.

1. Verificare bilet Gets Bet jucat într-o agenție stradală

getsbet-pariuri-sportive

Intră în secțiunea AGENȚII de pe site-ul operatorului și în partea dreaptă sus vei găsi o căsuță în care scrie Verifica bilet….
Acolo trebuie să introduci codul scris pe biletul tău jucat la Getsbet. Codul îl vei găsi în partea superioară a biletului.

getsbet-bilet

După ce ai dat pe lupa pentru căutare îți va fi afișat pe ecran biletul și starea pronosticurilor de pe el.

getsbet-bilet-verificat

Ai un bilet la Gets bet loto? Poți să-l verifici și pe acesta la fel ca cel de la pariuri sportive. Doar că pentru a face verificarea trebuie să intri în secțiunea LOTO de pe site-ul Getsbet.

Atât la pariuri sportive, cât și la loterii internaționale pe Get Bet REZULTATE vei găsi rezultatele evenimentelor sportive și extragerilor de la loteriile din ultima săptămână.

2. Get's Bet verificare bilet jucat online

Dacă ai ales să pariezi la fel cum o fac pariorii profesioniști, adică online, va trebui să intri în secțiunea ONLINE de pe site-ul getsbet.ro.

După ce te-ai logat în cont în colțul din partea dreaptă sus pe pagina web de la casa de pariuri va trebui să dai click pe numele de utilizator. Se va afișa un meniu similar cu cel din imaginea de mai jos.

getsbet-verificare-online

Acolo va trebui să dai click pe Istoric pariere dacă dorești să-ți fie afișate biletele stabilite. În cazul în care vrei să vezi ce bilete ai în desfășurare dă click pe Pariuri deschise.

Pariază online AICI la Gets Bet România!

După cum ai putut vedea nu este deloc dificil să faci verificarea biletului la Gets bet, indiferent dacă l-ai jucat online sau într-o agenție stradală.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here