Get’s bet verificare bilet

0

Get's Bet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc la care pot fi jucate atât bilete în agenții stradale, cât și pe internet din fața calculatorului sau a telefonului. Dacă vrei să afli cum afli Get Bet rezultate și cum faci verificarea biletului citește acest articol.

Nu vrei să citești tot ce am scris în continuare? Atunci poți urmări tutorialul video în care îți explicăm cum se face verificarea biletului la Gets Bet.

În primul rând trebuie să știi că site-ul www.getsbet.ro este împărțit în 2 secțiuni: ONLINE și AGENȚII. La fel voi împărți și eu articolul.

1. Gets Bet verificare bilet jucat într-o agenție stradală

Intră în secțiunea AGENȚII de pe site-ul operatorului și în partea dreaptă sus vei găsi o căsuță în care scrie Verifica bilet….
gets bet siteAcolo trebuie să introduci codul scris pe biletul tău de pariuri. Codul îl vei găsi în partea superioară a biletului.

bilet getsbet

După ce ai dat pe lupa pentru căutare îți va fi afișat pe ecran biletul și starea pronosticurilor de pe el.

getsbet bilet verificat

Ai un bilet la Gets bet loto? Poți să-l verifici și pe acesta la fel ca cel de la pariuri sportive. Doar că pentru a face verificarea trebuie să intri în secțiunea LOTO de pe site-ul Getsbet.

Joacă AICI pariuri online pe cele mai tari loterii internaționale!

Atât la pariuri sportive, cât și la loterii internaționale pe Get Bet REZULTATE vei găsi rezultatele evenimentelor sportive și extragerilor de la loteriile din ultima săptămână.

2. Get's Bet verificare bilet jucat online

Dacă ai ales să pariezi la fel cum o fac pariorii profesioniști, adică online, va trebui să intri în secțiunea ONLINE de pe site-ul getsbet.ro.

După ce te-ai logat în cont în colțul din partea dreaptă sus pe pagina web de la casa de pariuri va trebui să dai click pe numele de utilizator. Se va afișa un meniu similar cu cel din imaginea de mai jos.

getsbet verificare bilet online

Acolo va trebui să dai click pe Istoric pariere dacă dorești să-ți fie afișate biletele stabilite. În cazul în care vrei să vezi ce bilete ai în desfășurare dă click pe Pariuri deschise.

Pariază online AICI la casa de pariuri numărul 1 în România!

După cum ai putut vedea nu este deloc dificil să faci verificarea biletului la Gets bet, indiferent dacă l-ai jucat online sau într-o agenție stradală.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+756.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here