Pariu Șansă Gets Bet

Scris de Laur198518/01/2024

Gets Bet se numără printre cele mai bune agenții de pariuri sportive din țară. Operatorul pune la dispoziția jucătorilor mai multe opțiuni de pariuri. Printre ele se numără și Pariu Șansă.

logo gets bet alb

 Bonus până la 600 RON

Dacă ești un parior înrăit, probabil ți s-a întâmplat de mai multe ori să ai mai mult de 10 meciuri pe el și să pierzi pe un singur meci. Totuși, acel bilet se poate transforma în câștigător dacă vezi miza pe Pariul Șansă oferit de Get’s Bet.

Așadar, dacă vei miza un bilet cu mai multe evenimente pe el și ai doar un singur meci pierdut, biletul va fi câștigător. Totuși, cota totală a acelui bilet va fi scăzută proporțional.

getsbet pariu Șansă

Cum funcționează Pariul Șansă la Gets Bet?

Pentru a putea juca un pariu șansă la Gets Bet, trebuie să adaugi minim 11 evenimente pe un bilet de joc. Nu contează pe ce meci te-ai decis să pui pariuri. Pot fi evenimente din fotbal, baschet, tenis sau chiar eSports, de ce nu.

De asemenea, nu contează nici dacă aceste pariuri sunt plasate pre-meci sau live, în timpul evenimentului, pentru că ambele categorii de pariuri sunt eligibile pentru promoția Pariu Șansă la Gets Bet.

Cota minimă pentru fiecare eveniment de pe bilet la Pariu Șansă de la Get’s Bet trebuie să fie de minim 1.20 la momentul plasării.

Dacă pe bilet vei pierde un singur meci, vei primi înapoi o cotă de câștig de 5% din cotele meciurilor corect alese la Gets Bet.

Nu în ultimul rând, pe lângă faptul că nu ești limitat la Pariu Șansă Gets Bet din punctul de vedere al selecției evenimentelor, trebuie să știi că în cazul în care un eveniment este anulat, vei primi cota 1.00.

Și în acest caz stai fără grijă, întrucât șansa îți va surâde dacă vei opta pentru opțiunea Pariu Șansă la Gets Bet.

pariul sansa la gets bet

Șansă fotbal de la Gets Bet

Pariul șansă fotbal oferit de Gets Bet este similar cu Pariu Șansă, însă ai o limitare în acest sens. Concret, va trebui să alegi doar meciuri de fotbal din oferta Gets Bet. Nu poți alege și alte evenimente din tenis, baschet și altele pentru a miza.

Ca să profiți de această ofertă, va trebui să plasezi pariuri pe minim 10 meciuri, iar cota să fie de cel puțin 1,35 pentru fiecare meci. Biletul șansă fotbal trebuie să fie simplu, cu o singură linie. Nu sunt acceptate la oferta Gets Bet pariuri multiple (pariu acumulator).

Dacă în pariul tău ți-au ieșit, să zicem, 9 meciuri, vei primi înapoi 15% din totalul meciurilor pe care le-ai nimerit, chit că un pariu nu ți-a ieșit „verde”.

Totodată, dacă un singur meci este anulat, vei primi cotă 1,00, dar acel bilet pe care l-ai plasat rămâne valabil.

Pariul Șansă 200 la Get’s Bet

sansa 200 gets bet

În oferta Gets Bet, una dintre cele mai renumite case de pariuri, vei găsi și promoția Pariul Șansă 200. Să știi că oferta este una asemănătoare cu Pariu Șansă și cel pentru fotbal, așa că poți miza cu încredere.

La Pariul Șansă 200 de la Gets Bet va trebui să plasezi pariuri pe un bilet care să aibă cotă egală sau mai mare de 200, dar și o cotă maximă de 5. Cele două condiții sunt necesare pentru a miza pe orice eveniment de pe bilet.

Să presupunem că vei pierde la final un meci pe fotbal. Biletul tău va fi câștigător, pentru că ai șansa să câștigi de 10 ori miza biletului la Gets Bet.

Totodată, operatorul specifică faptul că dacă pariul pe un singur meci sau mai multe meciuri sunt anulate, condiția de bonus (Cota totală minimă 200) se va realiza la cote rămase după aplicarea cotei 1.

Alte bonusuri la Gets Bet

Poți profita de șansă la Gets Bet prin mai multe bonusuri oferite de una dintre cele mai cunoscute case de pariuri. Pe lângă Pariu Șansă, Șansă Fotbal și Pariul Șansă 200, să știi că operatorul îți pune la dispoziție și alte oferte pentru a miza pe pariuri.

Spre exemplu, în oferta de fotbal mai găsești promoția Maxi-Cote de la Gets Bet. În acest caz, va trebui să plasezi pariurile pe evenimentele cărora li se acordă o cotă specială.

În articolul Gets Bet cod bonus vei găsi toate ofertele promoționale disponibile.

Meciurile determinate ca Maxi-Cote vor avea ca opțiuni de pariere cote de Final și Șansă Dublă (1, X, 2, 1X, X2 și 12). Evenimentele stabilite pentru pariurile Maxi-Cota nu pot fi combinate cu meciurile de bază, ele fiind condiționate de condiția MINIM 6.

De asemenea, mai ai și promoția „Super Bonus” de la Get’s Bet. Aceasta se aplică în cazul biletelor câștigătoare ce conțin cel puțin 6 meciuri cu cote de minim 1.25. Pentru „Super Bonus” nu se califică acele meciuri de pe bilete care conțin Maxi-Cote.

Se acordă un bonus la câștig între 5% și 100%, astfel:

 • 6 Evenimente: 5%
 • 7 Evenimente: 10%
 • 8 Evenimente: 15%
 • 9 Evenimente: 20%
 • 10 Evenimente: 25%
 • 11 Evenimente: 30%
 • 12 Evenimente: 35%
 • 13 Evenimente: 40%
 • 14 Evenimente: 45%
 • 15 Evenimente: 50%
 • 16 Evenimente: 55%
 • 17 Evenimente: 60%
 • 18 Evenimente: 65%
 • 19 Evenimente: 70%
 • 20 Evenimente: 75%
 • 21 Evenimente: 80%
 • 22 Evenimente: 85%
 • 23 Evenimente: 90%
 • 24 Evenimente: 95%
 • 25 Evenimente sau mai multe: 100%.

Concluzii

Vrei să profiți de Pariu Șansă la Gets Bet? Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont de utilizator. Urmează pașii din tutorialul înregistrare Gets Bet, verifică-ți contul și ia-ți oferta potrivită pentru tine când faci miza pe fotbal sau alt sport.

Indiferent dacă alegi Pariul Șansă sau alte oferte pe care le are Gets Bet, ține cont de bugetul pe care îl ai. Pentru a miza la pariuri trebuie să ai parte și de șansă pentru ca acel bilet să-ți iasă „verde”, însă noi îți dorim mult succes!

Dacă ai alte întrebări suplimentare, le poți lăsa în secțiunea de comentarii și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: