Curse cu cai – jocuri virtuale

0

Singurele sporturi unde poți să pariezi la orice oră și în orice zi din an sunt cele virtuale, care conțin printre altele și curse cu cai. Din acest articol vei afla tot ce este necesar despre jocuri cu curse de cai, cum și unde se poate paria pe acest sport.

Pariază AICI pe curse de cai virtuale!

curse cu cai virtuale

1 Ce presupun jocurile cu cai

La startul fiecărei curse vor participa între 8 și 10 cai. Calul care va finaliza primul cursa va fi cel care va termina o tură de hipodrom. Un joc cu cai durează între 1 minut și 2 minute, astfel că au loc foarte multe astfel de jocuri cu căluți într-o singură zi (peste 200).

rotiri gratuite 119

Denumirile participanților sunt fictive și sunt diferite de la o casă de pariuri la alta.

Cursele funcționează ca un joc pe calculator, unde tu ca parior n-ai nicio influență. Poți doar să urmărești desfășurarea acestora.

În cadrul acestor întreceri totul este fictiv. Interesant este faptul că ai șanse să câștigi la fel ca și în cazul curselor reale cu cai.

2 Care sunt opțiunile de pariuri

În funcție de regulamentul casei de pariuri poți să mizezi pe curse cai din 3 în 3 minute, din 4 în 4 minute sau la fiecare 5 minute. În cadrul acestor jocuri cu curse de cai există destul de puține tipuri de pariuri virtuale, pe care le voi prezenta în continuare.

pariuri curse cu cai virtuale

  • Câștigător joc cai: Fiecare cal primește câte o cotă, situată de obicei în intervalul 2.75-30. Sistemul este același precum în sporturile reale, cota cea mai mică fiind a favoritului, iar cea mai mare a celui cu cele mai puține șanse să se impună.
  • Nu va câștiga: Cotele pentru acest tip de pariu pentru jocuri cai sunt foarte mici, sub 1.40 aproape de fiecare dată. Practic, sunt șanse foarte mari ca un astfel de pronostic să fie câștigător, luând în considerare că ai 7 din 8, respectiv 9 din 10 șanse de câștig;
  • Clasare în primii 3 / Nu se va clasa în primii 3: alegi un cal, iar în funcție de opțiunea pe care o joci, acesta trebuie să ocupe unul din primele 3 poziții sau să se afle în afara podiumului;
  • Primii 2 cai: dintre cei 8 sau 10 cai disponibili trebuie să mizezi pe 2 care crezi că vor termina pe primele 2 locuri, poți miza pe ordinea exactă la cote mai mari sau pe aleatoriu (va fi important ca ambii cai să termine pe primele 2 locuri, fără să conteze în ce ordine) la cote mai mici;
  • Primii 3 cai: valabil ce am scris la Primii 2 cai, diferența fiind că acum vei miza pe primii 3 cai.

Toate tipurile de pariuri prezentate mai sus le regăsești doar la anumite agenții. Unii operatori preferă să ofere doar opțiunea de câștigător al cursei sau doar variantele de clasare în primii 2 sau în primii 3.

Vezi AICI care este casa de pariuri cu cea mai bună ofertă de pariuri pe curse virtuale de cai!

Un aspect interesant oferit de majoritatea caselor de pariuri este acela că poți verifica istoricul curselor unui participant, astfel încât să vezi ce rezultate a obținut și care este seria sa, dacă trece printr-o perioadă bună sau nu, exact ca în cazul evenimentelor reale.

3 Case de pariuri recomandate care oferă curse de cai virtuale

Dintre toate casele de pariuri online pe care le recomandăm cea mai bună ofertă de pariuri pe curse de cai o găsești la netbet.ro. După cum poți observa din imaginea de la punctul 2 al acestui articol vei putea miza la Netbet atât pariuri Forecast, cât și Tricast.

În rest, la betano, efortuna.ro sau superbet.ro ai posibilitatea să mizezi pe câștigătorul cursei și pe faptul că un anumit cal se va clasa pe locurile 1-2 sau pe locurile 1-3. Nu vei putea miza la niciuna dintre ele pe ordinea exactă a primilor 2 sau 3 cai.

Nu-ți mai rămâne decât să deschizi un cont la una dintre casele de pariuri menționate mai sus și să pariezi pe jocuri cu cai, mai ales atunci când oferta la sporturile reale este conține puține evenimente.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

888sport

L1160654W000324

L1172986W000768

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON100% pana la 1000 RON250% pana la 2500 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
32 din 4768%+1145.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here