Loto Canada Columbia Britanica 6/49

Scris de ag2r23/01/2024

O loterie mai de nișă este Canada Columbia Britanica 6/49, un joc de loto despre care găsești toate informațiile în acest articol. A nu se confunda cu loteria Canada 6/49 clasică, fiind extrageri diferite la loterii diferite.

Canada Columbia Britanica 6/49 este o loterie populară în continentul nord-american ajunsă de ceva timp și în oferta agențiilor de pariuri cu loto din România.

Ar fi bine ca înainte să joci la Columbia Britanica 6/49 să parcurgi acest articol pentru a afla cum se joacă, când au loc extragerile dar și sfaturi utile și strategii care te vor ajuta să-ți mărești șansele de câștig.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Cum se joacă Loto Canada Columbia Britanica 6/49?

Dacă ai cunoștințe minime despre loteriile internaționale știi probabil că acest tip de joc presupune extragerea unor bile cu numere dintr-o urnă cu mai multe bile.

Așa cum îi spune și denumirea, la această loterie vor fi extrase 6 numere dintr-un total de 49.

Când au loc extragerile Loto Canada Columbia Britanica 6/49?

Extragerile la Canada Columbia Britanica 6/49 au loc în fiecare zi de joi și duminică la ora României 04:30 și, uneori, la 05:30.

Am observat diferențe orare între casele de pariuri, însă trebuie să știi că aceste extrageri au loc de două ori pe săptămână, joi și duminică dimineață.

Cele mai bune strategii pentru a câștiga la loto Canada Columbia Britanica 6/49

Înainte de a miza bani pe biletele la loteria canadiană ar fi bine să știi câteva strategii de pariere.

În continuare îți voi prezenta 3 strategii cu precizarea că niciuna nu reprezintă o rețetă de succes, fiecare având inconvenientele ei.

Martingale

Primul sistem pe care ți-l prezint este strategia Martingale. Ea constă în dublarea mizei după fiecare bilet pierdut.

Începi cu 1 unitate. Dacă pierzi biletul, mizezi apoi 2 unități. Dacă l-ai pierdut și pe acesta mizezi 4 unități pe biletul următor și tot așa.

La un moment dat numărul ales va fi extras și atunci vei ieși pe profit indiferent câți pași pierduți ai avut înainte.

Este vital să joci această strategie pe un singur număr!

De ce?

Simplu, ai cote de peste 7 și în general sunt șanse foarte mari să câștigi mult mai ușor pe un număr decât să joci pe mai multe numere.

Fibonacci

A doua strategie are la bază șirul lui Fibonacci și se pliază de asemenea pe această loterie pentru că avem cote peste 7 pentru un număr.

În esență, miza biletului următor este dată de suma mizelor precedentelor două bilete. Și jucăm așa până prindem numărul ales.

Exemplu:

  • Bilet 1 - Miza 1 unitate - pierzător.
  • Bilet 2 - Miza 1 unitate - pierzător.
  • Bilet 3 - Miza 2 unități - pierzător.
  • Bilet 4 - Miza 3 unități - pierzător.
  • Bilet 5 - Miza 5 unități - pierzător.
  • Continui așa până când vei obține primul bilet câștigător, după care poți să o iei de la capăt cu alt număr sau la o altă loterie.

Important! Și la Martingale și la Fibonacci ai nevoie de o sumă de bani consistentă, cu care să poți juca minim 15 pași.

D’Alembert

Poți încerca și strategia bazată pe sistemul D’Alembert, o strategie care are la bază progresia matematică negativă.

Trebuie să stabilești miza pe care vrei să o joci, să spunem 1 unitate.

Apoi vei stabili o variabilă X reprezentând 10-20% din miza inițială.

După fiecare pariu pierdut vei mări miza cu variabila X. Apoi, după fiecare pariu câștigat scazi din miza noului bilet variabila X.

Trebuie să ai un buget consistent care să îți permită să susții minin 10 pași la această strategie.

Sfaturi generale pentru loteria Canada Columbia Britanica 6/49

Variază stilul de joc

Dacă până acum poate jucai la loteria tradițională o sumă mai mică și sperai la câștigul cel mare, încearcă să abordezi lucrurile diferit.

Încearcă să joci un număr cu Martingale sau Fibonacci. Mai bine câștiguri mai mici dar realizabile decât să speri ani la rând la premiul cel mare.

Adaptează mizele

Ai grijă cum gestionezi banca mai ales dacă vrei să joci unul dintre sistemele de joc de mai sus.

Recomandat este să începi cu o miză mai mică pentru că va fi nevoie de multă răbdare și de consecvență. Nu începe o strategie de joc cu sume mari.

Urmărește cu atenție cotele

Vei observa diferențe sensibile între cote la casele de pariuri. Spre exemplu, dacă vrei să joci Martingale sau Fibonacci alege casa de pariuri care are cota mai mare pentru un singur număr.

Dacă joci sisteme la 2-3 numere alege casa de pariuri care oferă cotele cele mai mari la aceste combinații.

Profită de bonusurile oferite

Mai jos am prezentat casele de pariuri cu loto, iar la două dintre acestea ai oportunitatea de a juca 5 bilete la loto fără să pierzi bani.

Nu rata promoțiile și bonusurile oferite de casele de pariuri.

Statistici și rezultate pentru Loto Canada Columbia Britanica 6/49

Cel mai ușor poți să afli rezultate Canada Columbia Britanica 6/49 este să accesezi pe site-ul casei de pariuri secțiunea de rezultate.

Alternativ, dacă folosești aplicația pentru mobil de la casa de pariuri ai opțiunea de a primi notificări cu statusul biletelor tale.

Case de pariuri la care poți juca pe Loto Canada Columbia Britanica 6/49

Vei observa că aproape toate casele de pariuri din România au și această loterie în ofertă. Verifică mai jos promoțiile existente și cotele oferite pentru a plasa inspirat bilete la această loterie.

Iată cele mai importante case de pariuri unde poți miza la Canada Columbia Britanica 6/49.

Betano

canada columbia britanica 6 49 betano

La Betano Loto avem o cotă bună pentru un singur număr câștigător, 7.50.

Pentru 2 numere bifate deja crește cota la 75, iar dacă ai noroc și prinzi 3 numere pe bilet vei câștiga de 750 de ori suma pariată.

Am observat că la Betano sunt disponibile statistici pe pagina loteriei Columbia Britanica 6/49 privind cele mai frecvente sau cele mai rare 5 numere extrase, perechi frecvente sau perechi consecutive frecvente.

Acest lucru îți vine în ajutor pentru că nu mai e nevoie să cauți informațiile respective pe pagini de statistici și rezultate.

Miza minimă dacă vrei să joci la Betano pe loto Canada Columbia Britanica 6 din 49 este de numai 1 leu.

Las Vegas

canada columbia britanica 6 49 las vegas

La Loto Canada Columbia Britanica 6/49 Las Vegas ai oportunitatea de a-ți testa norocul pentru o miză minimă de doar 1 leu / bilet.

Vei observa că ai parte de cote destul de bune, identice u cele de la Betano.

Tot la fel ca la Betano avi un buton de statistici pe care dacă vei apăsa o să poți vedea cele mai frecvente și cele mai rare 5 numere extrase, perechile frecvente câștigătoare sau perechile consecutive frecvente.

Las Vegas rămâne o opțiune viabilă dacă vrei să joci Martingale sau Fibonacci pe un număr.

Superbet

superbet canada columbia britanica 6 49

Lucrurile stau destul de bine și la Superbet loto din punct de vedere al cotelor oferite, în sensul în care avem cea mai mare cotă pentru un singur număr, la egalitate cu Publicwin.

Avem și aici posibilitatea de a adăuga pe biletul de joc cele mai frecvente sau cele mai rare 5 numere dar și perechile câștigătoare des sau perechile consecutive câștigătoare.

Miza minimă ca să joci pe Canada Columbia Britanica 6/49 este și la Superbet de numai 1 leu.

cote canada columbia britanica 6 49 2024

Concluzii

Canada Columbia Britanica 6 din 49 este disponibilă chiar la toate casele de pariuri online care au loterii internaționale.

Interesant este faptul că Superbet oferă cea mai bună cotă pentru un număr.

În schimb, dacă vrei să pariezi pe 2 sau mai multe numere atunci ar trebui să te orientezi către celelalte 4 agenții online, toate oferind aceleași cote.

Nu uita însă că jocul de loterie are la bază un singur factor, norocul. Loteria este un hobby și trebuie privit ca atare și nu ca o metodă de făcut bani.

S-ar putea  te intereseze și: