Casa pariurilor loto

Scris de ag2r30/07/2022

Dacă ești pasionat de jocurile tip loterie trebuie să știi că agenția Casa Pariurilor este una dintre alternativele unde poți juca la loto. Are în ofertă principalele loterii și cote competitive. În acest articol găsești cele mai utile informații despre loteriile internaționale de la Casa Pariurilor.

BONUS LOTO PRIMA DEPUNERE

betano mobil wh

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

loto casa pariurilor

Piața loteriilor internaționale este variată în oferta de la Casa Pariurilor. Fie că vorbim de loterii europene sau cele de peste ocean, găsim foarte multe oportunități pentru a juca.

Casa Pariurilor loto are în ofertă extrageri din 23 de țări, iar oferta este una generoasă. În fiecare țară avem, de regulă, minim 2 loterii pe care putem miza.

Cotele sunt în general competitive, poate nu cele mai bune de pe piață, însă în mod clar sunt undeva în top 5.

Nu trebuie ignorat însă principalul argument pentru care este indicat să joci la loterii internaționale la case de pariuri online: comoditatea și experiența de joc.

Trebuie să știi că este mult mai avantajos să joci pe internet. Aici nu doar că nu va trebui să te duci până la o agenție pentru a juca, dar vei câștiga și mai mult decât în agenții jucând aceeași sumă de bani pe aceleași numere la aceeași loterie.

Loto Casa Pariurilor

loto casa pariurilor online

Iată care sunt principalele loterii internaționale la care poți plasa bilete la Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor loto Polonia 20/80

Conform unor statistici aceasta este cea mai jucată loterie internațională la noi în țară. Sunt extrase 20 de bile dintr-un total de 80 aflate în urna de joc.

Se pot juca mai multe sisteme la pariuri Loto Polonia online, cu posibilități multiple de câștig, iar cotele sunt foarte bune. Pentru un singur număr avem o cotă de 3.77, pentru două numere avem cota 15, iar pentru 8 numere ghicite, primim o cotă de 140.000.

Grecia Kino Casa Pariurilor

grecia kino casa pariurilor

Grecia Kino este una dintre cele mai jucate loterii internaționale, pentru că are extrageri foarte dese, din 5 în 5 minute.

Are și un istoric bogat în premii mari acordate, deoarece au fost câștiguri mari înregistrate aici destul de des.

La fiecare extragere se scot din urnă 20 de numere, din totalul celor 80. Se pot adăuga maxim 15 numere pe fiecare bilet de joc, însă nu este deloc indicat să joci 15 numere.

Se pot juca însă sisteme de joc de tipul 2/3, 3/5, 5/7 etc, câștigurile fiind calculate corespunzător fiecărei scheme de joc alese.

Cel mai frecvent se joacă la loto Grecia Casa Pariurilor pe numerele "calde", adică pe numerele care ies cel mai des.

Italia 10e Loto 20/90

Cea mai jucată variantă de loterie italienească este foarte populară și la noi în țară.

Sistemul de joc nu diferă foarte mult de loteria grecească prezentată anterior, exceptând faptul că de data aceasta avem 10 bile în plus în urnă, adică un total de 90, din care se extrag de fiecare dată 20 de bile.

Se pot juca maxim 15 numere pe bilet. Totodată, se pot juca diferite combinații tip 1/3, 3/5, 5/7 și tot așa.

Cotele pentru un singur număr sunt ceva mai bune. Astfel, vom primi cota 4.20 pentru un singur număr ghicit, 20 pentru două numere, 100 pentru 3 etc.

Extragerile au loc tot din 5 în 5 minute, zilnic, ceea ce face și această loterie foarte potrivită pentru cei care vor să încerce strategia Martingale sau orice altă tehnică de joc care presupune miză progresivă.

Loto Franța 5 49 și 20 70

Ambele loterii franceze sunt populare în România.

La prima loterie, Franța Keno 20/70, așa cum îi spune și numele, se extrag 20 de numere dintr-un total de 70.

Cotele oferite aici variază între 3.40 pentru un singur număr ghicit și 50.000 pentru 8 numere ghicite. Se pot juca doar 8 numere pe o variantă simplă.

Au loc numai 2 extrageri pe zi, ceea ce face ca suspansul să fie și mai mare.

De partea cealalta, la Loto 5/49, lucrurile stau diferit, pentru că aici se extrag doar 5 numere din cele 49 aflate în urnă.

Cotele sunt mult mai mari. Pentru un singur număr ghicit avem cota 9.25, iar pentru toate cele 5 numere extrase avem o cotă câștigătoare de 450.000.

La Loto Franta 5 49 Casa Pariurilor sunt în total doar 3 extrageri în fiecare săptămână. Premiile mari fac însă acest joc foarte atractiv.

Loto Finlanda 20/70

Sunt foarte multe similitudini între această loterie și cea franceză, tot pe sistemul 20/70.

Chiar și la cote, avem un echilibru perfect. Astfel, pentru un singur număr ghicit primim cota 3.40, în timp ce pentru indicarea corectă a 8 numere extrase avem o cotă de 50.000.

La această loterie, extragerile au loc o singură dată pe zi, la ora 14.

Ca și în cazul loteriei franceze, putem juca un maxim de 15 numere pe bilet, în diferite combinații.

Este un joc de loterie foarte asemănător celebrului Loto 6/49 organizat de Loteria Română.

Cotele sunt destul de bune, cu toate că șansele de câștig sunt ceva mai mici. Astfel, pentru un singur număr ghicit, avem o cotă de 7.77, pentru două numere primim cota 73, iar dacă avem noroc și nimerim toate cele 6 numere avem o cotă excelentă de 225.522.

Extragerile sunt programate de două ori pe săptămână, miercurea și sâmbăta, de la aceași oră, 19:00.

Loteria germană ne mai propune un joc tip Keno 20/70, similar cu sistemele de joc identice explicate mai sus. Aici câștigurile sunt mai dese, pentru că și șansele de reușită sunt ceva mai mari, însă, cum era și firesc, și cotele sunt mai mici.

Loto SUA

Nu puteam să tratăm acest capitol al loteriilor internaționale fără să ne referim la cele de peste ocean.

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție nu mai puțin de 31 de loterii americane, fiecare cu particularitățile sale.

Avem loteria Keno Washington Daily, care se joacă pe sistemul 20/80 și începe în fiecare dimineață la ora 6:00, pentru cei mai matinali dintre noi. Sistemul de joc este deja explicat, iar câștigurile sunt destul de bune.

Mai avem apoi loteria New Jersey 6/49, care are un sistem de joc identic cu cel al loteriei germane 6/49. Extragerile au loc în fiecare marți și vineri de la ora 02:55.

Italia Win for life Numerone 1/20

Un joc cu totul inedit este loteria Win for Life 1/20, acolo unde va trebui să indicăm singurul număr extras dintr-o urnă de 20. Extragerile au loc zilnic în intervalul orar 08-24, din oră în oră.

Nu există decât o singură modalitate de câștig, anume de a indica singurul număr extras. Astfel, avem o cotă unică de câștig, în cazul de față 19.

Loto Slovacia 5/35

Este al doilea cel mai popular tip de loterie slovacă, după Keno 20/80. Dacă în cazul jocului de keno, regulile sunt simple, ele fiind comune cu ale altor loterii similare, aici la 5/35 lucrurile stau diferit.

Sistemul de joc, cu extragerea a 5 numere dintr-un total de 35 duce la mărirea șanselor de câștig spre deosebire de un joc de loterie clasic.

Cotele oferite sunt foarte bune, 6.60 pentru un număr câștigător, 52 pentru două numere, 550 pentru trei, mergând până la cea mai mare cotă, 90.000 pentru nimerirea tuturor numerelor câștigătoare.

Extragerile au loc de două ori pe săptămână, miercurea și duminica, de la aceeași oră, 18:45.

Extragerile au loc de două ori pe săptămână, în fiecare zi de marți și de vineri, de la ora 21:45, o oră potrivită pentru absolut toate categoriile de jucători.

Teoretic, sunt șanse mai mici de câștig decât la loteria clasică 6/49, însă și premiile sunt consistente.

Pentru un număr câștigător avem o cotă de 9.50, pentru două numere primim cota 115, iar pentru indicarea tuturor numerelor câștigătoare primim de 500.000 de ori suma mizată.

Rezultate Loto Casa Pariurilor

În cazul în care vrei să vezi la Casa Pariurilor rezultate loto de la o anumită extragere va trebui să intri în secțiunea LOTO de pe site-ul operatorului.

După aceea dai click pe loteria pentru care vrei să vezi rezultatele și apeși pe caseta Rezultate din pagina afișată. Ulterior va trebui să alegi data și intervalul orar pentru care vrei să vezi rezultatele de la loteria respectivă.

rezultate loto polonia casa pariurilor

De exemplu eu am selectat să văd rezultate Loto Polonia Casa Pariurilor. Acum ar fi trebuit să aleg data (în ziua în care am scris articolul nu era vreo extragere, de aceea mesajul afișat) și intervalul orar și-mi erau afișate rezultatele instant.

La fel procedezi și pentru a vedea la Grecia Kino rezultate sau la oricare altă loterie din oferta celor de la Casa Pariurilor.

Concluzii

Sunt foarte multe variante și tipuri de loterii internaționale. În primul rând cred că factorul principal în alegerea unei loterii îl reprezintă timpul, pentru că un jucător cu mai mult timp liber poate aloca mai multe ore unor sesiuni de jocuri loto.

Apoi, în funcție de tiparul de joc al fiecăruia, unii încearcă un bilet cu numere prestabilite pe care le joacă mereu, alții încearcă să atace combinații scurte de 1-2 numere.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de loteriile de la Casa Pariurilor te aștept în secțiunea de comentarii de la acest articol.

Te-ar mai putea interesa și:

Spune părerea ta aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
55 din 86
PROCENTAJ
64%
UNITĂȚI
+1553
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și:

Loto 6 din 49 Germania

Loto 6 din 49 Germania

Casa pariurilor loto

Casa pariurilor loto

Belgia Keno – strategii, sfaturi utile și rezultate

Belgia Keno – strategii, sfaturi utile și rezultate

Cele mai frecvente / norocoase numere la LOTO

Cele mai frecvente / norocoase numere la LOTO

Loto Euro Millions 5/50 – prezentare, rezultate și sfaturi

Loto Euro Millions 5/50 – prezentare, rezultate și sfaturi

Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate

Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate

Cum să câștigi la Loto 6 din 49

Cum să câștigi la Loto 6 din 49

Pe ce program și la ce oră este extragerea Loto 6/49

Pe ce program și la ce oră este extragerea Loto 6/49

Loto 6/49 explicat pe înțelesul tuturor

Loto 6/49 explicat pe înțelesul tuturor