Top case de pariuri unde putem juca loto online

Scris de Laur198508/07/2022

Loteriile online sunt din ce în ce mai populare, iar în ultimii ani numeroase case de pariuri au introdus în ofertele lor opțiuni de a plasa bilete loto online. Înainte de a descoperi fascinația jocului la ruletă sau atractivitatea păcănelelor, românii au jucat numerele lor norocoase la Loteria Română, una din cele mai vechi companii de stat, care organizează astfel de jocuri de noroc.

BONUS LOTO PRIMA DEPUNERE

betano mobil wh

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

top case de pariuri unde putem juca loto online

Treptat, a apărut posibilitatea de a juca loto la casele de pariuri, cele care au început să promoveze loterii online celebre din întreaga lume. 

Marile loterii internaționale sunt prezente cu bilete disponibile în cadrul multor case de pariuri online cu loto, unde poți paria pe numerele favorite la Loto Polonia, Grecia Kino, Ungaria Keno, Letonia Keno, Belgia Keno, Germania 6 din 49, Cehia și Polonia Keno, Italia Keno 10e Loto, Washington Daily Keno și multe altele.

Top case de pariuri online cu loto în 2022

Pe piața românească funcționează o serie de case de pariuri loto care oferă cele mai atractive extrageri de la loterii celebre din Europa sau Statele Unite.

superbet loto mobil

Superbet este unul dintre cele mai cunoscute site-uri loto pariuri. Miza minimă este doar 1 leu, iar șansele de câștig sunt numeroase, deoarece aici poți paria pe zeci de loterii online, în orice zi dorești și la orice oră.

Una din cele mai pariate loterii este celebra Grecia Kino, unde se extrag numere din 5 in 5 minute și poți paria chiar pe un singur număr, la o cotă excelentă. Afli imediat dacă ești câștigător, iar valoarea premiilor nu este deloc mică. 

La loto Superbet poți plasa pariuri pe numerele tale norocoase la loteriile din Italia, Polonia sau Finlanda. Nu întâmplător, cele mai grozave câștiguri online s-au înregistrat la loterie online, la Superbet. Cotele excelente te vor convinge să deschizi cont și să-ți încerci norocul când dorești.

2. PublicWin

Publicwin este o altă opțiune potrivită atunci când ești în căutarea unor oferte tentante loto la casele de pariuri. În oferta Publicwin sunt prezente loterii europene – Polonia Multi Multi, Cehia Keno, Ungaria Putto, dar și loteria australiană 7/45, cu cote începând de la 5.5. 

Pariuri simple sau combinate, pariuri pe unul sau 2-3 până la 8 numere, oferă șanse bune de câștig.

3. Netbet

Netbet loto este sinonim cu distracția. Aici poți urmări live extrageri la loteriile din Grecia, Italia, Slovacia, Polonia, SUA, Irlanda, dar și loteria cea mai populară din Belgia, Keno 20/70

Secțiunea de statistici ale celor mai rare sau frecvente numere extrase, perechi de numere sau alte sugestii utile, te ajută să îți construiești cea mai bună strategie pentru viitoarele tale pariuri online loto.

Maxbet este o altă casă de pariuri cu o ofertă atractivă de pariere la marile loterii din Franța, Letonia, Finlanda, Italia, UE sau la Germania Keno. Cotele tentante te vor convinge să încerci să plasezi măcar un pariu.

Fiecare din primele 5 bilete necâștigătoare de maximul 5 RON sunt fără risc, deoarece Maxbet îți înapoiază suma pariată sub formă de bonus.

Cum poți juca bilete loto online?

Este suficient să ai un cont deschis pe superbet.ro, de exemplu, și poți paria pe tot felul de extrageri, cu cote excelente. Se poate juca la loto online din confortul casei tale, direct de pe laptop sau telefonul mobil, fără să te mai deplasezi la agenție să completezi biletul norocos. Selectezi opțiunea loto din oferta casei de pariuri, alegi loteria dorită, numerele pe care vrei să pariezi și setezi miza. 

Extragerile dese atrag mulți jucători, care pot paria la loto în orice zi a săptămânii, spre deosebire de vechile extrageri loto sau 6/49, care ofereau o șansă săptămânală.

Numeroase case de pariuri au extrageri zilnice, cu cote atractive, iar rezultatele le afli imediat. Îți deschizi cont la operatorul de pariuri dorit, îndeplinind condițiile pentru a juca online, primești de regulă și un bonus la prima depunere, nu rămâne decât să alegi loteria favorită și să te bucuri de plăcerea jocului.

Avantajele jocului la loto online

Jucând online la loterii internaționale ai numeroase avantaje:

  • Alegi dintr-o ofertă largă și mereu îmbogățită de loterii internaționale
  • Extragerile sunt dese, pe tot parcursul zilei
  • Poți paria sume începând cu 1 leu
  • Nu te mai deplasezi la agenție pentru a completa un bilet, poți paria folosind smartphone-ul, de oriunde te-ai afla
  • Cotele mari înseamnă câștiguri pe măsură, iar casele de pariuri online garantează încasarea corectă a acestor câștiguri
  • Joci în deplină siguranță, căci casele de pariuri recomandate mai sus sunt licențiate de către ONJN și funcționează în cadrul strict al legii
  • Fiecare casă de pariuri oferă aplicații mobile disponibile pentru Android sau în App Store, pentru ca tu să te poți distra direct de pe telefonul mobil

Concluzii

Dacă până acum nu te-ai gândit la jocul de loterie ca o posibilitate de distracție online este momentul să încerci să plasezi miza pe numerele tale norocoase și să trăiești tensiunea reală a extragerilor live, la cele mai faimoase loterii online ale lumii.

Casele de pariuri îți pun la dispoziție zilnic o gamă variată de loterii, iar câștigurile tentante te vor convinge să te distrezi online, de oriunde te-ai afla.

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Frisk
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
23 din 39
PROCENTAJ
59%
UNITĂȚI
+437
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și:

Pariuri loto la Fortuna

Pariuri loto la Fortuna

Bonus Betano Loto: primele 5 bilete fără risc

Bonus Betano Loto: primele 5 bilete fără risc

Loto Letonia Keno 20 62

Loto Letonia Keno 20 62

Loto 6 din 49 Germania

Loto 6 din 49 Germania

Casa pariurilor loto

Casa pariurilor loto

Belgia Keno – strategii, sfaturi utile și rezultate

Belgia Keno – strategii, sfaturi utile și rezultate

Cele mai frecvente / norocoase numere la LOTO

Cele mai frecvente / norocoase numere la LOTO

Loto Euro Millions 5/50 – prezentare, rezultate și sfaturi

Loto Euro Millions 5/50 – prezentare, rezultate și sfaturi

Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate

Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate