Cum să câștigi la Loto 6 din 49

1

Loto 6 din 49 este un joc pur de noroc! Dacă la pariuri sportive sau poker contează norocul dar și jucătorul are importanța sa, la loto (orice tip de loto) jucătorul nu prea contează.

BONUS PRIMA DEPUNERE

netbet logo

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

Totuși sunt câteva sfaturi pe care dacă le vei pune în practică vei avea un pic mai multe șanse să câștigi pe termen lung.

Cum poți câștiga la Loto 6 din 49 – Sfatul 1: Ca să câștigi la loto trebuie să joci!

Când spun că trebuie să joci mă refer că ar trebui la fiecare extragere să ai câteva bilete jucate. Dacă vei juca un bilet pe extragere sau un bilet pe lună șansele să câștigi vor fi foarte mici.

Însă, foarte important, nu intra în banii destinați altor cheltuieli pentru a juca la loto. Precizare valabilă și când vine vorba de pariuri sportive, jocuri de cazino sau poker.

Ideal ar fi să ai un buget lunar pentru acest viciu (jocuri de noroc) și să nu-l depășești. O idee ar fi să nu joci mai mult de 5% din veniturile lunare. Dacă tu ai salariu 1.500 RON n-ar trebui să joci mai mult de 75 RON / lună. În cazul în care joci doar la loto asta

înseamnă că într-o lună vei putea juca 15 variante simple de câte 6 numere.

Cum să câștigi la Loto 6 din 49 – Sfatul 2: Joacă constant aceleași numere

Acest sfat este foarte bun mai ales dacă joci 1-2 variante / extragere și te întrebi ce nr să joc la Loto 6 din 49?

Este drept sunt persoane care au jucat o viață întreagă aceleași numere și nu au câștigat.

Joacă AICI 5 bilete la loterii internaționale fără riscul de a pierde!

Pe de altă parte și dacă schimbi constant numerele (jucând puține variante pe extragere) șansele să prinzi varianta câștigătoare nu vor fi foarte mari.

O situație de-a dreptul tristă ar fi să joci aceleași nr de câțiva ani, să te decizi să le schimbi și după câteva extrageri să iasă chiar acele numere.

Cum să câștigi la Loto 6/49 – Sfatul 3: Evită să joci numere consecutive

Matematic șansele să câștigi cu numerele 1,2,3,4,5,6 sunt aceleași cu a câștiga jucând oricare altă combinație de 6 nr. Totuși, șansele să iasă 6 numere consecutive sunt destul de mici.

La fel de mici sunt șansele să iasă chiar și 4 sau 5 numere consecutive.

Ce numere să pun la Loto 6/49 – Sfatul 4: Nu juca numere din același interval

Aici mă refer la intervale 1-10, 11-20, 21-30 etc. Șansele să câștigi la Loto 6/49 dacă vei juca 3 numere din intervalul 1-10 și încă 3 nr din intervalul 31-40 sunt mai mici (chiar dacă matematic e valabil ce am scris la sfatul 3).

Dacă vei urmări un istoric al tragerilor Loto 6/49 vei vedea că foarte rar se întâmplă să iasă 3 sau mai multe numere dintr-un interval 1-10, 11-20 etc.

Ce numere ar putea ieși la Loto 6 49 – Sfatul 5: Joacă și numere mari

Foarte multe persoane preferă să joace ziua și luna nașterii. Unii poate și vârsta. Astfel pe multe bilete apar numere de la 1 la 31.

De aceea ar fi ideal să joci puțin contra curentului și să cauți să adaugi și numere mai mari. Când am scris acest articol m-am uitat pe site-ul loto.ro și am observat că cele mai frecvente nr extrase erau 5, 4, 36 și 33. Dacă te-ai limita să joci doar numere mici șansele de a prinde varianta câștigătoare vor fi ceva mai mici.

Cu siguranță după ce ai citit acest articol n-ai aflat cum poți câștiga la Loto 6/49 pentru că nu există o formulă magică. Dar, dacă vei ține cont de aceste sfaturi de mai sus pe termen lung șansele să câștigi vor fi, probabil, măcar cu 1-2% mai mari.

Joacă AICI 5 bilete la loterii internaționale fără riscul de a pierde!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

  1. Eu joc de citi ani și nu am cistigat niciodată cele sase numere norocoase la sase din patuzecisinoua va rog fffoarte frumos ajutați-mă am foarte mare nevoie de bani mulți vreau sa im cumpăr o locuinta va mulțumesc pentru intelegere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here