Cum să câștigi la loto – sfaturi utile

1

Pariurile pe extragerile la loterii au devenit tot mai populare în România. Dacă până în urmă cu 2-3 ani românii jucau doar la loteriile organizate de Loteria Română, acum vedem tot mai multe persoane care încearcă să dea lovitura și la loterii internaționale.

BONUS PRIMA DEPUNERE

netbet logo

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

În acest articol mi-am propus să-ți răspund la întrebarea cum castig la loto? Îți voi prezenta mai multe sfaturi utile, dar și câteva scheme loto folosite de jucători.

cum să câștigi la loto

Încă din start vreau să-ți spun că nu există o strategie care să-ți asigure câștigul la loterii. Prin urmare nu paria sume mai mari decât îți permiți, cu gândul că urmând o anumită strategie vei câștiga.

1. Mecanismul de funcționare al unui joc tip loto

Indiferent că este vorba de loteriile organizate de Loteria Română, precum Loto 6 din 49 sau 5 din 40, sau că vorbim de loteriile internaționale precum Kino 20/70, 20 din 80 etc mecanismul este similar.

Într-o urnă sunt introduse bile cu numere de la 1 până la numărul maxim trecut în denumirea loteriei (de exemplu până la 90 pentru Loto Italia 20 din 90). Din acele bile va fi extras un număr egal cu primul număr din denumirea loteriei.

De exemplu la Win For Life 10 / 20 vor fi