Loto Keno Franța

0

Loto Franța 20 70 este unul din cele mai îndrăgite și cunoscute loterii din Europa, fiind lansat acum peste 25 de ani în Franța. În Franța există două loterii principale, Loto Franța Keno 20 70 și Loto 5/49, ambele de mare succes în rândul jucătorilor.

În acest articol, vei afla detalii, strategii, rezultate și sugestii despre cum poți câștiga la loteria Keno 20 70.

BONUS PRIMA DEPUNERE

netbet logo

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

loto keno franta

Ca orice loterie, Loto Franța Keno este un joc de noroc unde se pariază pe numere, mai precis 20 din 70. Au loc 2 extrageri în fiecare zi, la orele 14:30 şi 21:30.

1.Ce este și cum se joacă la Loto Keno Franța

Pentru a paria la Loto Keno Franța, ai la îndemână ofertele loto de la caselor de pariuri online. Poți alege să completezi online bilete cu numerele favorite la Netbet, Fortuna, Publicwin, Superbet, sau Maxbet. Intri la secțiunea Loterii,vezi extragerile, alegi loteria Keno Franța 20 70 și selectezi din tabel numerele, alegi miza și plasezi pariul la loterie.

Majoritatea caselor de pariuri oferă la loto Keno Franța cote începând cu 3.30 pentru un număr, până la 7 numere cu cota de 11350.  

Poți urmări rezultatele la extragerea Keno Franța direct pe site-ul casei de pariuri unde ai jucat biletul, iar când numerele alese sunt câștigătoare, vezi suma obținută în contul tău. Ai opțiunea a juca toate numerele dorite pe acelasi bilet sau ai posibilitatea să combini numere în diferite variante, pe bilete separate.

2. Sfaturi și strategii de câștig la Keno Franța

În afară de celebra strategie Martingale, există și alte metode pentru a-ți optimiza rezultatele la loterie. Una din cele mai cunoscute metode de pariere pe numerele extrase la loterie este metoda parierii pe numerele în remiză.

2.1 Pariuri pe numere în remiză

Aici te folosești de numărul de extrageri consecutive unde un anume număr sau o pereche n-a fost extrasă de la una sau mai multe dăți.

De exemplu, să zicem că la loteria Franța Keno numărul 25 n-a mai fost extras de 7 extrageri consecutive. Astfel acest număr are remiza 7.

Ca să joci folosind remizele este nevoie să cunoști remiza maximă, care reprezintă cea mai mare remiză din istoria loteriei sau măcar dintr-o anume perioadă. Să zicem că remiza maximă este 9. Atunci când remiza actuală este apropiată de remiza maximă este momentul să pariezi pe acel număr.

Poți de asemenea compara remiza actuală cu frecvența de apariție a numărului, într-un anumit interval de timp, adică practic media = raportul dintre numărul de extrageri și cel total de apariții.

Dacă ai de gând să joci numerele care sunt deja la remiză este bine să alegi numere a căror remiză actuală este deja aproape de remiza maximă. Orientează- te și după frecvența de apariție, alege numerele care au depășit mult media.

Statistica arată că un număr cu remiză actuală mare are tendința să respecte frecvența medie de apariție. O dată extras este bine să pariezi din nou pe el, există probabilitatea să apară mai des în extragerile următoare.

Poți aplica metoda remizei și la mai multe numere, chiar la combinații. Orice strategie alegi, studiază atent rezultatele extragerilor anterioare, pe care le găsești în statistici.  

2.3 Pariuri cu miză progresivă

Una dintre cele mai folosite metode de pariere la loteria Keno utilizează o miza progresivă. Acest tip de miză este aleasă sub formă de șir, cu sume care se aliniază șirului lui Fibonacci

Începi cu miza de 1 unitate, apoi 2, 3, 5, 8,13, 21, 34, 55 etc. O astfel de strategie este potrivită pentru cote peste 3.

3. Statistici și rezultate Loto Keno Franța

În secțiunea Rezultate de pe site-urile caselor de pariuri găsești numerele extrase în anumite perioade de timp. Este util să cunoști aceste statistici, pentru a formula strategia proprie, așa cum menționam mai sus.

Loteria Franța Keno are și ea un istoric de-a lungul anilor, pe care este bine să-l parcurgi.

Numerele cel mai des extrase sau cel mai rar sunt folosite pentru a construi strategii, dar poți să faci și analize proprii, sisteme de joc care te vor ajuta să câștigi experiență.

4. Agenții online unde poți paria la Keno Franța

Ai la dispoziție mai multe case de pariuri unde se găsește în ofertă loteria Keno Franța. Iată ce mize minime poți paria și de la ce cote pornești.

PublicWin

Această agenție are cote excelente la numerele extrase la Keno Franța. Te vei convinge urmărind tabelul de mai jos. Iar dacă ai obiceiul să joci la loto de pe mobil prin intermediul PublicWin app poți vedea imediat afișate rezultatele extragerilor.

Netbet Loto

Loteria Franța Keno poate fi o opțiune excelentă. Miza minimă de 1 RON, precum și faptul că ai primele 5 bilete fără risc (dacă pierzi primești miza înapoi) ar trebui să te facă să dai click pe netbet.ro și să deschizi contul de loto online.

Superbet

Gama diversificată de loterii de pe superbet.ro cuprinde și extragerile la loto Keno Franța. Miza minimă de 1 RON și depunerile care pot fi făcute fără card bancar, direct din agenții te vor face cu siguranță să-ți încerci norocul și aici..

Fortuna și Maxbet oferă și ele în secțiunea LOTO posibilitatea de pariere pe numere extrase la loteria Keno Franța, așa că le poți lua în calcul atunci când alegi site-ul de pariuri online unde să mizezi pe Keno Franța 20 din 70.

cote franta keno

În imaginea de mai sus poți vedea cotele oferite de agenții la Franța Keno pentru 1 număr, 2 numere etc.

Observăm că orice număr am alege la publicwin.ro avem cele mai bune. De asemenea mai observăm că Maxbet nu oferă cea mai mare cotă în vreun caz.

Prin urmare strict din punct de vedere al cotelor recomandat este să alegi Publicwin. Astfel la o miză de 10 lei pe 4 numere vei câștiga 1.700 lei, cu 80 lei în plus decât ai fi câștigat dacă jucai aceleași numere la Maxbet.

5. Concluzii

Jocul la loterie este unul din cele mai vechi moduri de pariere, reușind să nu se demodeze de-a lungul timpului. Dacă încă n-ai incercat să alegi numere pentru a miza la loterii internaționale, îți recomand Keno Franța.

Mizele pornesc de la un 1 leu la majoritatea agențiilor, iar extragerile au loc de 2 ori pe zi. Poți juca des, poți să concepi strategii de pariere, să analizezi rezultate și să ai șanse sporite de câștig. Deși loteria Franța Keno 20 70 nu este foarte populară în România, poate fi o opțiune interesantă.

Cel mai bun tipster