Letonia Keno 20 62

0

Iubitorii jocului de loterie au remarcat deja că în oferta caselor de pariuri din România există posibilitatea de a juca pe loto Letonia. Deși pare o loterie de nișă, nu este deloc așa. Micuța țară baltică are o tradiție lungă a loteriilor, deosebit de populare și îndrăgite în această țară.

BONUS PRIMA DEPUNERE

netbet logo

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

letonia keno 20 62

Letonia Keno 20 62 este una dintre cele mai distractive loterii din Letonia, ajunsă și în oferta agențiilor de pariuri cu loterii din țara noastră. Poți încerca și bilete la Loto Letonia 5/35, voi scrie puțin și despre această loterie, dar articolul se axează în principal pe jocul de loto 20 62 Keno.

Dacă te tentează să-ți încerci norocul la loteria letonă este bine să cunoști regulile de joc, câteva strategii utile și la ce case de pariuri online poți paria numerele tale favorite.

Cum se joacă Loto Letonia 20/62?

Cei care joacă Keno la loteriile internaționale știu că acest gen de joc are multe numere, din care se extrag câteva, dar tot în număr considerabil. De aceea este și atractiv acest mod de joc. Letonia Keno este o loterie cu 62 de numere, din care se extrag 20 de numere norocoase.

Extragerile la Letonia Loto Keno 20 62 au loc de trei ori pe zi, la orele 11:30, 15:30 și 19:30. Vei vedea că de multe ori există mai multe versiuni numite Letonia Keno 1, 2 sau 3, dar este aceeași loterie, fiecare având o oră diferită de extragere.

Ce avantaje ai jucând la Letonia Keno?

Poți paria folosind scheme, mai multe numere, bilete simple, combinații, etc. Totul depinde de inspirația ta și de modul în care îți construiești strategia de joc. Uneori, doar norocul este suficient să-ți surâdă, pentru a câștiga sume frumoase.

Cele mai bune strategii pentru a câștiga la loto Letonia

Este bine să cunoști și câteva strategii de pariere înainte de a juca la loto. Evident că nu există o strategie loto Letonia Keno infailibilă, însă anumite metode de a alege numerele te pot ajuta să îți multiplici șansele de câștig.

Martingale

Faimoasa strategie Martingale constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Poți alege un număr favorit pe care pariezi o anumită sumă. Nu va fi extras, iar tu vei paria în continuare pe același număr, dublând miza, și tot așa.

Atunci când, la un moment dat, numărul tău va fi extras, vei face profit, indiferent de pierderile anterioare. Această strategie este însă destul de dificil de aplicat la loto Letonia 20 62, pentru că trebuie să ai în vedere un buget considerabil pentru a susține un număr mare de pariuri eșuate.

Fibonacci

Strategia inspirată de șirul lui Fibonacci este recomandată pentru pariuri la loteria din Letonia, mai cu seamă dacă vrei să mizezi pe un singur număr.

În general cota oferită de casele de pariuri la Keno Letonia este de 3. Este cota potrivită pentru a mări mizele, urmărind șirul lui Fibonacci. În esență, miza următorului pariu trebuie să egaleze suma mizelor precedentelor 2 pariuri. Și aici vei obține profit când numărul ales este în sfârșit extras, iar creșterea mizei nu mai este atât de abruptă ca în cazul strategiei Martingale.

D’Alembert

Există și alte strategii cu miză progresivă, folosite la loterii, de exemplu sistemul D’Alembert, inspirat de un concept al celebrului matematician. Strategia constă în schimbarea mizei după fiecare pariu, bazându-te pe o progresie negativă.

Trebuie să stabilești din start suma pe care vrei s-o joci, ce miza pui pentru cel dintâi pariu și o sumă X cu care această miză să varieze după fiecare pariu, indiferent că pierzi sau câștigi.

Dacă primul pariu l-ai câștigat, atunci miza o scazi cu valoarea X, iar dacă pariul este pierdut, atunci crești miza cu suma X. Această regulă se aplică după fiecare pariu.

Este recomandat să alegi un buget inițial de joc de minim 10 ori miza inițială, ba chiar și de 20 x miza de start. Variația poate fi de maxim 10-20%. Se consideră că strategia D’Alembert merită folosită pentru cote de minim 2.00, de acceea este potrivită și pentru Keno Letonia.

Sfaturi generale pentru loteria Keno Letonia

Este bine să fii atent la cote, pentru că pot fi diferite de la o casă de pariuri la alta. Deși crezi că la cote mici nu are mare importanță, dacă însă aplici o strategie cu miză progresivă este posibil să se simtă diferența și să nu poți face față financiar pentru a ajunge în final la câștig.

Joacă bilete cu mize confortabile pentru tine. Este mai de folos să te bucuri de un câștig mai mic, dar regulat, decât să aplici metode riscante și să pierzi tot.

Încearcă să pariezi diversificat, nu alege de fiecare dată aceleași numere. Combinațiile aleatoare sunt cele care aduc deseori suprize plăcute. Numerele reci sau calde, adică cele rar extrase sau des apărute, sunt publicate online pe site-urile de statistici loto, unde poți urmări de asemenea și alte date utile cu privire la Loteria Keno Letonia și la alte loterii.

Statistici și rezultate pentru Loto Letonia 20/62

Rezultatele extragerilor le poți vedea tot pe site-ul casei de pariuri. Astfel afli imediat dacă ai câștigat. Dacă optezi pentru pariuri la loto Letonia la netbet.ro, de exemplu, și ai instalat aplicația pentru mobil vei putea seta să primești notificări cu rezultate Letonia Keno.

Poți consulta secțiunea Keno Letonia rezultate direct în pagina specială unde sunt afișate numerele extrase periodic.

Case de pariuri la care poți juca pe Loto Letonia 20/62

Toate agențiile online din România care au secțiune de loterii oferă și opțiunea de a juca la loteria din Letonia. Este bine să consulți aceste oferte, pentru a vedea ce miză minimă poți alege pentru bilet, ce extrageri ai la dispoziție, ce oferte noi sunt valabile în această perioadă.

Iată cele mai importante case de pariuri unde poți miza la loteria din Letonia.

Netbet

La loto Netbet poți paria cu o miză minimă de 1 RON și ai la dispoziție toate cele trei extrageri.

Netbet oferă cote excelente pentru loteria letonă. Acestea pornesc de la 2.90 pentru un număr, 9.20 pentru 2 numere, 31 pentru 3 numere, 100 pentru 4 numere etc. 

Poți selecta și numere favorite, evidențiate cu o steluță aurie, sau poți genera numere aleatorii.

Fortuna Loto

eFortuna.ro îți pune la dispoziție 4 loterii diferite din Letonia. Aici poți paria pe Letonia Kino Rita 20 62, Letonia Keno Vakara 20 62, Letonia Keno Dienas 20 62 și loteria 5 din 35.

Cota cea mai bună pentru o loterie letonă 20 62, pe un număr, o găsești aici la loto Letonia Fortuna și este 2.95. Următoarele cote sunt la fel de generoase: 9.20 pentru 2 numere, 30 pentru 3 numere, 100 pentru 4 numere etc.

Poți paria cu doar 1 RON sau poți alege combinații explicate clar în partea dreaptă a ecranului cu numere.

Superbet

letonia keno superbet

La Loto Letonia Superbet ai o ocazie excelentă de a-ți încerca norocul cu o miză minimă de 1 RON. Ai la dispoziție toate cele 3 extrageri de la loteria letonă de tip keno.

Per ansamblu cotele sunt puțin mai mici decât la celelalte agenții. Pentru un număr ai cota de 2.85, pentru 2 numere câștigătoare poți primi 9.3 x miza ta și așa mai departe.

Dar Superbet compensează cu altceva...

Este interesant că agenția îți oferă posibilitatea să selectezi cele mai rare 5 numere, cele mai frecvente 5 numere, trio frecvent etc și să le adaugi automat pe biletul de joc. Astfel nu va mai trebuie să verifici alte site-uri de statistici loto, pentru că softul celor de la Superbet loto îți va genera automat combinația corespunzătoare alegerii făcute.

PublicWin

Această casă de pariuri este și ea una din cele care oferă posibilitatea parierii la loteria 20 62 din Letonia. Miza minimă la Letonia Keno dacă alegi să joci pe publicwin.ro este de 1 RON și poți alege numere la toate cele 3 extrageri loto. Cotele încep de la 9.5 pentru un număr și pot ajunge la 20.000 pentru 8 numere extrase.

Loto Letonia 5/35

O altă loterie îndrăgită în țările baltice este Loto Letonia 5/35. Acest joc este puțin diferit de loteriile clasice, gen 6 din 49, cu care ai putea s-o asemeni. Jucătorii loteriei  5 din 35 trebuie să mizeze pe cinci numere alese dintr-un total de 35.

Extragerile de la această loterie au loc de două ori pe săptămână – miercuri și sâmbătă. Cotele sunt pe măsura riscului asumat. Astfel dacă pentru un număr primim cota 6.60, la Fortuna, la 5 numere aceeași agenție oferă o super cotă de 90000.

Concluzii

Dacă ești pasionat de loteriile din Letonia poți consulta și site-ul oficial al acestor loterii https://www.latloto.lv/ (poți apela la Google Translate pentru a traduce din limba letonă). În general, casele de pariuri din România îți oferă suficiente informații și statistici pentru a juca relaxat la Keno Letonia 20 62, una dintre cele mai îndrăgite extrageri loto din această micuță țară baltică.

Norocul și calculele minuțioase se pot combina într-o strategie câștigătoare, însă nu uita că principalul obiectiv al jocului la loterie este distracția. Accesând online secțiunea de loterii a casei de pariuri favorite te poți recrea pariind pe sume mici, începând de la 1 RON.