Loto Australia Oz 7/47

Scris de ag2r22/01/2024

Dacă ești amator de jocuri de loterie, atunci îți voi prezenta astăzi o loterie internațională din Australia, mai exact Oz Lotto 7/47. Această loterie nu este printre cele mai populare în România, însă oferă cote decente pentru câștiguri.

În Australia este la mare căutare, iar orele extragerilor cred că sunt avantajoase pentru jucătorii de la noi din țară.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Australia OZ 7/47 a ajuns și în oferta caselor de pariuri cu loto din țara noastră.

Nu este o loterie foarte populară pentru că extragerile au loc doar o singură dată pe săptămână, marțea la orele 11.00, însă dacă vrei să joci scheme pe 1-2 numere preferate de tine, atunci ai timp suficient să îți faci analizele pe numerele extrase în rundele anterioare.

Dacă vrei să îți încerci norocul la Australia OZ 7/47 atunci în acest articol vei găsi toate informațiile de care ai nevoie, de la strategii de joc, la cotele caselor de pariuri precum și câteva sfaturi utile înainte de a te apuca să joci bilete la loterie.

Cum se joacă Loto Australia 7/47?

Pasionații de jocuri la loteriile internaționale știu că jocul de loterie presupune extragerea unui număr limitat de bile cu numere dintr-un pot mai mare.

De aici vine și jocul de șansă. Dacă la loteria națională avem sistemul de joc cu 6 numere extrase dintr-un pot de 49, atunci la Loto Australia 7/47 se vor extrage 7 numere din 47 existente în urnă, așa cum îi spune și denumirea.

Ce avantaje ai jucând la Australia Oz 7/47?

Având în vedere că extragerile au loc doar o singură dată pe săptămână, marțea de la orele 11.00, ai timp să își faci liniștit biletele de joc.

În plus, ai timp suficient pentru a analiza numerele extrase în rundele precedente, pentru a vedea de exemplu care numere au ieșit foarte rar, numerele care au o recurență mare. În plus, ai și cote foarte bune la câștiguri.

Când au loc extragerile Loto Australia 7/47?

Extragerile la Australia OZ 7/47 au loc o dată pe săptămână, marțea de la orele 11.00.

Cele mai bune strategii pentru a câștiga la loto Australia 7/47

Este bine să cunoști și câteva strategii de pariere înainte de a juca la loto. Fiind vorba despre un joc de noroc, nu există nicio strategie care să își garanteze reușita.

Totuși, sunt anumite metode prin care îți poți mări exponențial șansele de reușită, însă fiecare are avantajele și dezavantajele ei.

Martingale

Celebra strategie Martingale are în vedere dublarea mizei după fiecare bilet la loterie pierdut.

În esență, dacă joci această strategie pe un singur număr, matematic vei câștiga la un moment dat.

Pentru succesul strategiei este vital să joci doar un singur număr pe bilet, de fiecare dată, pentru că astfel vei limita numărul biletelor pierdute și implicit vei scurta numărul de pași.

Atenție! Există un risc major aici, pentru că această strategie este dedicată în special celor cu bănci foarte mari.

Sunt șanse să fie zeci de extrageri fără ca numărul tău să iasă, caz în care vei pierde destul de mult, motiv pentru care Martingale este recomandată celor cu buget foarte mare.

Fibonacci

Această tehnică de pariere numită șirul lui Fibonacci este viabilă doar dacă vrei să îți asumi riscuri mai mici și să mizezi pe un singur număr.

Casele de pariuri de la noi oferă o cotă generoasă de 6.3 pentru un număr.

Prin urmare, strategia Fibonacci este una viabilă dacă ai o bancă ok și vrei să joci pe un singur număr.

La fel ca strategia Martingale, și această strategie îți expune balanța destul de mult pentru că are la bază tot o progresie crescătoare a mizelor.

Cum se joacă?

Pariul curent trebuie să fie miza penultimelor două pariuri anterioare. Dacă ai pariat 1 unitate și ai pierdut, pasul doi înseamnă un pariu de 1 unitate, pasul 3 înseamnă 2 unități, pasul 4 3 unități și așa mai departe.

D’Alembert

Sistemul D’Alembert, inspirat de un concept al celebrului matematician constă în ajustarea mizei după fiecare pariu.

În esență, tehnica presupune următorii pași: stabilești inițial o bancă de 100 de unități să spunem.

Dacă ai un pariu câștigat, scazi miza de pariere cu o unitate X, dacă ai un pariu pierdut, crești miza cu aceeași unitate X.

Este recomandat și aici să ai un buget consistent de pariuri pentru că s-ar putea să ai mulți pași pierduți până să iasă numărul ales de tine.

Totuși, acest sistem este eficient dacă avem cote de peste 2.00, ceea ce îl face optim pentru Loto Australia 7/47, unde pentru un singur număr câștigător avem o cotă generoasă de 6.3.

Sfaturi generale pentru loteria Australia 7/47

Nu juca bilete cu multe numere decât dacă ai o bancă ok și dacă vrei să te distrezi pe sume mai mici.

Joacă bilete cu 1-2 numere, recomandabil 1 număr, pentru că ai cote de 6.3 și aplică una dintre strategiile prezentate mai sus, cea pe care o consideri cea mai potrivită pentru tine.

Analizează numerele extrase în rundele precedente. Sunt numere care au o recurență mai mare și numere care ies rar. Nu ar fi rău să încerci să joci Fibonacci pe numere care ies des.

Profită de bonusurile oferite. Mai jos am prezentat casele de pariuri cu loto, iar la două dintre ele poți juca până la 5 bilete fără riscul de a pierde.

Astfel poți risca miza maximă (5 RON) pe 3-4 numere. Ori obții un câștig consistent ori vei primi miza înapoi.

Statistici și rezultate pentru Loto Australia 7/47

Poți verifica istoricul extragerilor și implicit poți vedea dacă ai un bilet la loto câștigător tot pe site-ul casei de pariuri.

Dacă ai jucat bilete la loteria Australia OZ 7/47 la betano.ro, de exemplu, intri în secțiunea Loto, alegi Loto Australia 7/47, apoi în partea dreaptă a ecranului apasă butonul Istoric pariuri și rezultate și alegi perioada de referință care te interesează.

Tot pe site-ul casei de pariuri vei avea acces la statisticile pe numere. Acestea sunt foarte importante pentru că îți pot oferi repere pentru a alege numerele jucate la loto.

Spre exemplu, poți vedea care sunt numerele calde, numerele reci, perechile frecvent câștigătoare sau trio-urile câștigătoare.

Numerele calde sunt numerele care au avut o recurență mare la ultimele extrageri, adică acelea care au fost extrase des.

Se întâmplă frecvent ca un număr să fie extras de mai multe ori într-o lună, astfel că poate este o idee bună să îl încerci pe bilete.

Pe de altă parte, numerele reci sunt numerele care au avut apariții rare la ultimele extrageri sau care nu au fost extrase chiar deloc.

Poți juca și număr rece pe bilet, în ideea că este o chestiune de timp până când acesta va fi extras.

Dacă ești amator de combinații de numere pe bilet, te poți inspira din perechile câștigătoare sau din perechile frecvente extrase des, dar și din trio-urile câștigătoare.

Case de pariuri la care poți juca pe Loto Australia 7/47

Toate agențiile online din România care au oferă loterii internaționale au în ofertă și Australia 7/47.

Intră în secțiunea Loto a casei de pariuri, apoi alege țara - Australia și apoi loteria Australia Loto 7/47.

Iată cele mai importante case de pariuri unde poți miza la Australia Loto 7/47.

Betano

betano letonia keno

La Betano Loto pentru fiecare un număr extras ai o cotă de 6.3. Pentru 2 numere câștigătoare avem o cotă ceva mai generoasă de 48.

La 3 numere cota crește semnificativ la 700.

Se pot alege cele mai rare 5 numere, precum și cele mai frecvente 5 numere. Poți selecta și perechi frecvente sau numere consecutive.

Superbet

loto australia 7 47 superbet

La Loto Australia 7/47 Superbet ai o cotă ceva mai bună pentru un singur număr câștigător, 6.4 față de 6.3 la alte case de pariuri.

De asemeni, pentru două numere câștigătoare cota este iarăși puțin mai mare, 49 față de 48 la alte case de pariuri.

Și la Superbet poți paria pe numerele extrase frecvent sau pe cele care au apariții rare și de asemeni ai funcții speciale de pariere pe pereche frecventă, trio frecvent sau trio consecutiv.

Winboss

winboss australia oz 7 47

La Loto Australia 7/47 Winboss ai o cotă egală cu cea de la Betano pentru un singur număr câștigător, 6.3.

Cotele la această casă de pariuri sunt cam aceleași cu restul caselor de pariuri.

Pentru 2 numere câștigătoare avem cota 48 etc, iar pentru 3 sau 4 numere avem cele mai mari cote de la toate casele de pariuri, 400 și 4500, la egalitate cu Betano și Las Vegas Loto.

Poți alege să adaugi un număr la rubrica numere favorite pentru a-l juca mai des, ceea ce reprezintă un ajutor atunci când joci strategii bazate pe un singur număr.

Fortuna

loto australia 7 47 fortuna

La Loto Australia 7/47 Fortuna avem cote ceva mai bune pentru câștiguri.

După cum poți observa și în imaginea de mai sus, la un număr câștigător avem o cotă de 6.50, mai bună decât la celelalte case de pariuri.

Două numere câștigătoare ne aduc o cotă de 45, ceva mai mică decât la competiție.

Tot la Fortuna loto ai cea mai mare cotă dacă optezi să joci 5 numere pe bilet, cu 5.000 mai mare decât la Betano, Winboss sau Las Vegas.

Și la Fortuna poți juca pe combinații de numere, poți alege numere aleatorii etc.

cote australia 7 47 2024

Concluzii

După cum ai văzut, chiar dacă nu este o loterie foarte populară la noi în România, Australia Oz 7/47 oferă cote foarte bune pentru numerele câștigătoare.

Poți adopta orice strategie pentru a câștiga la loteria australiană, însă nu uita că jocul la loto, ca la orice fel de joc de noroc de altfel, trebuie să rămână un hobby și nu o sursă de îmbogățire.

Sper că ai găsit util acest articol și te invităm să plasezi biletele la Australia Oz 7/47.

Întrebări frecvente

Pot juca Loto Australia 7/47 la casele de pariuri online?

Da. Vei găsi această loterie în oferta celor mai bune case de pariuri online din România.

Poți consulta mai sus și tabelul care îți arată cotele oferite de casele de pariuri la câștiguri pentru că astfel poți alege să joci pe cele mai bune cote.

Cum plasez un bilet la Loto Australia 7/47?

Este foarte simplu să joci un bilet la această loterie. Caută loteria în oferta casei de pariuri unde vrei să joci.

După ce ai găsit-o, vei vedea pe ecran 47 de numere. Apasă pe oricare dintre aceste numere pentru a le adăuga pe biletul de joc.

Poți juca între 1 și maxim 15 numere pe un bilet, în diverse combinații și sisteme.

După ce ai adăugat numerele pe care vrei să le joci pe bilet, nu mai rămâne altceva de făcut decât să introduci miza, apeși pe butonul Pariază și biletul este plasat imediat.

Există strategii sigure pentru a câștiga la loterie?

Răspunsul scurt este unul negativ. Există strategii care îți pot mări șansele de reușită, pentru că jocul de loterie implică și analiza unor statistici.

Există și strategiile de pariere bazate pe progresie aritmetică.

Acestea, în teorie, ți-ar asigura un profit garantat, însă vin cu anumite dezavantaje, printre care acela că ai nevoie de o bancă mare care să îți poată permite să joci și 30-40 sau chiar mai multe bilete până când vei câștiga.

În plus, trebuie să joci constant, pentru că este posibil ca dacă sari vreo rundă, numărul jucat de tine să fie extras atunci.

Prin urmare, strategiile de pariere prezintă riscurile și limitările lor, astfel că nu le putem încadra la metode de a câștiga la loterie.

Cum aflu dacă am câștigat?

Fiecare casă de pariuri are o rubrică de rezultate, unde poți consulta rezultatele extragerilor anterioare la loterie.

Alternativ, poți verifica statusul biletului jucat de tine direct în rubrica de rezultate bilete. Aici poți vedea biletul jucat și dacă a fost câștigător sau nu.

Dacă te joci de pe telefon și ai instalată aplicația de mobil, poți să setezi să primești notificări cu statusul biletelor tale.

Dacă optezi pentru această variantă vei fi notificat instant pe telefon imediat ce biletul plasat de tine a fost validat.

S-ar putea  te intereseze și: