Loto Canada 7/50

Scris de ag2r23/01/2024

Loteriile canadiene sunt atractive în 2024 pentru că oferă cote foarte bune. Avem mai multe loterii internaționale din partea nordică a continentului american și în acest articol îți voi prezenta jocul de loto Canada LottoMax.

logo betano nou alb

Joacă 5 bilete

fără risc

Canada LottoMax 7/50 este una dintre loteriile preferate ale canadienilor și acum a ajuns și în oferta caselor de pariuri cu loto din România. Îți poți încerca norocul la această loterie internațională fără prea multe riscuri, pentru că miza minimă este de doar 1 leu pe bilet.

Ar fi indicat însă ca înainte de a începe să joci la Lottomax 7/50 să parcurgi acest articol pentru a afla cum se joacă, când are loc o extragere, agenții online unde poți paria pe această loterie dar și sfaturi și strategii de joc.

Cum se joacă la loto Canada 7/50 LottoMax?

canada lottomax 7 50

Dacă ai mai auzit până acum de loteriile internaționale sau chiar de 6/49 de la loteria națională atunci ești familiarizat cu principiul de joc. Dintr-o urnă cu mai multe bile, în speță 50, se vor extrage câteva, în acest caz doar 7.

Când au loc extragerile la Loto Canada LottoMax 7/50?

Extragerile la loto Canada 7/50 au loc sămbătă noaptea în România, de la ora 04:00. La unele agenții online rezultatele apar la 04:15, la altele la 04:30.

În general este bine să știi că aceste extrageri de la loto Canada sunt programate în noaptea de sămbătă spre duminică, astfel că poți verifica liniștit rezultatele duminică dimineața.

Cele mai bune strategii pentru a câștiga la loto Canada 7/50

Îți voi prezenta câteva strategii de pariere pe care trebuie să le știi înainte de a juca la loterie. Ține cont că nu există o strategie infailibilă și că fiecare dintre strategiile de mai jos au anumite limitări și inconveniente.

Strategia Martingale - dublezi miza după fiecare pierdere

Această strategie Martingale are la bază conceptul de dublare a mizei după fiecare bilet pierdut.

Să spunem că începi cu 1 unitate (poate fi 1 leu, 10 lei, 30 lei, cât vrei tu). Dacă ai pierdut primul bilet vei miza 2 unități pe al doilea. Dacă l-ai pierdut și pe acesta vei juca 4 unități pe biletul următor și tot așa.

Indiferent câți pași greșiți vei avea când numărul ales va fi extras și vei câștiga o să faci profit.

Esențial este să joci un singur număr pe bilet deoarece se oferă cote de peste 6 pentru un număr, dar și pentru că posibilitatea de câștig scade dramatic cu cât joci mai multe numere. 

Joacă așadar doar un singur număr și asigură-te că ai o sumă de bani care să îți permită să susții minim 15-20 beturi pierdute.

Strategia Fibonacci

Strategia ce are la bază șirul lui Fibonacci este și ea aplicabilă la loto Canada pentru că avem cote mari pentru un număr.

Spre deosebire de Martingale, aici nu vei dubla miza după fiecare pariu pierdut. Biletul următor va avea ca miză suma mizelor precedentelor două bilete.

De exemplu dacă pariezi 1 unitate pe primul bilet și pierzi vei juca tot o unitate pe biletul 2. Dacă pierzi și biletul 2 vei juca 2 unități pe biletul 3. Dacă îl pierzi și pe acesta biletul 4 va avea o miză de 3 unități și tot așa până câștigi.

Șirul lui Fibonacci (șirul mizelor) - 1,1,2,3,5,8,13 etc.

După cum vezi și aici trebuie să ai o bancă suficient de mare încât să poți să susții minim 15-20 de pași, astfel că îți recomand să începi cu o miză cât mai mică.

Strategia bazată pe șirul lui D’Alembert

O altă strategie cu miză progresivă este sistemul D’Alembert, în care progresia este una bilaterală.

Mai întâi stabilești miza pe care vrei să o joci (ex.: 1 unitate) și apoi o sumă X (reprezentând 10 maxim 20% din miza ta inițială de o unitate).

Dacă primul pariu l-ai câștigat, atunci miza următorului pariu o scazi cu variabila X. Dacă ai pierdut primul pariu, atunci miza biletului următor o vei crește cu variabila X.

Este indicat aici să ai un buget de minim 10 ori miza inițială care să îți permită să susții această strategie la Canada LottoMax 7/50.

Sfaturi generale pentru loto Canada 7/50

 • Stabilește din start ce tipuri de joc vrei să abordezi. Dacă vrei să te distrezi cu 1-2 lei și să speri la câștiguri uriașe, atunci joacă la 4-5 numere dar doar sume mici. Dacă vrei să aplici una dintre strategiile de mai sus atunci este bine să ai un buget ceva mai mare și să fii minuțios și consecvent.
 • Ai grijă la cote! Vei observa diferențe între cotele pe un număr spre exemplu sau chiar la 3 numere. Dacă joci Martingale sau Fibonacci pe un număr la mulți pași vei simți această diferență de cote în buget. Alege întotdeauna să joci la casa de pariuri care oferă cele mai bune cote pentru strategia ta.
 • Încearcă să adopți un stil diversificat. Mulți jucători, îndeosebi cei care vin de la loteria română 6/49 adoptă stilul clasic cu 6 numere pe bilet sperând la potul cel mare. Ai mai multe șanse la câștiguri mai dese, dar evident mai mici, dacă joci Martingale sau Fibonacci pe un număr.
 • Profită de bonusurile oferite. Vei găsi puțin mai jos în acest articol case recomandate ca să joci la loto Canada 7/50. Poți găsi oferte cu bilete gratuite la loterie sau alte bonusuri atractive, astfel că nu rata nicio promoție! Jucând gratis șansele să-ți crești banca vor fi mai mari decât în mod normal.

Statistici și rezultate Loto Canada 7/50 Max

Rezultate loto Canada Max poți să le vezi tot pe site-ul agenției unde ai jucat. Accesează meniul cu rezultatele de pe pagina de loterie a agenției.

Alternativ, dacă ai aplicația pentru mobil instalată, atunci vei primi notificare instant la stabilirea rezultatului biletului,

Case de pariuri la care poți juca pe Loto Canada 7/50

Vei găsi loto Canada Max în oferta majorității agențiilor online din România. Totuși, este indicat să verifici în tabelul de mai jos cotele oferite pentru numerele câștigătoare pentru că în funcție de strategia ta de joc va trebui să faci alegerea potrivită pentru tine.

Iată cele mai importante case de pariuri unde poți miza pe numerele câștigătoare de la loto Canada 7/50 Max.

Betano

canada lottomax 7 50 betano
 • La Betano Loto este oferită o cotă de 6.50 pentru un singur număr câștigător la Loto Canada 7/50 Max, în timp ce la 2 numere bifate primim o cotă de 53.
 • Deja la 3 numere pe bilet vorbim de un câștig consistent, de 400 de ori miza jucată.
 • La Betano putem vedea statistici pe numerele calde sau numerele reci, perechi frecvente sau perechi consecutive frecvente.
 • Acesta este un mare avantaj pentru că nu mai trebuie să căutăm aceste informații despre 7/50 Max pe alte site-uri de rezultate.
 • Miza minimă pe care o poți paria la loterie pe Betano este de numai 1 leu.

Favbet

canada lottomax 7 50 favbet
 • La Loto Canada 7/50 ai oportunitate de a-ți testa norocul la Favbet Loto pe o miză minimă de 1 leu.
 • Din ce am văzut cotele sunt identice precum cele de la Betanp, astfel că nu le voi mai relua.
 • Și la Favbet online vei putea vedea care sunt cele mai des 5 numere extrase dar și dimpotrivă, care numere au fost scoase la extrageri mai rar în ultima vreme.
 • Vei putea să joci diverse scheme și sisteme de joc, inclusiv strategiile prezentate mai sus în acest articol pentru că avem cote foarte mari la această agenție.

Fortuna

canada lottomax 7 50 fortuna
 • La Fortuna loto ai o cotă ceva mai bună la un singur număr, 6.75 față de 6.50 la concurență. În aceste condiții Fortuna este agenția ideală dacă vrei să joci Martingale sau Fibonacci pe Canada LottoMax 7 din 50.
 • Și la Fortuna miza minimă pe bilet este tot de 1 leu.
 • În schimb pentrru 3, 4 sau 5 numere cotele sunt mai mici decât la Betano sau decât la Favbet.

Agenție / Numere

1 număr

2 numere

3 numere

4 numere

5 numere

Betano

6.5

53

400

4000

40000

Favbet

6.5

53

400

4000

40000

Fortuna

6.75

53

380

3800

38000

Netbet

6.5

53

400

4000

40000

Las Vegas

6.5

53

400

4000

40000

Maxbet

6.5

53

400

4000

40000

Concluzii Loto Canada 7/50

 • Dacă ești pasionat de loteriile din partea nordică a continentului american atunci îți recomand să încerci și Canada LottoMax. Ai șanse de câștig mai mari decât la alte loterii și cotele sunt destul de mari.
 • Nu uita însă că jocul de loterie este un joc de noroc și trebuie privit ca o sursă de amuzament. Pariază responsabil!

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: