Loto Canada Ontario 6/49

Scris de ag2r22/01/2024

Canada Ontario 49 este o loterie foarte populară pe întreg continentul american și acum este prezentă și în oferta caselor de pariuri de la noi din țară.

Trebuie să îți spun de la început că nu vei găsi Canada Ontario 6/49 în oferta tuturor agențiilor de pariuri cu loterii din țara noastră.

logo betano nou alb

Joacă 5 bilete

fără risc

Înainte de a juca bilete la această loterie, este bine să cunoști regulile de joc și când au loc extragerile. În plus îți voi prezenta și câteva scheme de joc prin intermediul cărora vei putea maximiza profitul la Canada Ontario 49 6/49.

Cum se joacă Loto Canada Ontario 6/49?

Dacă ai mai jucat până acum la loteriile internaționale atunci știi mecanismul de joc. Dintr-o urnă cu mai multe numere se extrag câteva. În acest caz, după cum îi spune și numele, se vor extrage 6 numere dintr-un total de 49, exact ca la Loto România 6 din 49.

Ce avantaje ai dacă joci la Canada Ontario 6/49?

Poți să joci bilete cu un singur număr sau poți încerca diverse scheme și combinații de joc. Poți să aplici și câteva strategii, având în vedere că sunt cote mari chiar și pentru un singur număr câștigător.

Totul ține de noroc și de inspirația ta de moment. 

Când au loc extragerile Loto Canada Ontario 6/49?

Extragerile la Canada Ontario 6/49 au loc de două ori pe săptămână, joi și duminică de la ora 3:00 în România. Prin urmare ai timp suficient pentru a face propriile analize pe numere și pentru a-ți pregăti biletele de joc.

Cele mai bune strategii pentru a câștiga la loto Canada Ontario 6/49?

Dacă ai aflat cum se joacă și când au loc extragerile acum este momentul să-ți prezint și câteva strategii de pariere

De la început trebuie să știi că este vorba despre un joc de noroc și că nu există o metodă infailibilă de a câștiga. Fiecare dintre strategiile de mai jos presupun anumite riscuri și vei decide singur care ți se potrivește. 

Martingale

Această strategie Martingale are la bază conceptul dublării mizei după fiecare bilet pierdut.

Să spunem că începi să joci cu o miză de 1 unitate.

Dacă pierzi primul bilet vei miza 2 unități pe următorul bilet. Dacă îl pierzi și pe acela vei plasa 4 unități pe următorul bilet și tot așa până va ieși numărul ales de tine.

Atenție! Este vital să joci Martingale pe un singur număr pentru că ai cote de peste 7, suficient ca să obții un profit bun atunci când vei câștiga!

Fibonacci

Strategia dată de șirul lui Fibonacci este viabilă la această loterie pentru că sunt cote de peste 7 pentru un singur număr. Și aici este foarte important să joci pe un singur număr, din aceleași rațiuni precum cele expuse mai sus.

Diferit față de Martingale este că la Fibonacci nu mai dublezi miza după fiecare bilet pierdut. Miza biletului actual este dată de suma precedentelor două mize.

Exemple de mize - 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 etc. După cum vezi fiecare număr este suma precedentelor două. Exact acesta este și tiparul de pariere pe care îl vei urmări când pariezi.

Și la Martingale și la Fibonacci atunci când vei câștiga, indiferent de numărul de pași de până la acel moment, vei ieși pe plus.

Ai totuși nevoie de o bancă destul de consistentă, care să îți permită să susții mai mulți pași.

D’Alembert

O a treia strategie, sistemul D’Alembert, are la bază conceptul de progresie matematică negativă.

Vei stabili inițial care este miza de joc, să spunem 1 unitate. Apoi stabilești o variabilă X (recomandabil maxim 15-20% din miza ta).

După fiecare pariu pierdut vei mări miza cu variabila X. După fiecare pariu câștigat scazi din miza actuală variabila X.

Și aici trebuie să ai o bancă destul de mare, astfel încât să poți susține minim 10 pași pierduți.

Sfaturi generale pentru loteria Canada Ontario 6/49

  • Urmărește cu atenție cotele. Vei observa probabil diferențe sensibile la cote la 1 număr sau poate la 2-3. Chiar dacă tu crezi că este o diferență minoră, per total la mai multe bilete jucate această diferență se va resimți considerabil mai ales în cadrul strategiilor expuse mai sus.
  • Alternează stilul de joc. Încearcă să joci mai diversificat. Dacă jucai la loto până acum pe aceleași 5-6 numere, încearcă să aplici una dintre strategiile de mai sus. Mai bine câștiguri mai mici, dar mai dese, decât să speri la marele premiu care poate nu va veni niciodată.
  • Ajustează mizele. Nu juca mereu aceleași sume de bani și nu privi acest joc drept o sursă de venit. Pariază responsabil și nu uita că loteria este un joc de noroc și o sursă de amuzament.
  • Profită de bonusurile oferite. Vei găsi mai jos prezentate casele de pariuri unde îți recomand să joci la această loterie. Vei observa promoții cu bilete fără risc la loterie.

Statistici și rezultate pentru Loto Canada Ontario 6/49

Vei putea afla rezultatele extragerilor la Canada Ontario 6/49 accesând meniul de rezultate direct pe pagina casei de pariuri unde ai jucat.

A doua variantă este să ai instalată o aplicație pentru mobil a casei de pariuri, caz în care vei fi notificat direct pe dispozitivul tău mobil cu privire la statusul biletului tău, imediat după validare.

Case de pariuri la care poți juca pe Loto Canada Ontario 6/49

Vei găsi loteria Canada Ontario 49 la aproape toate casele de pariuri din România. Consultă acest articol și tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt casele de pariuri care au în ofertă Loto Canada Ontario 6/49 și cotele oferite pentru această loterie.

Iată cele mai importante case de pariuri unde poți miza la Canada Ontario 6/49

Betano

canada ontario 6 49 betano

La Betano Loto vei primi o cotă destul de bună pentru un singur număr, 7.50.

La două numere câștigătoare ai o cotă mult mai mare, 75.

Dacă alegi să joci pe loteria canadiană la Betano ai acces la statistici pe numere și poți vedea cele mai frecvente și cele mai rare 5 numere extrase, combinațiile perechi câștigătoare sau perechi consecutive frecvente.

Aceste statistici te ajută foarte mult, pentru că vei fi scutit de a mai căuta statisticile menționate pe alte site-uri.

La Betano poți să plasezi un bilet pe loterii cu miza minimă 1 leu, așa că poți încerca diverse strategii începând cu miză minimă.

Superbet

canada ontario 6 49 superbet

La Loto Canada Ontario 6/49 Superbet primești o cotă ceva mai mare pentru un singur număr. Este vorba de 7.8.

În schimb, la 2 numere ai o cotă mai mică decât la Betano, doar 72.5.

Dar Superbet compensează cu altceva...

Vei putea adăuga automat pe biletul de joc numerele frecvente sau numerele cu apariții rare. Totodată, poți adăuga automat pe biletul de joc perechile câștigătoare recent sau perechile consecutive sau trio-urile câștigătoare.

Miza minimă ca să pariezi pe loterii online este tot de 1 leu și la Superbet.

Favbet

canada ontario 6 49 favbet

La Favbet avem aceeași cotă de 7.50 pentru un singur număr și de 75 pentru două numere câștigătoare.

Practic și la Favbet Loto avem aceleași cote precum la Betano.

Poți salva numărul preferat sau numerele preferate și le poți adăuga automat pe biletul de joc, lucru care te va ajuta dacă vrei să joci de exemplu Martingale sau Fibonacci pe un singur număr.

Si la Favbet miza minimă este doar 1 leu pe bilet.

Fortuna

canada ontario 6 49 fortuna

La Fortuna loto este oferită o cotă ceva mai mare pentru un număr câștigător, și anume 7.77.

La 2 sau mai multe numere avem cote sensibil mai mici decât la alte case de pariuri.

Prin urmare dacă vrei să joci pe un număr alege Fortuna, iar dacă preferi riscuri mai mari și vrei să pariezi pe Canada Ontario 49 pe mai multe numere orientează-te către agențiile online prezentate mai sus.

Nu am observat statisticile pe numere să fie prezente la această casă de pariuri.

La fel ca la celelalte case de pariuri cu loto prezentate mai sus și la Fortuna miza minimă pe loto Canada Ontario 6/49 este de 1 leu pe bilet.

Agenție / Numere

1 număr

2 numere

3 numere

4 numere

5 numere

Betano

7.5

75

750

9500

240000

Superbet

7.8

72.5

725

8750

225000

Favbet

7.5

75

750

9500

240000

Fortuna

7.77

73

730

8750

225522

Netbet

7.5

75

750

9500

240000

Las Vegas

7.5

75

750

9500

240000

Maxbet

7.5

75

750

9500

240000

Concluzii

După cum observi la Canada Ontario 49 sunt cote foarte bune chiar și pentru un singur număr câștigător, ceea ce face această loterie compatibilă cu strategiile expuse mai sus.

Poți încerca să joci la Loto Canada Ontario 6/49 pe o miză minimă de doar 1 leu pe bilet. Nu uita însă că loteria rămâne o sursă de distracție și nu una de făcut bani. Joacă responsabil!

S-ar putea  te intereseze și: