Loto Croația 6/45

Scris de ag2r13/05/2024

Croația este și ea prezentă în rândul loteriilor internaționale cu loteria 6/45. Probabil ai observat deja că această loterie începe să prindă popularitate și în România grație cotelor bune și orarului extragerilor.

Loto Croația 6/45 este prezentă și în oferta agențiilor de pariuri cu loterii din țara noastră. Poți încerca să joci bilete la această loterie cu o miză minimă de 1 leu.

Ar fi indicat ca înainte să joci bilete la această loterie să parcurgi acest articol pentru a afla cum se joacă, când au loc extragerile, dar și câteva strategii și sfaturi utile pentru a juca la loto Croația 6/45.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Cum se joacă Loto Croația 6/45?

Dacă ai o experiență minimă cu loteriile internaționale sau chiar cu loteria națională atunci știi probabil că acest gen de joc presupune extragerea unui număr mai mic de numere dintr-o urnă cu mai multe numere.

După cum ai intuit probabil, la această loterie se extrag 6 numere dintr-o urnă cu 45.

Ce avantaje ai dacă joci online la Croația 6/45?

Poți să joci bilete cu un singur număr sau diverse scheme combinate, totul cu o miză minimă de doar 1 leu, spre deosebire de loteria națională unde prețul unui bilet simplu este mai mare.

În plus, poți aplica diverse strategii, unele explicate chiar mai jos în acest articol.

Când au loc extragerile Loto Croația 6/45?

Extragerile la Croația 6/45 au loc de două ori pe săptămână, joi și duminică.

Vei observa că ora extragerilor este una destul de bună, 21:.00, astfel că ai timp întreaga zi la dispoziție ca să alcătuiești biletele și strategia de joc.

Cele mai bune strategii pentru a câștiga la loto Croația 6/45

Dacă ești tentat să joci la Croația 6 din 45 îți propun în continuare câteva strategii de pariere.

Evident că nu dețin o rețetă secretă pentru succes și că la jocul de loterie ai nevoie în primul rând de inspirație. Fiecare dintre strategiile de mai jos are avantajele și dezavantajele ei și te las să descoperi care este potrivită stilului tău de joc.

Martingale

Prima strategie propusă este strategia Martingale. Aceasta constă în dublarea mizei după fiecare bilet pierdut.

Începi cu o miză 1 unitate. După fiecare bilet pierdut vei dubla miza.

La un moment dat când vei câștiga vei fi pe profit, indiferent de numărul de pași necesari pentru a ajunge acolo.

Atenție! Pentru ca această strategie să aibă succes este esențial să joci Martingale pe un singur număr, pentru că avem cote de peste 7!

Trebuie să mai ai în vedere că ai nevoie de o bancă destul de mare care să îți permită să susții minim 10-15 pași.

Fibonacci

Strategia inspirată de șirul lui Fibonacci se aseamănă într-o oarecare măsură cu Martingale.

Diferența este că aici nu mai dublezi miza după fiecare bilet pierdut. Miza biletului următor este dată de suma mizelor precedentelor două.

De exemplu pariezi primul bilet cu miza de o unitate și pierzi. Al doilea bilet va avea miza tot o unitate, iar dacă pierzi al treilea bilet îl vei juca cu 2 unități, al patrulea bilet va avea miza 3 unități și tot așa.

Șirul lui Fibonacci (miza curentă = suma mizelor precedentelor două bilete) - 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 etc.

Și aici trebuie să ai o sumă de bani consistentă, cu care să poți să pariezi minim 10-15 bilete.

D’Alembert

Există și alte strategii cu miză progresivă, folosite la loterii, de exemplu sistemul D’Alembert, inspirat de un concept al celebrului matematician.

Strategia constă în schimbarea mizei după fiecare pariu, bazându-te pe o progresie negativă.

Îți stabilești din start o miză (ex 1 unitate) și apoi alegi o variabilă X (reprezentând o sumă de maxim 10-20% din miza inițială).

După fiecare bilet pierdut adaugi la miza următorului bilet variabila X. La fiecare bilet câștigat scazi din miza următorului bilet variabila X.

La fel ca și la Martingale trebuie să ai o sumă destul de mare care să îți permită să susții minim 10-15 de pași sau poți juca începând cu miza minimă de 1 leu.

În cazul tuturor strategiilor este esențial să joci pe un singur număr pentru a avea șanse mai mari de reușită!

Sfaturi generale pentru loteria Croația 6/45

Urmărește cu atenție cotele pentru că pot exista diferențe

Chiar dacă nu par mari diferențele la un număr, de exemplu, dacă aplici una dintre strategiile de mai sus vei observa că după mai mulți pași aceste diferențe aparent minore se vor resimți în bugetul tău.

Alternează stilul de joc

Sunt unii jucători ceva mai conservatori care urmăresc același tipar jucând mereu numerele preferate (zile de naștere, alte aniversări etc).

Încearcă să variezi puțin stilul de joc pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Joacă un singur număr sau o combinație redusă.

Variază mizele

Nu trebuie să joci mereu aceeași miză, încearcă să ajustezi suma jucată în funcție de obiectivele alese.

Dacă începi o strategie de mai sus, atunci ia în considerare că ai nevoie de un buget consistente, astfel că poți începe cu o miză mai mică.

Profită de bonusurile oferite

Vei găsi mai jos prezentate casele de pariuri unde poți juca pe această loterie. Nu rata promoțiile și bonusurile oferite, pentru că poți juca inclusiv 5 bilete de loterie gratis.

Sigur nu vrei să ratezi o astfel de oportunitate!

Statistici și rezultate pentru Loto Croația 6/45

Rezultatele extragerilor le poți afla cel mai ușor accesând site-ul de pariuri unde ai plasat biletul, în meniul de rezultate.

Dacă optezi pentru pariuri pe loto Croatia 6/45 la betano.com, de exemplu, și ai instalată aplicația pentru mobil vei fi notificat pe telefon cu privire la statusul biletului tău.

Case de pariuri la care poți juca pe Loto Croația 6/45

Majoritatea caselor de pariuri din România care oferă pariuri pe loto au în secțiunea de loterie și Croația 6/45.

Vei găsi în continuare o listă cu recomandările noastre de agenții de pariuri unde poți plasa bilete la această loterie și un tabel în care vei găsi cotele oferite pentru numerele câștigătoare.

Betano

croatia 6 45 betano

La Betano Loto pentru fiecare extragere primim o cotă de 7.10 pentru un număr câștigător.

Pentru 2 numere bifate pe bilet deja cota crește destul de mult, fiind de 63.

Ceea ce este interesant la Betano este că poți accesa direct din meniu rubrica de statistici.

Astfel, ai informații despre cele mai frecvente 5 numere extrase sau cele mai rare 5 numere, dar și perechile câștigătoare frecvent sau perechile consecutive câștigătoare frecvent.

Aceste statistici te scutesc să cauți informațiile în altă parte, deci poți adăuga rapid numerele respective pe biletul de joc, cu o miză minimă de doar 1 leu.

Superbet

croatia 6 45 superbet

La Loto Croația 6/45 Superbet ai aceeași cotă de 7.1 pentru un singur număr câștigător.

La 2 numere ai o cotă puțin mai mică decât la Betano, 62 în loc de 63. Per total cotele pentru mai multe numere sunt decente, dar nu cele mai bune.

Dar Superbet compensează cu altceva...

Poți selecta și adăuga direct pe biletul de joc cele mai frecvente 5 numere extrase sau cele mai rare 5 numere, cele mai frecvente / rare perechi extrase, perechi consecutive extrase sau trio-uri care au fost extrase.

Miza minimă la Superbet loto, dacă vrei să joci pe Croația 6 din 45, este de numai 1 leu.

Fortuna

croatia 6 45 fortuna

Avem aceeași cotă de 7.10 pentru un singur număr câștigător și la Fortuna loto.

Aceleași cote identice cu Betano avem la Fortuna Loto și dacă alegi să joci pe 3, 4 sau 5 numere, doar cu 2 numere pe bilet ieși în pierdere în comparație cu Betano Loto.

Am observat că nu există posibilitatea de a vizualiza statisticile pentru numerele calde sau numerele reci și nici pentru perechile extrase de des sau cele care ies cel mai rar.

Totuși, Fortuna rămâne o opțiune bună dacă vrei să aplici una dintre strategiile de mai sus pentru un singur număr!

cote croatia 6 45 2024

Concluzii

După cum se poate vedea Croația 6/45 nu este prezentă în oferta tuturor caselor de pariuri cu loto de la noi din țară.

Totuși, compensează prin cotele bune oferite, chiar și pentru un singur număr.

Faptul că avem o cotă de peste 7 la un număr face această loterie din Croația compatibilă cu strategiile expuse mai sus în acest articol.

Nu uita însă că jocul de loterie are ca factor principal norocul. Privește această loterie Croația 6/45 ca pe o sursă de distracție / relaxare și nu ca pe una de făcut bani.

S-ar putea  te intereseze și: