Loto Danemarca 7/36

Scris de ag2r22/01/2024

Danemarca are o tradiție în jocurile de loterii iar acum poți juca Loto Danemarca 7/36 și la casele de pariuri din România. Jocul nu este unul foarte căutat la noi însă oferă cote decente și vei afla parcurgând acest articol de ce îți recomandăm această loterie.

Danemarca 7/36 este prezentă acum și în oferta agențiilor de pariuri cu loterii din țara noastră. Poți încerca bilete cu miza minimă de 1 leu la această loterie distractivă.

Totuși, înainte de a juca mize pe bani reali te sfătuiesc să parcurgi acest articol pentru a afla informații generale despre acest joc, cum se joacă, când au loc extragerile dar și strategii de pariere la Danemarca 7/36.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Cum se joacă Loto Danemarca 7/36?

Ca orice joc de loterie, și acesta presupune extragerea unui număr mai mic de numere dintr-o urnă cu mai multe numere. Practic acesta este specificul loteriilor internaționale și aici intervine farmecul acestui joc. În speță, se vor extrage 7 bile dintr-o urnă cu 36.

Ce avantaje ai jucând la Loto Danemarca 7/36?

Poți să joci bilete cu un singur număr sau dimpotrivă, poți încerca diverse scheme combinate de joc. Toate acestea cu doar 1 leu miza minimă pe bilet. Toate casele de pariuri online au ales să meargă pe aceeași schemă de joc și să lase miza minimă doar 1 leu pentru fiecare bilet plasat la Loto Danemarca 7/36.

Când au loc extragerile Loto Danemarca 7/36?

Extragerile la Danemarca 7/36 au loc în fiecare sâmbătă de la orele 19.00. Este o zi convenabilă pentru jucătorii români și ora la fel este ok pentru că ai timp toată săptămâna să îți faci biletele și sâmbătă seara poți urmări rezultatele extragerii.

Cele mai bune strategii pentru a câștiga la loto Danemarca 7/36

Înainte de a miza la această loterie vreau să știi că există și câteva strategii de pariere care te vor ajuta să-ți maximizezi șansele de câștig. Fiecare strategie are plusurile și minusurile ei, astfel încât nu există o rețetă sigură spre câștig.

Martingale

Celebra strategie Martingale constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Vei alege inițial o miză de la care vei pleca, să spunem 1 unitate.

Apoi, după fiecare bilet pierdut dublezi miza până când vei avea un bilet câștigător. Atunci vei fi pe profit, indiferent câți pași greșiți ai avut până în acel punct.

Important! Joacă doar bilete cu un singur număr aplicând strategia Martingale. De ce? Simplu, pentru că dacă joci mai multe numere șansele de reușită scad dramatic și s-ar putea să fie nevoie de foarte mulți pași.

În plus, trebuie să mai știi că ai nevoie de o bancă destul de mare pentru a susține minim 15-20 de pași cu această strategie.

În alegerea numerelor la Martingale te poți orienta inclusiv în statisticile cu numerele calde sau reci. Dacă joci un număr cald este pentru că acesta a fost extras des în precedentele 30 de runde, iar dacă mergi pe un număr rece ai în vedere că nu a mai fost extras de mult timp și este doar o chestiune de timp până când va fi prezent pe ecran la o extragere.

Fibonacci

Strategia inspirată de șirul lui Fibonacci este compatibilă cu această loterie pentru că avem cote de peste 4 pentru un singur număr.

Strategia se aseamănă cu Martingale doar că aici nu vei dubla miza după fiecare pariu pierdut, aici vei urmări un alt algoritm. Pariul actual este egal cu suma precedentelor două pariuri.

Începi cu o unitate și pierzi. Apoi vei paria 1 unitate. Dacă pierzi, pariezi 2 unități. Dacă și acum pierzi vei paria 3 unități și tot așa. Ex. șirul lui Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 etc).

Și aici trebuie să ai o bancă generoasă care să îți permită să susții minim 15 pași sau chiar mai mult. La fel ca Martingale, și această strategie îți expune destul de mult balanța.

D’Alembert

Există și alte strategii cu miză progresivă, una dintre acestea fiind sistemul D’Alembert, inspirat de un concept al celebrului matematician. 

Aici vom urmări o progresie matematică.

Stabilești inițial o miză de pornire, să spunem 1 unitate și o variabilă X reprezentând (10-20% maxim din miza ta inițială).

După fiecare pariu pierdut vei mări miza cu variabila X și după fiecare pariu câștigător vei diminua miza următoare cu aceeași valoare X.

Strategia poate fi aplicată cu succes la această loterie doar că, la fel ca în cazul precedentelor două, ai nevoie de o bancă generoasă. Cu toat acestea, această strategie de pariere este cea care îți influențează cel mai puțin balanța, dintre toate cele 3 enunțate.

După cum vezi, strategiile de pariere bazate pe progresie aritmetică au un incovenient major - ai nevoie de o sumă destul de generoasă pentru a aplica o astfel de strategie cu succes.

Este vital însă să joci doar la un singur număr și să nu pierzi vreo rundă. De ce? Pentru că dacă omiți să joci numărul ales de tine într-o sămbătă și fix atunci iese acel număr, ai pierdut toți pașii făcuți până atunci la Loto Danemarca 7/36 și trebuie să o iei de la capăt cu oricare dintre strategiile enunțate mai sus.

Sfaturi generale pentru loteria Danemarca 7/36

  • Urmărește cu atenție cotele. Chiar dacă diferențele între casele de pariuri la 2-3 numere sunt poate nesemnificative, vei vedea că mai multe bilete, la un eventual câștig, diferența s-ar putea să impacteze în balanța ta. Mai mult, dacă alegi să joci Martingale sau Fibonacci și ai o serie lungă de bilete pierdute dar reușești să câștigi într-un final, vei resimți acea diferență de cote. Joacă întotdeauna la casa de pariuri care îți oferă cota cea mai bună pentru numărul sau numerele jucate de tine pe bilet.
  • Joacă responsabil. Nu uita că jocul de loterie este o sursă de amuzament și nu un mijloc de îmbogățire. Prin urmare, pariază atât cât îți permiți să pierzi. Jocul de loterie rămâne un joc de noroc, chiar dacă sunt și alți factori precum statisticile și probabilitățile implicați.
  • Încearcă să pariezi diversificat, nu juca întotdeauna pe aceleași scheme. Jucătorii clasici de loterie mai încearcă să nimerească toate numerele de pe bilet în speranța unui câștig uriaș. Mai bine un câștig mai des dar ceva mai mic decât să speri la marele premiu care s-ar putea să nu vină niciodată.
  • Profită de bonusurile oferite. Vei observa în acest articol mai jos că ți-am prezentat câteva case de pariuri unde poți juca la această loterie. Profită de bonusurile caselor de pariuri, inclusiv de biletele gratis la loterie. Nu rata nicio promoție pentru că poți obține câștiguri fără să riști nimic!

Statistici și rezultate pentru Loto Danemarca 7/36

Rezultatele extragerilor le poți afla accesând site-ul casei de pariuri unde ai jucat, verificând meniul de rezultate.

 Dacă optezi pentru pariuri la loto la netbet.ro, de exemplu, și ai instalat aplicația pentru mobil vei putea seta să primești notificări cu rezultate Loto Danemarca 7/36.

Statisticile în timp real le aflăm cel mai repede tot de pe site-urile caselor de pariuri unde jucăm la Loto Danemarca 7.36. Așa cum vei observa și mai jos, cele mai multe case de pariuri cu loto oferă și statistici pe ultimele extrageri. Ai acces imediat la numerele calde (adică acelea care au fost extrase mai des în ultima perioadă), numerele reci (cele cu puține apariții sau care nu au fost extrase deloc), perechi frecvente, perechi consecutive frecvente sau chiar trio-uri frecvente.

Loteria este un joc al probabilităților și al statisticilor, așa că nu ignora aceste statistici. Spre exemplu, dacă un număr a fost extras foarte des, nu ar fi o idee rea să îl adaugi pe următorul tău bilet.

La fel, dacă un număr nu a mai fost extras de mult timp, la fel ar fi recomandat să îl încerci pe viitoarele bilete.

Case de pariuri la care poți juca pe Loto Danemarca 7/36

Majoritatea caselor de pariuri din România care au în ofertă jocuri de loterii cuprind și această loterie, Danemarca 7.36. Totuși trebuie să fii atent la cote când alegi casa de pariuri la care joci pentru a face alegerea cea mai bună pentru tine. Așa cum ți-am scris și mai sus, poți pierde sau câștiga destul de mult doar din diferențele de cote.

Iată cele mai importante case de pariuri unde poți miza la Danemarca 7/36.

Betano

danemarca 7 36 betano

La Betano Loto avem o cotă de 4.8 pentru un singur număr câștigător. La 2 numere bifate cota crește sensibil până la 28.

Ceea ce mi-a atras atenția la această casă de pariuri este că avem o rubrică integrată de statistici.

Putem vedea cele mai frecvente 5 numere dar și cele mai rare 5 numere, perechile câștigătoare și perechile consecutive câștigătoare.

Acest lucru este foarte util pentru că nu va mai fi nevoie să îți cauți aceste informații pe alte site-uri.

Miza minimă la Betano este 1 leu pe bilet.

Superbet

danemarca 7 36 superbet

La Loto Danemarca 7/36 Superbet avem iarăși o șansă de a ne încerca norocul cu o miză minimă de 1 leu.

Avem o cotă ceva mai bună pentru un singur număr câștigător, 4.9 față de 4.8 la Betano.

Dar Superbet compensează cu altceva...

Vei putea să adaugi direct pe biletul de joc cele mai frecvente 5 numere extrase sau cele mai rare 5 numere, dar și perechile câștigătoare sau perechile consecutive câștigătoare, precum și triou-urile.

Așadar recomandăm această casă de pariuri dacă joci Martingale sau Fibonacci pe un singur număr pentru că ai o cotă de nerefuzat.

danemarca 7 36 fortuna

Fortuna se situează undeva între Betano și Superbet din punct de vedere al cotelor.

Pentru un singur număr câștigător avem o cotă de 4.85. 

Asta o face o agenție bună pentru a juca Martingale sau Fibonacci, dar nu cea mai bună.

Per ansamblu cotele sunt ușor mai mici decât la concurență.

Și aici avem o miză minimă de doar 1 leu pe bilet.

Fortuna este casa de pariuri la care românii joacă cel mai puțin la loterie, pentru că oferă cote destul de mici.

cote loto danemarca 7 36 2024

Concluzii

Dacă ești pasionat de loteriile internaționale atunci îți recomand cu încredere să joci și Danemarca 7/36. Este un joc distractiv, cotele sunt pe măsura așteptărilor.

Nu uita însă că loteria este un joc de noroc și trebuie privită ca o sursă de distracție și nu ca una de îmbogățire. Joacă atât cât îți permiți să pierzi! Mult succes!

S-ar putea  te intereseze și: