Loto Finlanda 7/40

Scris de ag2r22/01/2024

În Finlanda avem două loterii internaționale prezente și în oferta caselor de pariuri din România. Este vorba despre Finlanda Keno 20/70 și Finlanda 7/40.

În acest articol vei afla toate informațiile despre Finlanda 7/40, cum se joacă, când au loc extragerile, dar și strategii care te pot ajuta să câștigi.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Loto Finlanda 7/40 - cum se joacă

finlanda 7 40 betano

Caută în oferta casei de pariuri loteria Finlanda 7/40. Poți adăuga până la 15 numere pe fiecare bilet de joc în diverse combinații.

În timpul extragerii vor fi scoase din urnă 7 numere dintr-un total de 40, cum îi spune și denumirea jocului.

Poți juca diverse scheme și sisteme. De exemplu, poți juca doar pe un singur număr. Totodată, poți plasa și 5 numere pe bilet, iar dacă vor ieși toate cele 5 numere vei primi cota maximă de 15.000.

Când au loc extragerile Loto Finlanda 7/40

În fiecare săptămână extragerile au loc sâmbătă seara de la orele 22.00 (ora României).

Chiar dacă avem o singură extragere pe săptămână, aceasta este la o oră convenabilă pentru că ai timp toată ziua să îți faci biletele și strategiile de joc.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Finlanda 7/40

Vei găsi mai jos câteva sfaturi și strategii pentru a-ți mări șansele de câștig la Loto Finlanda 7/40. Trebuie să știi că nu există o rețetă standard pentru câștig și că fiecare strategie are plusurile și minusurile ei.

Norocul este principalul factor care guvernează jocurile de loterie, astfel că trebuie să privești loteria ca pe un hobby și nu ca pe o sursă de făcut bani.

Numere calde / numere reci

Vei observa la casele de pariuri online cu loto opțiunile de a adăuga pe bilet numere calde/numere reci.

Numerele calde sunt numerele care au ieșit frecvent în ultimele extrageri din luna curentă. Numerele reci sunt numerele cu apariții rare sau care nu au fost extrase deloc la ultimele extrageri din luna curentă.

În general, pentru un singur număr primești o cotă de peste 5. Poți încerca să joci cu o miză relativ mică doar un număr cald timp de o lună de zile, până vei câștiga.

Alternativ, poți alege să joci și doar un singur număr rece, în ideea că este inevitabil că va fi extras la un moment dat.

Ajustează mizele și strategia de joc

Poate că ești fan al sistemelor cu mai multe numere jucate. Nu este un lucru rău, pentru că teoretic ai mai multe șanse de câștig, însă și cotele scad pe măsură.

Încearcă să joci și bilete pe 1-2 numere și ajustează miza în așa fel încât să îți poți permite să susții măcar 10-15 bilete.

Ca sfat, poți alege dintre cele mai extrase numere la loto sau dimpotrivă, numerele reci.

Nu urmări același tipar de numere mereu sperând să le prinzi pe toate pe un bilet pentru că ai șanse extrem de mici.

Încearcă să alternezi combinațiile, schimbă și numerele dacă joci la sistem 5/10 sau 5/15 pentru că astfel îți maximizezi șansele.

Atenție la cote!

Poate dai mai puțină atenție cotelor atunci când joci biletele la loto. Studiază cu atenție oferta caselor de pariuri pentru că pot exista diferențe uneori semnificative la cote.

La o casă de pariuri poate ai diferență de cote la un singur număr jucat, în schimb la altele pot să apară diferențe la 2-3 numere sau chiar la 5, adică la marele premiu.

În funcție de strategia pe care vrei să o abordezi când joci bilete alege casa de pariuri care oferă cotele cele mai bune.

De exemplu, dacă joci un singur număr pe bilet, vei alege casa care oferă cota cea mai bună la 1 număr extras. Aici diferențele sunt nesemnificative și se observă în balanță abia la un număr mai mare de bilete jucate.

În schimb, dacă urmărești premiul cel mare pentru 5 numere câștigătoare, atunci pot exista diferențe mari între cote, astfel că vei fi indiscutabil mai avantajat dacă alegi casa de pariuri care oferă cota cea mai mare pentru combinația aleasă de tine.

Statistici și rezultate Loto Finlanda 7/40

Dacă vrei să afli istoricul rezultatelor la loteria finlandeză poți face acest lucru accesând meniul de rezultate al casei de pariuri.

La această casă de pariuri spre exemplu, va trebui să apeși pe butonul istoric rezultate din meniul Loto Finlanda 7/40.

După ce ai accesat loteria, vei vedea butonul cu Istoric Rezultate care îți arată ce numere au fost extrase la ultimele 30 de runde.

La unele case de pariuri, dacă joci de pe mobil, vei primi notificare instant cu rezultatul biletului jucat.

finlanda 7 40 rezultate

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Finlanda 7/40

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online.

Cotele oferite de agențiile de pariuri recomandate la care se poate juca pe Loto Finlanda 7/40 le poți vedea în tabelul de mai jos. 

cote finlanda 7 40 2024

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

Din cele 4 ageții prezentate în tabel, la Loto Finlanda 7/40 poți juca unde ți-e mai la îndemână. După cum observi, indiferent de numerele alese, cotele sunt egale la toate cele 4 agenții.

Poți să joci la Loto Finlanda 7/40 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Concluzii

Finlanda 7/40 este un joc de loterie care oferă cote tentante și cu un program destul de ok al extragerilor (ai timp toată săptămâna să îți faci biletele).

Alege strategia de joc potrivită stilului și balanței tale. Nu uita că loteria este un joc de noroc, nu urmări câștiguri fanteziste. Privește acest joc drept o sursă de distracție și nu una de făcut bani.

Profită de cotele bune ale caselor de pariuri și plasează-ți biletele la Loto Finlanda 7/40. Succes!

S-ar putea  te intereseze și: