Loto 6 din 49 Germania

Scris de Laur198530/08/2022

Una dintre loteriile internaționale la care joacă românii este 6 din 49 Germania. În acest articol îți voi prezenta toate informațiile pe care trebuie să le știi înainte de a juca la această loterie.

BONUS LOTO PRIMA DEPUNERE

betano mobil wh

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

1. Ce este și cum se joacă la Loto Germania 6/49

superbet loto germania 649

Asemănătoare cu Loto 6/49 România, loteria națională din Germania are aproximativ aceleași reguli. Se extrag 6 numere din 49 de bilete. În plus mai este extra și un al șaptelea număr, Superzahl.  

Premiile sunt distribuite pe mai multe niveluri, de la jackpotul pentru 6 numere + Superzahl, până la premiul cel mai mic pentru 2 numere plus Superzahl.

La casele de pariuri online se pot alege doar 5 numere în varianta simplă. Prin urmare pentru a câștiga marele premiu oferit de agenții (cota 200.000+) este suficient să indici corect doar 5 numere din cele 6 extrase la Loto Germania. 

Numărul denumit Superzahl nu contează cu ceva atunci când joci la această loterie în cadrul secțiunii LOTO de pe site-ul unei agenții de pariuri.

2. Când au loc extragerile Loto 6/49 Germania

Săptămânal sunt 2 extrageri programate în zilele de miercuri și sâmbătă. Miercuri extragerea Loto 6 din 49 Germania are loc de la ora 19:25 (ora României), iar sâmbătă de la ora 20:25.

3. Sfaturi și strategii de câștig la Loto 6 din 49 Germania

Cum pentru un singur număr este acordată cota 7.75 strategiile cu miză progresivă, gen Martingale sau Fibonacci) nu prea sunt indicate. În condițiile în care se extrag doar 6 numere din 49 sunt șanse mari să nu prinzi numărul ales timp de foarte multe extrageri și astfel șansele să pierzi constant sunt destul de mari.

În opinia mea cea mai bună strategie pentru Germania 6 din 49 este să joci la fiecare 2 extragere aceleași 2 numere. Până câștigi! Cota pentru 2 numere prinse este de peste 70. Astfel este suficient ca din 70 de extrageri să prinzi o singură dată cele 2 numere și vei fi pe profit.

Pentru amatorii de senzații tari sunt de luat în calcul și cotele pentru 3 sau 4 numere. În acest caz n-aș recomanda o miză mai mare de 1% din banca pe care o ai pentru pariuri pe loterii internaționale.

În acest caz, când joci mai multe numere, poți să mergi pe numere calde sau pe numere reci.

Nu trebuie neglijat nici sistemul atunci când vine vorba de pariuri pe Loto 6 49 Germania. De exemplu dacă joci la Netbet Loto un sistem 2 din 3 cu o miză de 10 RON poți câștiga 241.67 RON dacă prinzi 2 dintre numere și 725 RON în cazul în care ghicești toate cele 3 numere.

4. Statistici și rezultate loto Germania 6 din 49

Dacă vrei să vezi ce numere loto Germania 6 din 49 au ieșit azi sau la extragerile precedente intră pe loto.netbet.ro. Acolo selectează din lista de loterii Germania 6/49. 

rezultate loto germania

După aceea dă click în partea dreaptă a ecranului telefonului și apasă pe REZULTATE ANTERIOARE. Îți vor fi afișate acum rezultate Loto Germania de azi, de ieri sau de la oricare altă extragere din trecut.

5. Case de pariuri unde poți paria pe Loto Germania 6/49

Toate casele de pariuri cu loto au această loterie în lista de opțiuni disponibile. În continuare îți voi prezenta cotele oferite de agențiile de pariuri recomandate la care se poate juca pe Loto Germania 6/49 și cotele. 

germania 649 cote

Am scos în evidență pentru fiecare număr de numere câștigătoare agenția care oferă cea mai bună.

  • Loto Fortuna este în mod cert casa de pariuri recomandată cu cele mai bune cote pentru loto Germania 6 din 49. Oferă cele mai bune atât pentru 2 numere, cât și pentru 3 sau 5 numere.
    Pariază AICI la Fortuna pe Loto Germania 6 din 49!
  • Superbet.ro este alegerea cea mai bună dacă vrei să joci des pe un singur număr la Germania 6/49.
  • Netbet.ro și Maxbet.ro pot fi și ele alternative de luat în calcul în mod special dacă-ți propui să joci 4 numere. Nici în celelalte cazuri nu sunt diferențe mari de cote, astfel că la un număr câștigat cu 100 RON miza n-ai pierde decât 5 RON dacă ai juca la Netbet / Maxbet în loc de loto Superbet.

Indiferent ce agenție alegi vei putea să pariezi minim 1 RON și o vei putea face inclusiv de pe mobil în orice moment al zilei.

6. Concluzii

Faptul că se aseamănă cu Loto 6/49 de la Loteria Română face ca Germania 6 din 49 să fie una dintre loteriile internaționale la care joacă mulți români. Dacă vrei să începi și tu să joci de acum la această loterie și după ce ai citit acest articol ai neclarități îți recomand să lași un comentariu în secțiunea de mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
59 din 88
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+596
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și:

Pariuri loto la Fortuna

Pariuri loto la Fortuna

Bonus Betano Loto: primele 5 bilete fără risc

Bonus Betano Loto: primele 5 bilete fără risc

Loto Letonia Keno 20 62

Loto Letonia Keno 20 62

Loto 6 din 49 Germania

Loto 6 din 49 Germania

Casa pariurilor loto

Casa pariurilor loto

Belgia Keno – strategii, sfaturi utile și rezultate

Belgia Keno – strategii, sfaturi utile și rezultate

Cele mai frecvente / norocoase numere la LOTO

Cele mai frecvente / norocoase numere la LOTO

Loto Euro Millions 5/50 – prezentare, rezultate și sfaturi

Loto Euro Millions 5/50 – prezentare, rezultate și sfaturi

Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate

Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate