Loto Illinois 6/50

Scris de ag2r23/01/2024

Continuăm cu seria loteriilor internaționale provenite din Statele Unite ale Americii și astăzi îți prezint Loto Illinois 6/50, o loterie care are un program ușor atipic al extragerilor, însă care compensează din plin prin cotele bune la câștig. Descoperă aici cum poți juca loteria Illinois 6/50, unde este indicat să plasezi biletele, dar și câteva sfaturi și strategii pentru a te ajuta să câștigi mai repede și mai des.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Rezultate Loto Illionis 6/50

14.06.2024
, ora 05:20
4 13 21 33 37 46
11.06.2024
, ora 05:20
17 20 21 23 39 48
09.06.2024
, ora 05:20
9 11 12 27 30 41
07.06.2024
, ora 05:20
1 3 24 30 42 44
04.06.2024
, ora 05:20
8 15 22 43 46 49
02.06.2024
, ora 05:20
4 8 27 33 35 36
31.05.2024
, ora 05:20
1 3 33 36 44 48
28.05.2024
, ora 05:20
1 18 20 26 41 42
26.05.2024
, ora 05:20
6 14 18 21 25 31
24.05.2024
, ora 05:20
3 7 14 23 44 47

Loto SUA Illinois 6/50 - cum se joacă

illinois 6 50 cum se joaca

Dacă vrei să plasezi un bilet la Loto Illinois 6/50, este foarte simplu să faci asta. Prima dată trebuie să alegi casa de pariuri la care vrei să joci biletul. Apoi, după ce ai selectat casa de pariuri, intră în meniul de loterii și caută Illinois 6/50 în bara de căutare.

După ce ai găsit acest joc de loterie internațională, apasă pe butonul cu numele și se va deschide o fereastră nouă cu meniul principal al Loto Illinois 6/50. Aici vei vedea un panou cu toate cele 50 de numere disponibile pentru a fi jucate.

Așa cum îi spune și numele, la acest joc de loterie internațională se vor extrage în fiecare rundă 6 numere norocoase din totalul celor 50 disponibile. Dacă e să facem o comparație cu jocul clasic Loto 6/49, aici ai șanse mult mai mari să câștigi toate cele 6 numere, însă și premiile sunt ceva mai mici.

Acum va trebui să alegi numerele pe care vrei să le joci. Tot ce trebuie să faci este să apeși efectiv pe numerele pe care le vezi pe ecran și ele vor fi adăugate direct pe biletul de joc. 

La majoritatea caselor de pariuri vei putea adăuga până la un maxim de 15 numere pe bilet, însă la alte case de pariuri vei putea juca cel mult 16 numere pe tichet, în diferite sisteme.

După aceea, selectează tipul de sistem pe care dorești să îl joci, asta în cazul în care ai mai mult de 1 număr pe bilet. La final, tot ce mai trebuie să faci este să introduci miza pe care ești dispus să o riști, apeși pe butonul PARIAZĂ și biletul este plasat instant.

Vei observa și un meniu cu statistici ceva mai sus sau în lateralul panoului cu numere. Acel meniu îți permite să adaugi direct pe biletul de joc numere din anumite categorii statistice, respectiv numere care au ieșit des, numere cu recurență mică sau care nu au fost extrase în ultima lună, perechi frecvente, perechi consecutive frecvente sau trio-uri frecvente. 

Miza minimă la Loto Illinois 6/50 este de doar 1 leu pe bilet, însă dacă alegi să joci sistem este posibil ca miza să crească în funcție de sistemul de joc ales de tine.

Când au loc extragerile Loto Illinois 6/50

În fiecare săptămână sunt programate 3 extrageri la Loto Illinois 6/50. Acestea au loc în fiecare zi de marți, vineri și duminică, de la aceeași oră, 05.20 ora dimineții.

Jucătorii români se pot declara mulțumiți că avem 3 extrageri săptămânal. În schimb, ora extragerilor nu este cea mai potrivită, cu excepția cazului în care ești foarte matinal.

Cu toate acestea, ai timp suficient să îți pregătești biletele toată ziua și le poți plasa oricând dorești înainte de extragere, chiar și cu 5 minute înainte de următoarea rundă.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Illinois 6/50

Dacă vrei să ai ceva mai multe șanse de reușită și per total să ai un joc mai eficient la loterie, atunci îți recomand să ții cont de sfaturile de mai jos. Sunt sfaturi generale care te pot ajuta să îți disciplinezi jocul, însă nu există o rețetă standard pentru a câștiga la jocurile de noroc și cu atât mai puțin la loterie.

Sfaturi generale pentru Loto Illinois 6/50

  • Alege tipul de pariu care ți se potrivește - joacă mereu tipul de pariu care se pretează cel mai bine la bugetul și stilul tău de joc. Spre exemplu, dacă nu ai o balanță prea mare, adică de minim câteva sute de lei, nu insista să joci Martingale sau Fibonacci. Orientează-te spre mize ceva mai mici și strategii cu 1-2 numere. Sau vice-versa, dacă vrei să joci numere multe, pariază chiar și miza minimă, de distracție.
  • Nu juca la recuperare - jocul de loterie, ca orice alt joc de noroc existent, este incompatibil cu jocul la recuperare. Sunt slabe șansele ca după o serie mai lungă de bilete mai puțin inspirate să recuperezi într-un interval relativ scurt de timp pierderea și să mai ieși și pe profit. Asumă-ți pierderile din luna curentă și începi următoarea lună într-o notă mai optimistă. Jocul la recuperare îți va risipi balanța destul de repede, lucru testat chiar personal.
  • Urmărește statisticile și pariază inspirat - Așa cum ai aflat și de mai sus din acest articol, la majoritatea caselor de pariuri online ai gratuit la dispoziție statistici privind ultimele 30 de extrageri. Evident că loteria este un joc de noroc, însă la acest tip de joc de noroc statistica și teoria probabilităților au un cuvând mult mai greu de spus. Urmărește statisticile și pariază în consecință pentru a obține câștiguri mai dese.
  • Câștiguri mai dese vs câștiguri mai mari - când plasezi biletul la loterie, este foarte important să ai un obiectiv bine stabilit. Dacă nimerești câștiguri mari, atunci vei juca sistemul cu 5 numere pe bilet, o singură variantă, stilul clasic de a juca. Dacă urmărești un câștig mai mic dar care să aibă un caracter mai frecvent, vei juca la 1-2 numere. Recomandarea ar fi să joci mai degrabă la câștiguri mai mici dar mai dese decât să joci la toate cele 5 numere și să nu câștigi niciodată, cum e cazul a sute de mii de jucători de loterie.

Dacă ai citit sfaturile generale prezentate mai sus, îți voi explica în continuare și câteva strategii de pariere care te pot ajuta să obții câștiguri mai dese la Loto Illinois 6/50.

Martingale

Prima strategie de pariere este una cu progresie aritmetică pozitivă fixă și poartă numele matematicianului care a inventat-o.

Strategia Martingale se bazează pe dublarea mizei după fiecare bilet pierdut. 

Pentru succesul acestei reușite la Loto Illinois 6/50 este absolut necesar să joci doar un singur număr pe fiecare bilet la loto. Dacă vei juca la 2 sau mai multe numere, atunci șansele de reușită scad considerabil pentru că s-ar putea să ai o serie prea lungă de bilete pierdute până să fie extrase 2 numere și astfel să epuizezi balanța. În concluzie, vei juca un singur număr pe bilet.

În alegerea numărului nu ar fi o idee rea să consulți și meniul cu statistici, rubrică disponibilă chiar pe fereastra principală a Loto Illinois 6/50. Poți să optezi pentru a juca un număr cald, spre exemplu, în ideea că dacă a fost extras des în ultimele runde, există o probabilitate ridicată să fie din nou extras sau, dimpotrivă, poți câștiga un număr rece, mizând pe faptul că dacă nu a mai fost extras de mai mult timp, nu mai durează mult până își va face apariția pe ecran.

Începi cu o miză de 1 unitate (această unitate poate fi orice sumă pornind de la miza minimă de 1 leu, în funcție de bugetul tău).

După fiecare bilet pierdut joci în continuare fix același număr doar că dublezi miza.

La un moment dat, numărul ales de tine va fi câștigător. Având în vedere faptul că ai o cotă de 8.00 pentru un singur număr câștigător, evident că această strategie îți garantează profitul, indiferent câte bilete pierdute ai avut până în acel punct.

Însă această strategie nu este infailibilă pentru că are un minus major, anume că îți consumă destul de repede balanța. Prin urmare, dacă nu ai un sold suficient de mare ca să poți juca minim 15-20 de bilete și să îți poți permite să cotinui, atunci această strategie clar nu este recomandată pentru tine.

Mai trebuie precizat că strategia Martingale garantează succesul pe termen mediu și lung, însă numai sub condiția să ai o balanță atât de mare încât să poți susține un asemenea stil de progres a mizelor.

Fibonacci

Îți mai prezint o altă strategie bazată tot pe progresie aritmetică în cuantum fix și pozitivă, care poartă numele matematicianului care a inventat-o.

Fibonacci are la bază o progresie în care miza actuală este fix suma precedentelor două mize.

Se aseamănă din multe puncte de vedere cu Martingale, cu particularitatea că la Fibonacci nu mai dublezi miza după fiecare bilet pierdut, ci miza biletului actual este suma mizelor ultimelor două bilete jucate.

Vei alege tot un singur număr pe care îl vei juca mereu, rundă de rundă, până când acesta va fi extras. 

Un exemplu de șir al lui Fibonacci, transpus în mize de pariere (unități) are această formă - 1u, 1u, 2u, 3u, 5u, 8u, 13u, 21u etc.

După cum poți observa, la această strategie mizele nu urcă într-un ritm atât de vertiginos precum la Martingale, ceea ce îi conferă un grad mai mic de expunere a balanței jucătorului.

Este foarte important însă să fii consecvent. Asta înseamnă că trebuie să joci numărul tău la fiecare extragere, până când acesta este câștigător. De ce? Răspunsul este cât se poate de simplu, să spunem că ai jucat 15 bilete și nu a fost extras numărul tău, iar după aceea, din diferite motive, nu joci la următoarea extragere și fix în acel moment este extras numărul acela. Asta înseamnă că ai pierdut degeaba toate acele bilete și vei fi nevoit să începi din nou strategia.

Și Fibonacci este o strategie de ajustare a mizelor și de pariere testată și validată, însă funcționează în mod condiționat. Dacă nu ai o balanță relativ mare astfel încât să poți să continui chiar și după 15 bilete pierdute, cred că la fel, această strategie nu este recomandată pentru tine.

După ce în sfârșit ai câștigat folosind strategia Fibonacci evident că vei fi pe profit și atunci trebuie să începi din nou, nu mai continui cu același număr pentru că sunt slabe șansele să mai fie extras din nou prea curând.

D'Alembert

O a treia strategie interesantă pe care ți-o recomand pentru a fi aplicată la Loto Illinois 6/50 este D'Alembert.

Aici vei avea o miză fixă plus o unitate variabilă din miză, X. Îți recomand ca această unitate variabilă să fie undeva la 15-20% din miza inițial stabilită.

De fiecare dată când ai un bilet câștigător, vei proceda la scăderea din miza biletului următor a sumei X, procent din miză.

Dacă ai un bilet necâștigător, vei adăuga această variabilă la suma inițială.

Lucurile stau în mare parte similar cu precedentele două strategii, vei juca tot două numere și vei juca în mod constant, însă avantajul acestei strategii este că îți expune balanța mai puțin.

Statistici și rezultate Loto Illinois 6/50

După ce ai plasat un bilet la Loto Illinois 6/50 și vrei să afli numerele câștigătoare de la acea extragere, intră pe site-ul  https://superbet.ro/pariuri-loto. Apoi, selectează din lista de loterii Illinois 6/50.

Apoi dă click în partea dreaptă a ecranului telefonului și apasă pe REZULTATE ANTERIOARE. Îți vor fi afișate acum rezultate Illinois 6/50. Dacă dorești să vezi numerele extrase de la o dată anterioară, selectează din calendar runda pentru care vrei să vezi ce numere au fost câștigătoare.

illinois 6 50 rezultate

Casele de pariuri oferă în acest moment și statistici actualizate în timp real, chiar pe pagina principală a loteriilor.

După ce ai deschis Loto Illinois 6/50 vei observa în partea de sus a ecranului sau, la unele case de pariuri, în partea stângă a ecranului principal rubrici cu cele mai frecvente numere extrase, cele mai rare numere, perechi frecvente, perechi consecutive frecvente, trio-uri frecvente etc.

Este suficient să apeși pe una dintre aceste categorii și vei putea adăuga cu un singur click numărul sau numerele din acea categorie direct pe biletul de joc, scutind astfel foarte mult timp. Dacă nu ar fi fost aceste rubrici de statistici care să îți permită să adaugi numerele direct pe biletul de joc, trebuia să cauți rezultatele ultimelor extrageri și să îți faci singur statisticile.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Illinois 6/50

Toate casele de pariuri cu loto au în ofertă această loterie internațională. Mai jos vei găsi un tabel în care îți prezint cotele oferite de cele mai importante 5 case de pariuri la care poți să joci pe Loto Illinois 6/50.

cote illinois 6 50 2024

Am evidențiat, acolo unde a fost cazul, cota cea mai bună oferită de casele de pariuri pentrru același scenariu de câștig.

La un singur număr câștigător Publicwin iese în evidență cu o cotă de 8,30, în timp ce la celelalte 4 case cota este de 8,00.

La două numere câștigătoare se menține aceeași linie, cu Publicwin ca lider al cotelor în comparație cu Betano, Superbet, Fortuna și Winboss.

Și la 3 numere jucate situația stă la fel, dar și la 4 numere, în acest din urmă caz diferența fiind și de 16.000.

La 5 numere câștigătoare, adică la premiul cel mare, există o diferență de 5000 la cote. Asta înseamnă că dacă ai jucat un bilet cu miza minimă și să presupunem că ai prins toate cele 5 numere câștigătoare, dacă nu ai ales să joci la Betano sau la Winboss ai pierdut din start 5000 de lei doar din diferența de cote. Nu juca însă la Publicwin pe 5 numere, deoarece oferă o cotă mult mai mică decât Betano sau Winboss, de doar 100.000.

Alege mereu să joci inspirat și la casa de pariuri care oferă cota cea mai mare pentru tipul de bilet plasat de tine, pentru că și în cazurile în care diferențele de cote nu par mari, pe termen lung, adică la mai multe bilete jucate, spre exemplu folosind o strategie bazată pe progresie aritmetică, vei observa că diferența de cote se va resimți în bugetul tău.

Joacă la Loto Illinois 6/50 pornind de la miza minimă de 1 leu la cele mai bune case de pariuri recomandate în acest articol și nu uita că scopul loteriei este de a te distra și nu de a te îmbogăți. Pariază responsabil!

S-ar putea  te intereseze și: