Loto Islanda 5/42

Scris de ag2r23/01/2024

Una dintre loteriile internaționale de nișă este Islanda 5/42. Puțini pariori din România joacă această loterie. Îți voi prezenta acest joc de loterie și îți voi oferi și câteva sfaturi și strategii de joc. Având în vedere cotele generoase oferite, cred că această loterie merită mult mai multă atenție din partea jucătorilor de loterii internaționale.

logo betano nou alb

Joacă 5 bilete

fără risc

Loto Islanda 5/42 - cum se joacă

islanda 5 42 betano

Dacă vrei să joci pariuri loto Islanda 5/42 trebuie să știi mai întâi cum funcționează extragerile. Ca la orice joc de loterie, se vor extrage câteva numere dintr-o urnă cu mai multe. În acest caz, cum îi spune și denumirea jocului, vor fi extrase 5 bile dintr-o urnă cu 42.

Poți opta pentru a juca doar un singur număr pe bilet sau poți adăuga mai multe, până la un maxim de 15.

Sunt disponibile diverse sisteme de joc (5/15, 6/15 etc), caz în care și cotele variază în funcție de sistemul ales și de numărul de bile câștigătoare.

Când au loc extragerile Loto Islanda 5/42

La Loto Islanda 5/42 avem doar o singură extragere pe săptămână, iar aceasta are loc la orele 21.30 ora României. Este o oră ok, având în vedere că ai timp suficient pentru a-ți pregăti biletele.

Totuși, faptul că avem doar o extragere pe săptămână face această loterie mai puțin atractivă pentru împătimiții acestui tip de jocuri de noroc.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Islanda 5/42

Îți voi expune în continuare câteva sfaturi și strategii pentru a-ți mări șansele de câștig la Loto Islanda 5/42. Trebuie să știi de la început că nu există un secret pentru a câștiga la loterie, acelea sunt mituri. Fiecare strategie prezintă avantaje dar și riscuri, rămâne la aprecierea ta care dintre acestea se potrivește stilului tău de jucător.

Martingale

Strategia Martingale presupune dublarea mizei după fiecare bilet pierdut.

Începi cu o unitate. După fiecare bilet pierdut vei dubla miza. La un moment dat, când vei câștiga, vei fi pe profit în mod sigur indiferent de câți pași ai făcut până la câștig.

Atenție! Pentru reușita acestei strategii este absolut esențial să joci doar un singur număr, pentru că ai cotă de 7.50 la câștig.

Dezavantajul strategiei este că ai nevoie de o bancă destul de mare încât să poți construi o serie de minim 15-20 de bilete.

Fibonacci

Strategia Fibonacci se aseamănă foarte mult cu Martingale pentru că presupune tot mărirea mizelor după fiecare pariu pierdut.

Aici nu vei mai dubla miza. La Fibonacci, miza actuală este dată de suma precedentelor două mize.

Exemplu - pariezi 1 unitate și pierzi. Pariul 2 va avea ca miză 1 unitate. Dacă pierzi, pariul 3 va avea miza 2 unități. Dacă pierzi, pariul 4 va avea miza 3 unități și tot așa. Șirul lui Fibonacci are forma 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc...

Și la această strategie este foarte important să ai o balanță generoasă care să îți permită să joci minim 15-20 de bilete.

D'Alembert

Această strategie presupune alegerea unei mize de început și a unei alte sume X (procent de 10-15% din miza inițială).

Începi să pariezi cu miza inițială. După fiecare bilet pierdut, crești miza cu suma X. La un bilet câștigător, scazi din miza următoare aceeași sumă X.

Avantajul acestei strategii este că oferă o expunere mai mică a balanței față de celelalte două. Totuși, trebuie să ai și aici o bancă generoasă care să îți permită să susții minim 15-20 de bilete.

Ca un sfat general pentru toate cele 3 strategii expuse mai sus, poți alege să le joci pe un număr cald sau pe un număr rece. Numărul cald este cel care a fost extras des în ultima lună. Numărul rece este la polul opus, nefiind extras sau având apariții foarte rare.

Statistici și rezultate Islanda 5 din 42

Dacă vrei să verifici rezultatele extragerilor la Loto Islanda 5/42 poți face acest lucru chiar pe site-ul casei de pariuri la care ai jucat. Alege loteria Islanda 5/42, apoi apasă pe butonul Istoric pariuri și rezultate pentru a deschide meniul cu rezultatele extragerilor anterioare.

Opțional, dacă ai instalată aplicația de mobil a casei de pariuri, poți alege să fii notificat cu privire la statusul biletelor jucate imediat cum acestea au fost validate.

islanda 5 42 rezultate

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Islanda 5/42

Vei putea juca această loterie la toate casele de pariuri online. Îți voi recomanda în continuare 3 case de pariuri online de top la care poți juca bilete loto la Islanda 5/42 și unde beneficiezi de cote de top.

Agenție / Numere

1 număr

7.5

8

7.5

2 numere

72

80

72

3 numere

850

1000

850

4 numere

11000

13500

11000

5 numere

190000

200000

190000

După cum vezi, la această loterie avem cote destul de bune.

Nu cred că mai sunt multe de explicat, după cum observi, Superbet loto are de departe cele mai bune cote la Loto Islanda 5/42. Este un caz rar în care această agenție de pariuri oferă cote mai bune pentru toate combinațiile de la 1 până la 5 numere.

Dacă la 1-2 numere diferențele poate nu sunt marim, la 4 sau 5 numere câștigătoare diferențele sunt chiar vizibile. Astfel, dacă joci 1 leu și câștigi 5 numere, la Superbet poți primi cu 10.000 de lei în plus doar din diferența de cote.

Poți să joci la Islanda 5/42 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Concluzii

Loto Islanda 5/42 este o loterie care oferă cote mari, acest lucru compensând poate cu faptul că avem doar o singură extragere pe săptămână.

Ca și sfat general, alege casa de pariuri unde primești cotele cele mai bune. Acest lucru contează foarte mult mai ales dacă joci una dintre strategiile expuse mai sus.

Nu uita că acest joc de noroc nu trebuie privit ca o sursă de îmbogățire. Joacă la loto de distracție și pariază responsabil!

S-ar putea  te intereseze și: